kezban yenge
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Örneğin tr root yüklü olup olmaması.Alsın sorun yok alırsan kırık veya bozuk bir şekilde çıkarsa iade hakkın var.
Mario ile gönderildi.
Sorun çıkacağını sanmıyorum.Babam 5Mmigrostan s4 almayı düşünüyor indirime girmiş.Ancak sorun çıkabileceğinden çekiniyor almaya. Sorunlu çıkabilir mi veya alan kişiler var mı Kafası karışık yardım eder misiniz? İlimizde 5M migros bulunmadığından internet üzerinden sipariş ettireceğim. Bu da linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki teşekkür ederimOnlara kalmış bir şey ama olacağını sanmıyorum olursada dedigim gibi iade hakkın var. Alacagın sitenin tam doğru olmasına dikkat et..
Mario ile gönderildi.
Kliksa dan peki alsa güvenilir mi?
Mario ile gönderildi.
Büyük ihtimal paralel ithalattır ve TR Rom kurulu değildir.Yazılımsal bir sorun olabilir mi? Örneğin tr root yüklü olup olmaması.
kliksa için de geçerli midirBüyük ihtimal paralel ithalattır ve TR Rom kurulu değildir.
İlanın detaylarına bakın. Türkiye samsung garantisi yazıyorsa TR Rom yüklüdür. İthalatçı firma garantili yazıyorsa paraleldirkliksa için de geçerli midir
ithalatçı firma diyor. offfİlanın detaylarına bakın. Türkiye samsung garantisi yazıyorsa TR Rom yüklüdür. İthalatçı firma garantili yazıyorsa paraleldir
Bu fiyata zaten TR Samsung garantili bulmanız biraz zorÖrneğin bu TR Romludur.ithalatçı firma diyor. offfLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?