Milli takım için 'Umut'lu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milli takım için 'Umut'lu!
Trabzonspor'dan Fransa'nın Toulouse takımına transferi gündeme gelen ancak Şenol Güneş'in izin vermemesiyle takımda kalan Umut Bulut, kendisine yeni bir sayfa açtı. Tecrübeli golcü en önemli hedefinin milli takıma seçilmek olduğunu söyledi







Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in transferine izin vermemesi nedeniyle takımda kalan Umut Bulut, yeni bir sayfa açtı.
Güneş'in güvenini yeniden kazanmak için antrenmanlarda oldukça hırslı bir şekilde çalışan ve Giresunspor'la oynanan hazırlık maçında da fileleri havalandırmayı başaran Umut, en önemli hedefinin milli takıma seçilmek olduğunu söyledi. Umut, artık sadece Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğini belirterek, "hocam benim kalmamı çok istedi bende onun bana olan bu güvenini boşa çıkarmayacağım. A Milli Takım mücadelemi bırakmadım, orada olabilmek için çok çalışacağım" dedi.
Forvet oyuncuları için gol atmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Umut, "Ankaragücü'nden Trabzonspor'a transfer olduğum dönemden beri vizyonum çok gelişti. Baskının ve beklentinin büyük olduğu bir takımda mücadele etme konusunda çok ciddi aşamalar kaydettim, hatta buna tamamen alıştım diyebilirim. Bu sezon çok istediğim gol krallığı hedefine kavuşmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
JAJA YENİ 10 NUMARA MI?
Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, yeni transfer Jaja'yı 10 numara mevkiinde değerlendirmeyi planlıyor. Antrenmanlarda oyuncundan daha çok forvet arkası gibi oynamasını isteyen Güneş'in, Jaja'dan fırsat buldukça sert şutlarını da kullanmasını istediği belirtildi.
 

OğuzcanAbi

Üye
milli takım da oynaması için bence daha erken
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt