Bay H Üye Spartan telefonda. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Spartan telefonda. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bay H Üye Bu arada atlamamakta fayda var. Elop tüm Windows Phone 8.1 Lumia'lar Windows 10 güncellemesini alacak dedi. BelaMonte' Alıntı: Amiral gemisi nerde? Genişletmek için tıkla ... Amiral gemisi cihaz yıl sonuna doğru Windows 10 ile gelecek.
Bu arada atlamamakta fayda var. Elop tüm Windows Phone 8.1 Lumia'lar Windows 10 güncellemesini alacak dedi. BelaMonte' Alıntı: Amiral gemisi nerde? Genişletmek için tıkla ... Amiral gemisi cihaz yıl sonuna doğru Windows 10 ile gelecek.
Murat Alper Üye Mr.H' Alıntı: Bu arada atlamamakta fayda var. Elop tüm Windows Phone 8.1 Lumia'lar Windows 10 güncellemesini alacak dedi. Genişletmek için tıkla ... yeni güncelleme bugün dağıtılırmı acaba windows insideri gösterdiler ya
Mr.H' Alıntı: Bu arada atlamamakta fayda var. Elop tüm Windows Phone 8.1 Lumia'lar Windows 10 güncellemesini alacak dedi. Genişletmek için tıkla ... yeni güncelleme bugün dağıtılırmı acaba windows insideri gösterdiler ya
Bay H Üye muratalperr55' Alıntı: yeni güncelleme bugün dağıtılırmı acaba windows insideri gösterdiler ya Genişletmek için tıkla ... Ben bugün dağıtılma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Ancak bu adamlar benim gibi düşünmeyebilir.
muratalperr55' Alıntı: yeni güncelleme bugün dağıtılırmı acaba windows insideri gösterdiler ya Genişletmek için tıkla ... Ben bugün dağıtılma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Ancak bu adamlar benim gibi düşünmeyebilir.
dilmenibrahim Üye muratalperr55' Alıntı: yenilenmiş haritalar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... neyi yenilenmiş acaba
muratalperr55' Alıntı: yenilenmiş haritalar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... neyi yenilenmiş acaba
Bay H Üye Taşınabilir klavye tanıttılar ve Windows Phone ile kullanılabiliyor. Elbette Bluetooth ile.
Murat Alper Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz Üye Yalnız ben izleyemiyorum. Anlatmayı düşünen birileri var mı acaba? Bu sefer ilgisiz miyiz yoksa?
Dejavuex Üye Word'e geçildi, okuma modu dahil edilmiş Yeni Excel'de küçük olmasına rağmen tüm fonksiyonlar mevcut
dilmenibrahim Üye emz' Alıntı: Yalnız ben izleyemiyorum. Anlatmayı düşünen birileri var mı acaba? Bu sefer ilgisiz miyiz yoksa? Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarı ile ilgi yok fazla
emz' Alıntı: Yalnız ben izleyemiyorum. Anlatmayı düşünen birileri var mı acaba? Bu sefer ilgisiz miyiz yoksa? Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarı ile ilgi yok fazla
Dejavuex Üye Outlook'dan Takvim uygulamasına tek dokunuşla geçilebiliyor Windows Phone; iOS ve Android uyumlu yeni katlanabilir klavye tanıtıldı
Outlook'dan Takvim uygulamasına tek dokunuşla geçilebiliyor Windows Phone; iOS ve Android uyumlu yeni katlanabilir klavye tanıtıldı