mig33 yarDım pls.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
mig33 yarDım pls.
ArkadaşLAr hattım turkcell ve mig33 u KuLLanıyoRum telefonum u600... bagLantı ayarLarını 2222 den inDirDim ve msn girDigimDe 2 dakka ßile Durmadan 5 kontur gidiyo. .. . ßunu nasıL ayarLarım ßiLen ßi arkadaş varsa yarDımCı OLsun tşk şimdiDen .. .

• Beğen
Tepkiler: osaka123

ycg35

ycg35

Üye
bilemicem ama agile messenger ın java versiyonunu paylaşmıştım bn kendim kullanıyorum çoklu msn açma desteği bile var 2 msn birden açık tuttum 20 dk hiç durmadan yazıştım 3 kntrüm gitti hat trkcll agile daha ucuz bndn sölemesi...

fatihyürek

Üye
agile messengeri yükledim u600 e calısmadı ... su an mig33 kullanıyorm

mahkum_65

Üye
türkcellde beleş onu deneyın bence oda fena degıl

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
kardeş önce mig33.com a gir ordan siteye üye olmasn gerek sonra telefonunda mig33 varsa gir ona kullanıcı adı parola fln isticek yazcaksın oraya sonra msn ayarları gelcek yazacnmsn adresini şifreni sonra girecek bi şifre fln isterse msne girdiiinde 3 tane kutucuk cıkarsa en alttakini seç !

ReaqL

ReaqL

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ßen programı inDirDim caLışıyoR.. . ama ßagLantı CoK KontuR yiyo internet ayarı gsm Olsa tamm Dicem ama gprs yaptım gene OLmuo Cok konTur yiyo . .. yokmu u600 kuLLanıp ßægLantı ayarLarını ßilen ?? ? tşk. . .

osaka123

osaka123

Üye
ben bağlantı ayarlarını yapamıyorum yardım

az.bekle.hayat

az.bekle.hayat

Üye
kardeşim ilk actığın karşındaki ekranda tcp http ve manual yazar tcp yi sec bak keyfine 5 sene kullandım saati 1 kontur :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt