Haber Microsoft'tan Gestures Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Uygulama şıkır şıkır çalışıyor ama her yeni ozellikde bu şekilde uygulama ile gelecekse vay halimize bu özelliği gömsene sistemin içine ne diye ekstra bir uygulama olarak geliyor.
Zamanla gömerler bence bunu bir başlangıç sayalım biz, nede olsa sistemin emekleme dönemi daha:)

dakamon

dakamon

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

oguone

Üye
Ya arkadaş android sevenler herşeyi android çıkınca bulundu diye düşünüyorlar tamam Nokia akıllı tlf da geride görünse de bu piyasa da çok patenti olan bir ar ge teknoloji firmasıdır

enterneoll

enterneoll

Üye
Ya arkadaş android sevenler herşeyi android çıkınca bulundu diye düşünüyorlar tamam Nokia akıllı tlf da geride görünse de bu piyasa da çok patenti olan bir ar ge teknoloji firmasıdır
Hala birçok patenti var gerçi microsoft biraz el koydu ama son yıllarda nokia hiçbirşey yapmıyordu şimdide geriden takip ediyor gibi(kamera hariç)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arka plan için ekran çözünürlüğü en az 720p olmalıymış. Yani sadece 830, 920, 925, 1020, 1320 ve 1520 için gelmiş.

düzeltme: Bunu göz atma ekranı konusuna yazacaktım. Yanlşı yere yazmışım kusura bakmayın :)

Son düzenleme:

skynet

Üye
Yani bizim için bir umut yok :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İlk defa benim cihazımında özel bir cihaz olduğunu hissettirdi ms . Hayret :D

Emre

Üye
Ah meego ah keşke devam etseydi
Çift Tık İlk N9 Göründü Beta Aşamasındaydı,
Arka Planda Tam 35 Uygulama Açık Lumia'nın Tasarımlarını Nokia N9 Çok Benzeterek Yapmışlar L9xx/735..

Son düzenleme:
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Çift tıkla uyandırma özelliği daha önce androidde kullanılan bir özellikti yine
Çift tıkla uyandırma özelliği daha önce androidde kullanılan bir özellikti yine
Ne zaman çıktı acaba tam olarak android 4.4le geldi demi ben ondan önceden bahsediyorum lumia 925 ten n9 dan
Lumia
Arka Planda Tam 35 Uygulama Açık Lumia'nın Tasarımlarını Nokia N9 Çok Benzeterek Yapmışlar L9xx/735..
Lumia Modellerinin öncül tasarımı Nokia'ya aittir hangileri diye soracaksınız lumia 710,900,800,920,820,520,620,720,925,1020,1520
Bu modellerden lumia 800,900,920,820,720,925,1020ve 1520 tasarım olarak n9 tabanlıdır yekpare yatay silindirik gövde bazılarında hem yatay hem dikey örn. Lumia 925 1520
Bu tasarım tamamıyla Nokia'ya aittir diğer firmalardan benzer tasarımlar çıktı ama lumialarki kadar iyi değildi diğer ara modeller ve lumia 930-830gibi modellerin tasarımı biraz daha karışıktır pek çok modelin tasarım izine rastlayabilirsiniz mesela lumia 620 ve köşeler hariç 520 ve 930 c601 tabanlıdır; arkadan bombelidir ama bombe önden belli olmaz 830 Nokia lumia 1020den izler taşır ama xperiaların sert hatlarına da sahiptir

Kısacası Nokia Microsoft'un içine gömüldükçe eşsiz tasarımı kayboluyor gerçekten üzücü benim favorim n9 tabanlı tasarım ama en şık olanı lumia 720,925 ve 1520deki tasarım modern ve şık

Son düzenleme:

Emre

Üye
Cihazı Şarj'a Takınca Açılma Özelliğini Kim Buldu?
@enterneoll

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Ahhh ah meego keşke Nokia ona devam etseydi gımıcık ramle yağ gibi kayıyor hangi profesyonel eleştirme sitesine girerseniz girin hep aynı yorum; yıllar öncesinden şimdiki sistemlere ilham veriyor

Emre

Üye
Ahhh ah meego keşke Nokia ona devam etseydi gımıcık ramle yağ gibi kayıyor hangi profesyonel eleştirme sitesine girerseniz girin hep aynı yorum; yıllar öncesinden şimdiki sistemlere ilham veriyor
Böyle Bir Telefon Kullanmak istermiydin?
Androidin Stabil Hali.

skynet

Üye
Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor uygulama :) Bunu neden direk sisteme katmamışlar hayret :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beta sürecinden çıktıktan sonra uygulamanın ayarlar kısmına entegre edilmesi planlanıyormuş.
Yani artık ayrı bir uygulama şeklinde olmayacak.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, skynet ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bende düzgün çalışmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt