sataer Üye yavuzkaraca' Alıntı: peki 3. Tablette bozulsaydı beyin heryerde Genişletmek için tıkla ... microsftun binlerce tableti vardır ama insanda beyin birtane var bence heryerde harcamayalım
yavuzkaraca' Alıntı: peki 3. Tablette bozulsaydı beyin heryerde Genişletmek için tıkla ... microsftun binlerce tableti vardır ama insanda beyin birtane var bence heryerde harcamayalım
ibrahimhd Üye Konu Sahibi sataer' Alıntı: senin maksadını açtığın bu tip konularla bütün forum öğrendi gülüm balık baştan kokmayla olsaydı bu işler android direk çöpe giderdi 1milyon dan fazla adama virüs girdiğinde Genişletmek için tıkla ... Sallamadan benim profilime baksaydın bir ben kaç tane bu tarz konu açmışım,ayrıca ben androidinde iyi olduğunu iddia etmiyorum zaten gülüm.
sataer' Alıntı: senin maksadını açtığın bu tip konularla bütün forum öğrendi gülüm balık baştan kokmayla olsaydı bu işler android direk çöpe giderdi 1milyon dan fazla adama virüs girdiğinde Genişletmek için tıkla ... Sallamadan benim profilime baksaydın bir ben kaç tane bu tarz konu açmışım,ayrıca ben androidinde iyi olduğunu iddia etmiyorum zaten gülüm.
ecel54 Üye windows phone bölümünde niye paylaştın. Git windows bölümünde paylaş . Donmayan bir telefon yada bilgisayar varmı ?
windows phone bölümünde niye paylaştın. Git windows bölümünde paylaş . Donmayan bir telefon yada bilgisayar varmı ?