Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli Maçı Kimler İzleyecek ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico
Emekli Yönetici
valla gerçeğini söyleyeyim avusturya bizden daha iyiydi oyun kuracak adamımız yok yektalara,selçuklara,sabrilere kalmışız
bu arada mükemmel bir ayrıntıya dikkat çektim austria'nın kısaltılmışı AUT diye gözüküyodu ekranda bende penaltı atılırken bir anda aut dedim top kaleciden döndü kornere çıktı
valla gerçeğini söyleyeyim avusturya bizden daha iyiydi oyun kuracak adamımız yok yektalara,selçuklara,sabrilere kalmışız
bu arada mükemmel bir ayrıntıya dikkat çektim austria'nın kısaltılmışı AUT diye gözüküyodu ekranda bende penaltı atılırken bir anda aut dedim top kaleciden döndü kornere çıktı
hehehehe ben bile kendime şaşırdım yani neden aut dedim diyebu arada ben sonuna kadar izledim ya bi tek burak süper oynadı
Aege
Üye
Boşverin arkadaşlar futbol maçlarını Eurobasket 2011 maçlarını izleyin.Bizim milli takım iyi oynuyor.Maçlarda zevkli geçiyor.Biz ülke olarak beceremiyoruz bu futbolu.