haqanguven
Üye
o zaman desteklemiyordurolmuyor bu ya...
o zaman desteklemiyordurolmuyor bu ya...
Arattırdım Ama Nafile Çin'deki Şehirleri Bulabiliyor AncaTeşekkürler. Orjinal Rom da arattırarak seçebiliyorum fakat launcher da hiç denemedim. Aratmayı denediniz mi?
Uygulama zaten çinliler tarafından yapılmış. O yüzden buluyordurArattırdım Ama Nafile Çin'deki Şehirleri Bulabiliyor Anca
Orayı internet üzerinden alıyor. farkındaysanız ilk başta gelmiyor çince yazılar sonradan geliyorAbi emeğe saygı. Ancak bir durum var hava durumu çince hala. Ona el atabilirmisin
O uygulamaları bende yok varsa sende gönder bakarımustaaa bunun sms ve rehber bolumu yok ing ve cince olanlarinda var acaba onlarida tr cevirmeniz mumkun muuu
bağlantı ver bakayımsitede mevcut en son surumu var tek apk kuruyosun rehberle sms de degisiyo ama ing iste
ilgileneceğimMIUI V2.6.0 launcher'ı indirince bağımlısı olacaksınız. İlk ve tek Türkiye'de - MaxiCep bu usta kurdugum tr ye cevirirseniz sewinirim hemde cok iyi olur ya valla
Cihazınız ile alakalı bir durum olabilir. temaları indirmek içinde hesap almanız gerekmektedirNeden temaları indiremiyorum..ve neden sürekli olarak MiHome durduruldu bildirisini alıyorum