Migros 1500 Sertab Erener konser bileti hediye ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Migros 1500 Sertab Erener konser bileti hediye ediyor
Migros marketlerde Procter & Gamble (P&G) ürünleri konsere götürüyor. Migros işbirliği ile Sertab Erener konserine tam 1500 bilet sizleri bekliyor.

P&G ve Migros tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde 18 Temmuz – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında Migros Mağazaları veya Migros Sanal Market’ten P&G markaları Ariel, Ace, Alo, Fairy, Pantene, Head & Shoulders, Wella Pro Series, Blendax, Koleston, İpana, Oral-B, Prima, Orkid, Gillette ve Duracell alan tüketiciler, anneler ve çocukları için organize edilecek Sertab Erener konseri ve “Teşekkürler Anne” spor festivaline bilet kazanma şansı elde edecek.

18 Temmuz – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında, Migros Mağazaları veya Migros Sanal Market’ten 20 TL’lik P&G alışverişi yapan tüketiciler arasından yapılan çekilişle 1.500 anne, 22 Eylül 2012, Cumartesi günü Maslak Küçükçiftlik Parkı’ndaki spor festivali ve sonrasında Sertab Erener’in vereceği “Teşekkürler Anne” konserine, kendileri ve çocukları için çift kişilik davetiye kazanma şansı yakalayacak.
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt