Milan Baros Sözleşme İmzaladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Milan Baros Sözleşme İmzaladı!
Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, 2. Başkan Mehmet Helvacı, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Haşhaş, Mümtaz Tahincioğlu ve Faruk Bil'in katıldığı imza töreninde Milan Baros, yeni sezonda giyeceği 15 numaralı forma ile medya karşısına çıktı.

Törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferimiz; "Liverpool'dayken Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelmiştin. Ve o günkü takım arkadaşın Kewell'la yine buluştun. Ne düşünüyorsun?" şeklindeki soruyu, "Evet İstanbul'da güzel hatıralarım var. Kewell'la beraber burada çok önemli bir başarıya imza atmıştık. Eminim ki Galatasaray forması altında da bu tip başarılara imza atacağız.

Benim için Galatasaray'a imza atmak çok kolay oldu. Çünkü Galatasaray'ın ismini ve başarılarını biliyordum. Türk futbolunun hem milli takımlar seviyesinde hem de kulüp takımları seviyesinde yükselen bir başarı çizgisi yakaladığını görüyorum. Bu başarı çizgisinin daha da yükseleceğine eminim." diye yanıtladı.
Galatasaray taraftarı hakkında ne düşündüğünün sorulması üzerine Baros, şunları söyledi: "Liverpool formasıyla Galatasaray'a karşı mücadele ettim. O zaman da Ali Sami Yen'e çıktım. Galatasaray taraftarını bu maçlardan dolayı tanıyorum. Dünyanın birçok yerinde maç yaptım. Ama stadyumu bir buçuk saat önce dolduran bir taraftar topluluğu daha önce görmemiştim. Bu yüzden Galatasaray'ın ne kadar ateşli bir taraftarı olduğunu biliyorum.

Havalanındaki karşılama da muhteşemdi. Bunu Avrupa'nın hiçbir yerinde göremezsiniz. Takımına bu kadar tutkuyla bağlı taraftarların olması futbolcuları ve takımı daha çok motive eder."

"Hakan Şükür'ün yerini doldurabilecek mi?" sorusuna "Hakan Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük golcülerinden biriydi. Ancak ben kimseyle kıyaslanmak istemem. Buraya iyi futbol oynamak için geldim. Ve başarılar yakalamak istiyorum Galatasaray formasıyla. Başarı yakalamak da takım oyunundan geçer. Takım olarak birliktelik sağlarsak kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.
Son olarak kondisyon açısından hazır olup olmadığının sorulması üzerine Baros, "15 Temmuz'dan beri çalışıyorum. Hiçbir sakatlığım da yok. İyi durumda olduğumu düşünüyorum." diye yanıt verdi.
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
barosada şok etkisi yapmıştır gs nin şampiyonlar liginden olması..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt