Microsoft'u Windows 8 bile kurtaramayabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
Bir sürü Linux dağıtımı denedim. En fazla katlanabildiğim Ubuntu olmuştu. Bardağı taşıran son damla da Adobe Photoshop CS5 Extended'ı Wine ile çalıştırınca Text Tool ile bile uygulamanın hata verip çökmesi oldu. İllet oldum, o gün bugündür eski dost Windows XP ile yaşantıma devam ediyorum. Mutlu muyum, evet. Mac OS X olsa daha mutlu olur muyum, evet.

en azından yükleyebilmişsin :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Windows 'Hayatta' Batmaz .. Bunu Herkes Boyle Bilsin ..

Dereck

Dereck

Üye
Microsoft'un bir düşüş yaşadığı gerçek ama bencede batmayacak. Bu arada Windows 8 ' i hiç beğenmedim. :angry:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Windows 8 faciamı?
Metro arayüzü biraz çocuksu duruyor o kadar ki onuda ister kullan ister kullanma..
Arayüzü biraz geliştirirlerse tamamdır.. Ben ilk çıktığı gün kurmayı düşünenlerdenim sırf onun için LGA 775 sstem toplayacağım..

ecel54

ecel54

Üye
Windows 8 faciamı?
Metro arayüzü biraz çocuksu duruyor o kadar ki onuda ister kullan ister kullanma..
Arayüzü biraz geliştirirlerse tamamdır.. Ben ilk çıktığı gün kurmayı düşünenlerdenim sırf onun için LGA 775 sstem toplayacağım..

katılıyorum, metro arayüzünü kullanmak istezsen zaten kullanmazsın, sadece başlangıçta karşına çıkar

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
15097

15097

Üye
Windows 8 faciamı?
Evet bazı insanlar (!) nedense kendilerini yeniliklere açamıyorlar :islik ve bende "sabırsızlıkla" bekliyorum Windows 8'in çıkacağı günü :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben şuan windows 8 kullanıyorum xp'den de 7'den de hızlı ama sorunlarım var tabi mesela ekran çözünürlüğü kötü ekran kartını ayarlayamadım bulamadım driveri uyumlu değil diyor yükledim bir tane ama çözünürlük ayarlanmıyor onun dışında msnye girdim kurduğumda hala açık :D kapatamadım bir türlü tamamen farklı olmuş xp vista 7 hatta 98 bile birbirine benziyordu bu farklı olmuş bence alışıldığı taktirde güzel olur gayet stabil çalışıyor.

ecel54

ecel54

Üye
sorununu yanlış anlamadıysam ekran çözünürlüğünü masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünden ayarlayabilirsin. Driver ise windows 8 tam olarak çıktığı zaman çıkacaktır :). Msn sorununu anlamadım, Msn'i kapatamıyormusun ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
çözünürlüğe girebiliyorum ama sadece 1024x768 ve 1280li bşe var ikiside iyi çözünürlj sunmuyor eskisi gibi değil:) evet ama eski msn gibi değil metro arayüzlü

ecel54

ecel54

Üye
fareyi sol üste getirsen açık metro uygulamalarını görürsün oradan uygulamaya sağ tıklayarak kapatabilirsin veya uygulamadayken fareyle ekranın en üstüne tıkla, sonrada ekranın altına sürükle kapanır.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dediklerini yaptım ama msn falan çıkmadı sadece masaüstü var.

ecel54

ecel54

Üye
msn metro uygulmasımı? Öyleyse gözükmesi lazım. 2. Yöntemi denedinmi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
msn metro uygulmasımı? Öyleyse gözükmesi lazım. 2. Yöntemi denedinmi

ya onuda denedim ama sadece masaüstü görünüyor başka birşey yok ama biri msnden yazınca falan sağ üst köşede kutucuk çıkıyor daha doğrusu bugün hiç çıkmadı ama nasıl emin olcam başkalarıda giriyor pcye

ecel54

ecel54

Üye

ya onuda denedim ama sadece masaüstü görünüyor başka birşey yok ama biri msnden yazınca falan sağ üst köşede kutucuk çıkıyor daha doğrusu bugün hiç çıkmadı ama nasıl emin olcam başkalarıda giriyor pcye

anlamadın galiba, uygulamadayken orta üste gelince mouse el işaretini alacak, el işareti çıkınca mouse basılı tutarak ekranın en altına bırak kapanır, bu arada uygulamanın adı ne

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aynen dediğin gibi yapıyorum el çıkıyor aşağıya iniyor metro arayüzü geliyor sonra.

ecel54

ecel54

Üye
kapanmış oluyor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tamam sağol dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt