Haber Microsoft'tan Gestures Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
Aynen kullanınca Nokia sleeping screen havası sezdim; profesyonellik, akıcılık kusursuzluk pek Microsoft'un harcı şeyler değil programı yazan kesin eski Nokia'dan bir eleman video ve müzik programlarına el atmasını bekliyoruz

Ancak ilk çıktığında devrimmiş gibi tanıtıp yüzsüzlük yapan yine o Nokia zamanında çift tıkla uyandırmayı gözde sokmasını bilmiyor muydu ama yapmadı android hemencecik kapıp kendi yapmış gibi tanıttı
Pehh bide gelecek androidle diyorlar herşeyi Nokia'dan çalarsa ve tüketici bilmezse öyle olur tabi
Çift tıkla uyandırma özelliği daha önce androidde kullanılan bir özellikti yine

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çift tıkla uyandırma özelliği daha önce androidde kullanılan bir özellikti yine
Çift tıkla uyandırma Nokia N9 ile hayata geçmiştir, LG G2 ile değil. LG sadece reklamını iyi yapmıştır.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter, pirenuri, narnia16 ve 1 kişi daha

mzcoools

Üye
Bunları tek tek çevirip açıklayacak biri yok mu İngilizcesi iyi olan

bayon

Üye
Sağ üstteki saatin üstü iyi olurdu g3 tarzı
g2 ve g3 de ana ekranda duvarkağıdının ustune iki kere tıklama ile kapanıyo ekran bizde kutucuklardan dolayı imkansız o dediğiniz yerlere tıklamaksa zor bence (kucucuk yer sonuçta)

emz

emz

Üye
g2 ve g3 de ana ekranda duvarkağıdının ustune iki kere tıklama ile kapanıyo ekran bizde kutucuklardan dolayı imkansız o dediğiniz yerlere tıklamaksa zor bence (kucucuk yer sonuçta)

Her zaman söylerim. Windows logosunun üstüne basılı tutunca kapansın. Ortadaki tuş zaten işlevsiz. Bence gayet iyi bir yer;)

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Her zaman söylerim. Windows logosunun üstüne basılı tutunca kapansın. Ortadaki tuş zaten işlevsiz. Bence gayet iyi bir yer;)
Windows logosunu basılı tut bakayım boş muymuş? Bunun işe yaramadı için başlat ekranına dönmek gerekir.

emz

emz

Üye
Windows logosunu basılı tut bakayım boş muymuş? Bunun işe yaramadı için başlat ekranına dönmek gerekir.

Bende boş???
Abi sadece iki saniye basılı tut bak bakalım bir şey çıkıyor mu? Hemen basıp bir saniye tutarsan ana ekranda atıyor. Anca aynı cortana yada sesli asistan gibi basılı tut tepki yok ;) İşte bu çok hoş olur. Hem her basınca da kapanmaz;) daha ne bulayım ben :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende boş???
Abi sadece iki saniye basılı tut bak bakalım bir şey çıkıyor mu? Hemen basıp bir saniye tutarsan ana ekranda atıyor. Anca aynı cortana yada sesli asistan gibi basılı tut tepki yok ;) İşte bu çok hoş olur. Hem her basınca da kapanmaz;) daha ne bulayım ben :D

:halay2::bud: :halay3:

• Beğen
Tepkiler: skynet, OnurYurdakul ve emz
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav yandaki tuşa basın kapansın be uğraşıyoruz o küçük yere basmaktansa yaandaki tuşa basar kaoatırım :)
Sağ üstteki saatin üstü iyi olurdu g3 tarzı
Kardaş sen hayırdır ? Kedimi çalmışın :)

emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
zaakaan

zaakaan

Üye
Ekranı kapamak için yandaki tuşa basmak istemiyorsanız Lock Screen gibi uygulamaları kullanırsınız. Şuan dahi tek seçeneğin yandaki tuş olmadığını, bir alternatifin olduğunu biliyorsunuz. Sisteme entegre olması elbette daha iyi olur ama olmaması da çok mühim değil bence.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ekranı kapamak için yandaki tuşa basmak istemiyorsanız Lock Screen gibi uygulamaları kullanırsınız. Şuan dahi tek seçeneğin yandaki tuş olmadığını, bir alternatifin olduğunu biliyorsunuz. Sisteme entegre olması elbette daha iyi olur ama olmaması da çok mühim değil bence.

Güncelleme haberleri azalınca konuşacak pek bişey kalmıyor . Biz de bunları konuşuyoruz . Yoksa zaten bende lock screen kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
yasirtaha

yasirtaha

Üye
lock secreen şuan gayet iyi bende onu kullanıyorum

zaakaan

zaakaan

Üye
Güncelleme haberleri azalınca konuşacak pek bişey kalmıyor . Biz de bunları konuşuyoruz . Yoksa zaten bende lock screen kullanıyorum :)
Tabi konuşacaksınız, aslında eleştiri gibi olmuş yaptığım yorum. Bir gülücük koymayı es geçmişim. Birde bu Gestures geliştirilince belki arama dışında telefonu ters çevirince ekran kapatılabilir. Tekrar çevirince açılır falan, belki... :)

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
braayn

braayn

Üye
Uygulama şıkır şıkır çalışıyor ama her yeni ozellikde bu şekilde uygulama ile gelecekse vay halimize bu özelliği gömsene sistemin içine ne diye ekstra bir uygulama olarak geliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt