Milka M-Joy Black reklamını Facebookta yayınla 20 kontör kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milka M-Joy Black reklamını Facebookta yayınla 20 kontör kazan
adresi üzerinden M-Joy Black ilanını Facebook duvarında yayınla 20 Turkcell kontör kazan

rapman

Üye
siteye girdim.formu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurduktan sonra facebook'ta paylaştım.
peki şimdi nasıl kontör kazanacağım ? hala kontör yada bilgilendirme mesajı gibi bir şey gelmedi

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteye girdim.formu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurduktan sonra facebook'ta paylaştım.
peki şimdi nasıl kontör kazanacağım ? hala kontör yada bilgilendirme mesajı gibi bir şey gelmedi

alınan bilgiye göre Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek

çok teşekkürler yaptım hadi hayırlısı !

Karahasan

Emekli Yönetici
Facebook'ta paylaştığınız zaman bir arkadaşınız o linke tıklamasi gerekiyor.Ben şahsen kazandım 48 saat içinde yükleme yapılıyor.

adresi üzerinden M-Joy Black ilanını Facebook duvarında yayınla 20 Turkcell kontör kazan

alınan bilgiye göre Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek

Facebook'ta paylaştığınız zaman bir arkadaşınız o linke tıklamasi gerekiyor.Ben şahsen kazandım 48 saat içinde yükleme yapılıyor.

Burda yazılanların hepsini yaptım fakat hiç kontör gelmedi gene de deneyen denesin umut dünyası.

22.02.2010 itibariyle kontörüm gelmiştir. Yani kampanya doğru ! Biraz geç olsa da sonuçta beleş

rapman

Üye
banada halen kontör gelmedi.beklemeye devam ( ama geleceğini pek zannetmiyorum )

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sıcak fırsat bitmişse üzülmeyin, sıcacık fırsatlar yine sıcak fırsatlarda olacak!

rapman

Üye
hala gelmedi.bu saate kadar gelmediyse daha da gelmez.önümüzdeki sıcak fırsatlara bakiciiz

rapman

Üye
Arkadaşlar geldi bana 20 kontör.gerçekten çok şaşırdım.
biraz geç oldu ama olsun.teşekkürler Milka

eyup007

Üye
nugün geldi bana (yaklaşık 1 hafta sonra)

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
banada bugun 22-02-2010 itibariyle 20 kontör geldi..

Sıcak Fırsatlar ile KAZANÇLISINIZ..!

banada kontor geldi aldım 20 kont)

office boyxD

i kampanya

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<<< Kampanya Sona Ermiştir. >>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...