Millet Sapıttı.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Millet Sapıttı.!
Eş değiştirme festivaline 900 çift katıldıDünyada yaklaşık 100 bin, ABD'de ise 10 bin eş değiştiren çift bulunuyor...

Dünyada ve Türkiye'de gittikçe daha çok insan, "Swinger" yani eş değiştirme ortamlarına giriyor, bu konu hakkında konuşuyor, swinger çiftleri eleştiriyor... Bir anda gündeme oturan eş değiştiren çiftler, ABD'de eş değiştirme festivali "Lifestyles"ta bir araya geldi. Çılgınlıkların merkezi Las Vegas'ta La Vegas Otel'de düzenlenen festivalde seminerler düzenlendi. Yarışmalar, havuz aktiviteleri, grup seks organizasyonları yapıldı. Organizasyonun Başkanı Robert McGinley (73) artık geleneksel hale gelen festivallerine bu yıl 900 çiftin katıldığını belirtti.

ORTA YAŞIN YENİ EĞLENCESİ
Ağır eleştirilere rağmen eş değiştirme Amerika başta olmak üzere birçok ülkede tam bir sektör haline geldi. Dünyada yaklaşık 100 bin, Amerika'da da 10 bin eş değiştiren çift bulunuyor. Çoğu orta yaşlı kariyer sahibi olan bu kişiler yeni şeyler denemek ve hissetmek için eş değiştirme partilerine ve organizasyonlarına katılıyor. Reuters, eşlerin yılda 10 bin doları bu tür organizasyonlara katılmak için gözden çıkardığını en basit organizasyona katılım ücretinin 600 doları bulduğunu kaydetti.

:vur

omayra

Üye
Çok çirkin bir haber :nono:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani haber sitelerinde okuduğumda. Bu kadarda zıvanadan çıkmışlık olmaz dedim :vur:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Offf offffff....

POWER

POWER

Üye
Abi wamı öle bi saçmalık :blink:

matrixugur

matrixugur

Üye
arrık ne yapacaklarını bilmiyorlaar geri zakalılar :I

ouSahin

ouSahin

Üye
namus denilen bişe olmuyunca böle oluo :)

DefectoR

Üye
Ahmetçim bu konu pek iç açıcı bi konu değil bence olmaması daha mantıklı idi :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Tam bir mallık bence.Ağzımı bozmayayım şimdi.

Ulan madem öle zırt pırt değiştirecen sen ne demeye ona eş diyon.Ney bu arabamı değiş tokuş ediyon.

Çok şükür bizim ülkemizde böyle şeyler yok.Yani umarım yoktur. :(

Edit: Allah'ın malları ulan bide para veriyolar üstüne.Sizin insanlığınızıda haysiyetinizide .. töbe töbe!!!

Exalans

Exalans

Üye
birincisi bu konu çok abartılı habere Türkiye yide katarak heralde bunun ülkemizde normal bişey olduğunu göstermek istemişler bunlar beni ilgilendirmez ayrıca böyle haberlerin yayınlanmasına karşıyım

M@xWeL

Üye
satmakla aynı kapı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmetçim bu konu pek iç açıcı bi konu değil bence olmaması daha mantıklı idi :oke:

Murat abi açılan her konunun iç açıcı olması mı gerekiyor? Eğer haberse ve gerçek birşeyse burada yer alması gayet normal.

Milleti uyutmanın güzel haberlerle mantığı nedir ki? İyi ve kötüyü heryerde belirtmek doğrusudur. :oke:

Altun.

Altun.

Üye
ahmet e hak weryum haberin haberdir ama iice kontrolden çıkmış millet hakkaten

DefectoR

Üye
ahmet e hak weryum haberin haberdir ama iice kontrolden çıkmış millet hakkaten
Haber haber ise neden tvlerde bunun benzeri haberler göremiyoruz? hemen söylim nedenini arkadaşım Ülkemizin ahlaki değerine ters düştüğü için. Unutmayın ki internet'te artık bi tv kadar iç içe olduğumuz bir olgudur bilginize ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dünyaya pembe gözlükle bakmayın.

Ayrıca bu olayın ülkemizde de olduğunu biliyorum. Tabi açık bir şekilde değil ama Lenvette bir yerde yapılıyor bu. İsteyene açık adres veririm.

Haber olsun olmasın diye yorum yapılmasın. Eğer sorun görseydim ben eklemezdim zaten. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt