Makale_Helvetia
Üye
kulaklıktan tek taraftan ses sorunu var aslında önceden de vardı ama 8.1 le çok fazla ortaya çıkmaya başladı, özellikle kulaklık takılıyken eğer sessizde değilse telefon mesaj geldiğinde mesaj sesinden sonra kulaklıkta bir tarafta ses iptal oluyor reset atınca düzeliyor ancak
bilhassa 925 kullananlarda bu sorun oluyor nedense..ben 820 kullanıyorum ve black'den beri var bende de..8.1 ile de yaşadım..umarım kararlı sürümde düzeltirler..çok can sıkıcı bir durum gerçekten de..buna sebep olan hata nedir bir türlü de bulamadık..
kulaklık olarak telefonda devamlı kendi orijinal kulaklığı kullandınız değilmi bu durumda sorun çıkıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sennheiser kullaniyorum daha once de vardi bu sorun kendi kulakligini hic kullanmadim o yüzden kulaklığın kendisinden midir değilmidir bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum lumia 520 kullanırken de vardı bu sorun black öncesi.kulaklık olarak telefonda devamlı kendi orijinal kulaklığı kullandınız değilmi bu durumda sorun çıkıyor
normalde 3 yuvalı ve 2 yuvalı mı ne muhabbeti varya girişleri farklı oda etkiliyor olabilir yani bende çok aşırı müzik dinleyen biri degilim ama şaun hiç sorun yaşamadımsennheiser kullaniyorum daha once de vardi bu sorun kendi kulakligini hic kullanmadim o yüzden kulaklığın kendisinden midir değilmidir bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum lumia 520 kullanırken de vardı bu sorun black öncesi.
normalde 3 yuvalı ve 2 yuvalı mı ne muhabbeti varya girişleri farklı oda etkiliyor olabilir yani bende çok aşırı müzik dinleyen biri degilim ama şaun hiç sorun yaşamadım
Walla iyi olur, Bendede batarya performansı 0L820 Rapor hazırlanıyor, malum batarya raporu, telefon akşamı bulmaz oldu ...
Walla iyi olur, Bendede batarya performansı 0
telefonu sıfırlaman lazımvideo açınca atma sorunu var
video açınca atma sorunu var
bölgeyi abd dili de ingilizce yapman lazım,herhalde güncelleme sonrası bölgeyi türkiye yaptın. bu da uyumsuz oluyor malesef
Benim telefon videodan atıyor ne yapmam lazım format dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?