Migros vanish çekiliş kampanyası tatil kazanma şansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Migros vanish çekiliş kampanyası tatil kazanma şansı
Migros marketlerde Vanish ürünleri kazandırmaya devam ediyor. Vanish ürünlerinden 20 Haziran – 04 Temmuz 2012 tarihleri arasında tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL’ye bir çekiliş hakkı) Vanish Toz veya Vanish Sıvı alışverişlerinizde 1 Çift (2 Kişi) Baştan Başa Balkanlar Seyahati, 1 Çift (2 Kişi) Moskova & St. Petersburg Seyahati, 5 Çift (10 Kişi) Beyrut Seyahati kazanma şansı yakalıyor.
Kampanya Detayları

Bu kampanya Reckitt Benckiser Tem. Mal. San Ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 12/06/2012 tarihli B.07.MPİ.0.13.00.03-255.01.02-1785-6860 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
21 Haziran 2012 saat 10:00 / 04 Temmuz 2012 saat 22:00 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’ndan, tek seferde 5 TL ve katları tutarında (her 5 TL’ye bir çekiliş hakkı) Vanish Toz veya Vanish Sıvı ürünlerinden satın alan Money Club Kart, Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kart sahiplerine çekiliş hakkı verilecektir. Çekiliş 19 Temmuz 2012 tarihinde saat 10:00‘da Pozitif Tanıtım Ltd. Şti. Eski Üsküdar Yolu, Bodur İş Merkezi Kat. 8 D. 34 İçerenköy-İstanbul adresinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Çekişte, 1 Çift (2 Kişi) Baştan Başa Balkanlar Seyahati, 1 Çift (2 Kişi) Moskova & St. Petersburg Seyahati, 5 Çift (10 Kişi) Beyrut Seyahati (Seyahat İstanbul’da başlar, İstanbul’da biter.
Havaalanına kadar olan ulaşım giderleri talihliye aittir. Vize, pasaport giderleri talihliye aittir.) ikramiye verilecektir.
kazanan talihliler 24 Temmuz 2012 tarihli Akşam Gazetesi’nde duyurulacaktır.
Asil talihlilerin ikramiye için 08 Ağustos 2012 tarihine kadar, yedek talihlilerin ise ikramiye için 23 Ağustos 2012 tarihine kadar kimlikleri ile Pozitif Tanıtım Ltd. Şti.’ye başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar yapılan başvurularda talihliler haklarını kullanabileceklerdir. Aksi takdirde haklarını kaybedeceklerdir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kart sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir.
Kampanyaya sadece Money Club Kart, Money Visa Kart, Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kart sahipleri katılabilecektir.
Migros Ticaret A.Ş., Reckitt Benckiser ve Pozitif Tanıtım çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilmeyecektir.
Seyahat ikramiyesi talihli dışında başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez.
İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt