Milli takım = Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Milli takım = Symbian
İnce...

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:bangin:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
:vur

doc...

Üye
O bile fazla bence. Direk siyah beyaz ekran yani :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Yok hani Symbian eskiden popülerdi, saygındı; şimdi ayaklar altında. O yönden benzettim.

@Safak

@Safak

Üye
hayır symbian zirvede bıraktı bence elop geldikten sonra symbian bitti ama milli takım dicek bişi bulamadım :eheMilli Takım = Bada

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
symbian candır gerisi patlıcan

• Beğen
Tepkiler: @Safak
zombaka

zombaka

Üye
Buraya yazıyorum milli takım 3.olcak o gün bu konuyu hortlatcam

Fenomenon

Fenomenon

Üye
symbian yine stabildi bizim takım hallaç pamuğu gibi dağılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Metin MF
OPC

OPC

Üye
Milli maçları ve Süper Lig maçlarını izlemeyi bırakalı 2 seneden fazla oldu. Çok rezil durumda Türkiye'de futbol. Milli futbolcular aldıkları paraları rahat yiyebiliyorlar mı acaba. Söylenecek çok şey var da neyse

• Beğen
Tepkiler: Metin MF
SHS

SHS

Üye
Rezillik

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Buraya yazıyorum milli takım 3.olcak o gün bu konuyu hortlatcam
Bunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına?
Milli maçları ve Süper Lig maçlarını izlemeyi bırakalı 2 seneden fazla oldu. Çok rezil durumda Türkiye'de futbol. Milli futbolcular aldıkları paraları rahat yiyebiliyorlar mı acaba. Söylenecek çok şey var da neyse
%100 haklısın İsmail.Galatasaray - Chelsea maçından önce Jose Mourinho basın toplantısı düzenlemişti. Ona "Takip ettiğiniz ya da beğendiğiniz Türk oyuncu var mı?" gibi bir soru sorulmuştu. O da "Türkiye'de birçok üst düzey oyuncu var. Ama ilgilenmiyorum. Türkiye'de futbolculara hak ettiklerinden fazla para veriliyor." demişti. Bunu ilk duyduğumda kızmıştım ama sonradan haklı olduğunu anladım.

• Beğen
Tepkiler: OPC
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:hmmm

achambo

achambo

Üye
symbiana hakaretten yargılamak lazım sopa:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına?
%100 haklısın İsmail.Galatasaray - Chelsea maçından önce Jose Mourinho basın toplantısı düzenlemişti. Ona "Takip ettiğiniz ya da beğendiğiniz Türk oyuncu var mı?" gibi bir soru sorulmuştu. O da "Türkiye'de birçok üst düzey oyuncu var. Ama ilgilenmiyorum. Türkiye'de futbolculara hak ettiklerinden fazla para veriliyor." demişti. Bunu ilk duyduğumda kızmıştım ama sonradan haklı olduğunu anladım.
İstanbul başakşehirsporda zeki diye adını yeni duyduğum futbolcu daha bu hafta ferrarisini çaldırmış varın siz düşünün

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Milletin ferrarisi var bende burda snapchat windowsphone a ne zaman gelecek diye düşünüyorum.....

Üst Alt