Milli ŞOK!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Milli ŞOK!


A Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı maçta forma giyemeyen Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Macaristan maçının da kadrosundan çıkarıldı.

2014 Dünya Kupası Elemleri'nde A Milli Takım'ın Romanya ile oynadığı maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın yanı sıra Mehmet Topal'ın da Macaristan ile oynanacak olan maçın kadrosundan çıkartıldığı açıklandı.

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın yapılan son kontrollerinden sonra sağlık kurulunun "oynamayaz" raporu verdiği ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu yönde bir karar aldığı ifade edildi. Burak ve Selçuk İnan şokuyla sarsılan A Milli Takım'a bir kötü haber de Mehmet Topal'dan geldi.

Romanya maçında sağ alt baldırına darbe alan Mehmet Topal'ın da yapılan son kontrollerinde Macaristan maçında oynayamayacağı raporu çıktı.

TFF tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"A Milli Takım aday kadrosunda yer alan Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Macaristan maçı kadrosundan çıkarıldı. Bu oyuncular, Milli Takım ile birlikte Budapeşte'ye gitmeyecek.

Mehmet Topal, dün akşamki Romanya maçında aldığı darbe sonucu sağ alt baldır adalesindeki (gastrosoleus) kanama bulguları; Selçuk İnan, sol uyluk arka kas grubundaki (biceps femoris) ödemin devam etmesi; Burak Yılmaz ise, sol kalça arka kas grubundaki (gluteus medius) ödem bulgularının sürmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Ayrıca; MR'ı çekilen Arda Turan'ın sağ ayak bileğinde kemik ödemi ve dış yan bağda gerilme tespit edildi. Yine MR çektiren Gökhan Gönül'de sağ uyluk ön adalede (rectus femoris) gerilmeye bağlı ödem belirlendi. Her iki futbolcunun da tedavisi Milli Takım kampında sürüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
663
Baydırman
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
351
jojo_va
Baydırman
Cevap
6
Görüntüleme
393
Baydırman


Üst Alt