Milano'da Tarihi Kolbastı:0-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Milano'da Tarihi Kolbastı:0-1
Tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçına İtalyan devi İnter karşısında Giuseppe Meazza'da çıkan Trabzonspor, 76. dakikada Celustka'nın attığı golle galip gelerek tarih yazdı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Trabzonspor ile İnter ilk yarıyı golsüz beraberlikle kapadı.

Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir grup karşılaşmasına çıkanTrabzonspor, ilk yarıda kontrollü bir oyun ortaya koydu.

Savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışan ve hücumda çoğalamayan bordo-mavililer, özellikle ilk 30 dakikalık bölümde rakibine etkili bir pozisyon vermedi.

Bu bölümün ardından ev sahibi İnter, oyunda etkisini artırdı. Rakip takım, özellikle Zarate ile gol pozisyonlarına girmesine karşın kaleci Tolga rakibe izin vermedi.

15. dakikada Cambiasso'nun ceza alanına derinlemesine pasında savunmanın arkasında hareketlenen Pazzini'den önce kaleci Tolga, öne çıkarak topu kontrol etti.

22. dakikada ceza alanı içinde Obi'nin pasında, yakın mesafedeki Zarate'nin yerden vuruşunda, savunmada Giray yatarak topa müdahale edip tehlikeyi önledi.

28. dakikada Cech'in ceza alanı dışından şutunda, top üstten auta gitti.

32. dakikada çalımlarla ceza alanına giren Zarate'nin sağ çaprazdan yerden şutunda, kaleci Tolga sol direk dibine gelen topu kornere çelmeyi başardı.

33. dakikada kullanılan köşe atışında, Giray'ın ters vuruşunda bir anda Pazzini yakın mesafede uygun durumda topu önünde buldu. Ancak etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Tolga topa sahip oldu.

34. dakikada Obi'nin pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Zarate'nin yerden şutunda, kaleci Tolga yatarak topu müdahale etmeyi başardı.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmada kontrollü bir oyun ortaya koyarak rakibine gol şansı vermeyen bordo-mavililer, sağ bek oyuncusu Celustka ile maçta yakaladığı tek ciddi atağını golle sonuçlandırarak rakibini mağlup etmeyi başardı.

62. dakikada Alanzinho'nun ceza alanı dışından sert şutunda, top yandan auta çıktı.

63. dakikada ceza alanı içinden Zarate'nin yerden vuruşunda, kaleci Tolga, üzerine gelen topa sahip olmakta güçlük çekmedi.

73. dakikada İnter, mutlak bir golü kaçırdı. Bu dakikada Glowacki'nin kafa ile uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Cambiasso, meşin yuvarlağı Milito'nun önüne çıkardı. Ancak kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan bu futbolcunun şutunda Tolga, kendisine çarparak yavaş bir şekilde filelere doğru giden topu yakalayarak rakibine gol izni vermedi.

75. dakikada Zanetti'nin sağdan ortasında, yakın mesafede uygun durumdaki Milito'nun kafa vuruşunda, top yandan auta gidince İnter mutlak bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi.

76. dakikada Trabzonspor, karşılaşmada ilk tehlikeli atağında golü buldu. Bu dakikada ceza alanında kafalardan seken topu önünde bulan Halil'in gelişine vuruşunda top üst direkten döndü. Ceza alanı içinde Cambiasso'nun uzaklaştırmak istediği topu sol çapraza doğru çeken Celustka, yatarak yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Julio Cesar'ın solundan filelere yolladı: 0-1

88. dakikada Cambiasso'nun pasında soldan ceza alanına giren Nagatomo'nun şutunda kaleci Tolga topu kornere çeldi.

Trabzonspor, karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

-SLOVAKLARDAN CECH 11'DE-
Trabzonspor'un transferde kadroya dahil ettiği Slovak oyunculardan sadece Marek Cech ilk 11'de sahada yer aldı.

Ligin ilk haftasındaki Manisaspor maçında 69. dakikada oyuna giren Cech, ilk kez yeni takımıyla 11'de sahaya çıktı.

Bordo mavili takım da Manisaspor maçından 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Mustafa Yumlu, Adrian, Burak ve Volkan forma giymezken Glowacki, Alanzinho, Cech ve Henrique 11'de görev aldı.

-7 YABANCILI TRABZONSPOR-
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Cech, Glowacki, Henrique, Zokora, Colman, Alanzinho, Celustka olmak üzere sahaya 7 yabancı oyuncu sürdü.

Yedeklerde ise Vittek, Sapara ve Pawel Brozek olmak üzere 3 yabancı oyuncu yer aldı.

-GÜNEŞ, KULÜBEDE YER ALAMADI-
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile deplasmanda yaptığı maçta kırmızı kart görerek karşılaşmanın hakemi tarafından tribünlere gönderilen ve daha sonra 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş, bu karşılaşmada yedek kulübesinde yer alamadı.

Güneş'in karşılaşmayı tribünden izlemek zorunda kalması nedeniyle takımın başında yardımcı antrenör Ünal Karaman bulundu.

-ŞENER, BU SEZON İLK KEZ-
Futbolda şike soruşturması kapsamında bir süre önce koyulan yurt dışı çıkış yasağı kaldırılan kulüp başkanı Sadri Şener de maçı izleyenler arasında yer aldı.

Bu sezon Avrupa kupalarında Benfica maçı için Portekiz'e, Ahtletic Bilbao maçında da İspanya'ya gidemeyen Şener, bu defa takımını İtalya'da izleme fırsatını yakaladı.

-GÜVENLİK ÖNLEMLERİ-
Karşılaşmada 150 polis, 650 özel güvenlik, 200 de yer gösterici personel görev yaptı. Maçı izlemek için araçlarla stadyuma gelen misafir takım taraftarları otobüslerden indirildikten sonra bilet ve gerek görülürse pasaport kontrolünden geçirilerek üst aramasına tabi tutuldu.

Ayrıca, stadyumda her iki dilde de uyarıcı anonslar yapılarak taraftarların yanıcı maddeler kullanmamaları, sahaya yabancı maddeler atmamaları ve ırkçılık içeren tezahüratlardan uzak durmaları istendi.

-3 BİN TRABZONSPORLU TARAFTAR-
Trabzonspor'un İnter ile yaptığı karşılaşmayı yaklaşık 3 bin bordo-mavili taraftar izledi.

Trabzonspor kafilesi ile gelen taraftarların yanı sıra Almanya, Belçika, Fransa gibi çevre ülkelerden Milona'ya gelen gurbetçiler, bordo-mavili takımı zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı.

Maçın oynandığı 79 bin kişilik Giuseppe Meazza stadında büyük boşluklar olduğu gözlendi. Yaklaşık 20 bin dolayında İnter taraftarı takımlarını destekledi

-İNTER'DEN YÖNETİM KURULUNA YEMEK-
İnter Kulübü'nün, Trabzonspor yönetim kurulu ve UEFA temsilcisine bugün yemek verdiği bildirildi.

Yemeğe kulüp başkanı Sadri Şener, asbaşkan Nevzat Şakar, başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, genel sekreter Hasan Yener, genel sayman Temel Kazancıoğlu, yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın, İnter Kulübü'nü temsilen Moratti ailesi adına Bedy Moratti, Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Luis Figo, Milano Başkonsolusu Nihal Çevik ve UEFA Temsilcisi Balazs Makray'ın katıldığı belirtildi.

• Beğen
Tepkiler: Mert ve Revengeful

Burak

Üye
acemi şansı beyler

61semih

61semih

Üye
acemi şansı beyler
bu mantıkla sızde acemı şansına uefa kupasını aldınız bumudur yanı okadar emek çaba galıbıyet ''acemi şansı''
bu galıbıyet bızım ıntere yenılmemızı gatta 10 0 felan dıye dalga gecen fenerlılere gelsın ve onlara orduspor dan sonra antep macındada başarılar muhahaha

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle çekemeyenler çatır çatır çatlasın diyorum :ehe İnter deplasmanında başlamak çok iyi bi şanstı.Sezon başında favori ekipler ritmini yakalamadan bu maçları tam anlamıyla favori çıkmazlar.Nitekim Trabzon'da iyi olmadığı için kimsenin umudu yoktu.İnter inanılmaz kötüydü ama Trabzon'un mücadelesini es geçmeyelim.Kesinlikle 1 puanı hak ettiler.3 puan sürpriz oldu :) bence gruptan çıkmak için hiçbir engel yok.Cska'yı sahanda yen,lille'e de yenilme yani sonuç iyi olur.Haydi koçlarım benim Türkiye sizinle,Fenerliler hariç :ehe

• Beğen
Tepkiler: 61semih

OğuzcanAbi

Üye
iddaa oynadıydık ya :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Benim bi arkadaş öğlen Trabzon'a verelim dedi ağır küfür ettim ona :ehe

kpln04

kpln04

Üye
Özellikle çekemeyenler çatır çatır çatlasın diyorum :ehe İnter deplasmanında başlamak çok iyi bi şanstı.Sezon başında favori ekipler ritmini yakalamadan bu maçları tam anlamıyla favori çıkmazlar.Nitekim Trabzon'da iyi olmadığı için kimsenin umudu yoktu.İnter inanılmaz kötüydü ama Trabzon'un mücadelesini es geçmeyelim.Kesinlikle 1 puanı hak ettiler.3 puan sürpriz oldu :) bence gruptan çıkmak için hiçbir engel yok.Cska'yı sahanda yen,lille'e de yenilme yani sonuç iyi olur.Haydi koçlarım benim Türkiye sizinle,Fenerliler hariç :ehe
açıkça söylüyorum feneri sevmiyorum ve bugün trabzonla geçenlerde dersini almıştır inşallah trabzon iyi bir jenerasyon yakaladı oyuncuları üst düzey bu sene yine şampiyonluğu kovalayan 2 takımdan biri olacaktır

61semih

61semih

Üye
sizin gibi dusunen gs li fb li taraftarlar a tesekkur edıyoruz sonucta turk takımıyız ama bır cok fb lının feyste profılıne ınter logosu koyması ve cesıtlı yerlerdekı fark yememız dıleklerı cok kotu,yine tek eğlence fenerbahce oldu

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Türk takımı giderse gitsin öncelikle bir Galatasaray'lıya sonra bir Türk'e onu desteklemek yakışır.Hadi hiçbir duygun yoksa bari başarısını iste ülke puanımız yükselsin belki o sayede seneye Avrupa'ya gidersin be kardeşim :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Futbolun adaletinin olmadığını birkez daha gördük ... Trabzonun tek kaleye geldiği karambol pozisyon oda , gol oldu ... 1 puan icin oynanan oyun sans golüyle galibiyete dönüstü. Suda gercek ki interin kadrosu inanılmaz zayıflamıs ... Bu kadroyla bu sene hicbir is cikartamazlar ...

Atakan

Atakan

Üye
Gönülden tebrik ediyorum sizleri. Çekemeyenler de hasetlerinden çatlar inşallah :) Gerçi bizim kupon da gitti ama varsın giden bizim kupon olsun...

kpln04

kpln04

Üye
bence artık şans mucize rastgele gibi şeyleri bırakalım ve halimize yanalım tabzon un inter i yenmesi lazımdı zaten çünkü avrupa küçük takımlar büyük bi gelişme sürecinde onlar yenerken way helal olsun felan diyoruz ama biz kazanınca inanmak istemiyoruz alışmış şeylewr haline gelmeli 40 yılda bir bu takımları yenmemeliyiz takımlar en büyük hatayı hazırlık kamplarında yapıyor gidip 3.lig amatör küme takımlarıile oynayıp berabere kalıp beğendim memnunum diyince kendilerini barcelona zannedenler oluyo (örmek beşiktaş) gsyi bu sezon yaptığı hazırlık maçlarından dolayı tebrik ediyorum inter liverpool real olympiakos bunlar senin rakibin bilmem 3. 4. lig takımları değil

• Beğen
Tepkiler: arslansem
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Adamlar iyi oynadı aldı maçı beyler.
Ama maçın adamı tırabzonun kalecisi.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
helal olsun.hep taktir ettigim bir takimdi.birkez daha gurur duydum

India

India

Üye
tolga süperdi dün hayran kaldım onun dışında trabzon inter'i kötü gününde yakaladı ve kazandılar helal olsun diyorum . İnşallah lille-cska maçlarındanda güzel sonuçlarla döner trabzona grupta başarılar (fenerlilerin duaları kabul oldu :D )

greenmile

greenmile

Üye
bakıyorum galatasaraylılar her zamanki gibi kendini belli ediyor :ehe

----------Eklendi @ 13:12:37 ---------- Yazıldı @ 13:11:38 ----------

Gönülden tebrik ediyorum sizleri. Çekemeyenler de hasetlerinden çatlar inşallah :) Gerçi bizim kupon da gitti ama varsın giden bizim kupon olsun...

trabzon baya etkilemiş seni aranızda ne geçti:ehe

----------Eklendi @ 13:13:41 ---------- Yazıldı @ 13:12:37 ----------

bu mantıkla sızde acemı şansına uefa kupasını aldınız bumudur yanı okadar emek çaba galıbıyet ''acemi şansı''
bu galıbıyet bızım ıntere yenılmemızı gatta 10 0 felan dıye dalga gecen fenerlılere gelsın ve onlara orduspor dan sonra antep macındada başarılar muhahaha

trabzon ş.ligine anca bu şekilde gidebilir zaten o yüzden iyi değerlendir

----------Eklendi @ 13:15:46 ---------- Yazıldı @ 13:13:41 ----------

bu arada uçağı falan düşse ne sevenirim bunların :D

India

India

Üye
iyiki trabzonu yolladılar dün fener olsa heyecandan 2-3 tane yerdi hiçbirşey de yapamazlardı trabzona güveniyoruz inşallah lille'inde işini bitirip grupta yerini garantiler

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
iyiki trabzonu yolladılar dün fener olsa heyecandan 2-3 tane yerdi hiçbirşey de yapamazlardı trabzona güveniyoruz inşallah lille'inde işini bitirip grupta yerini garantiler

Heyecandan mı ?

Şike soruşturması nedeniyle direkt olarak katılması gereken Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe, son 5 yıl gözönüne alınarak yapılan UEFA sıralamasında 42. sırada yer alarak AVRUPA DA en başarılı Türk takımı oldu.

TRABZON İLK 100 E DAHİ GİREMEDİ ..!

UEFA tarafından,
'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınan ise ilk 100'e giremedi. 14,815 puana sahip olan , UEFA sıralamasında 104. sırada yer alabildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt