Mad EagLe
Üye
görünen yüzü bu bence iyi bir gelişme yinede hala Windows 8 kullanamıyorum diyenler varBen fazla yenilik görmedim, metro değişmiş, başlat menüsü metroyla gelmiş falan filan
çiftlemişsin ben mi sileyim sen mi silecenYalnız değilsin
görünen yüzü bu bence iyi bir gelişme yinede hala Windows 8 kullanamıyorum diyenler var
çiftlemişsin ben mi sileyim sen mi silecen
Sağ taraftaki kutucuklar çok çirkin gözüküyor tüm ekranı ele geçirmiş.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boyutları ayarlanıyordur istemezsen eklemezsin ayrıcaSağ taraftaki kutucuklar çok çirkin gözüküyor tüm ekranı ele geçirmiş.
Aynen öyle. Start screen i beğenenler de yine 8 deki gibi kullanabilecek. Seçim seçeneği eklendi.boyutları ayarlanıyordur istemezsen eklemezsin ayrıca
Windows 7 deku güzeldi. Boyut ayarlama işinide normal kullanıcıya nasıl öğretecekler merak ettim :Pboyutları ayarlanıyordur istemezsen eklemezsin ayrıca
7 deki gibi kullanmak isteyenler napacak?Aynen öyle. Start screen i beğenenler de yine 8 deki gibi kullanabilecek. Seçim seçeneği eklendi.
Aynenİkonlar iyice sadeleşmiş
Metrodaki gibi sağ tıklayıp boyuttan küçük,orta,büyük seçeceksinWindows 7 deku güzeldi. Boyut ayarlama işinide normal kullanıcıya nasıl öğretecekler merak ettim :P
O yandaki kutucuklara sağ tıklayıp kaldıracak7 deki gibi kullanmak isteyenler napacak?
Ne yediymiş arkadaş7 deki gibi kullanmak isteyenler napacak?
Onlar geç tepki veriyor. Bence şu yeni başlat menüsü rezalet olmuş 7 ye dönmeli.Ne yediymiş arkadaş3. parti bir yazılım ile kişiselleştirilir illaki
Ona bakarsan 1,2,3,4,5,6 çıkmadan 7 çıktıWindows 9 çıkmadan direk 10 geçiş yaptılar
Eski bir arayüzmüş gibi duruyor bence gayet hoş olmuş. Şuanki 8.1 başlangıç ekranı da bence gayet hoşOnlar geç tepki veriyor. Bence şu yeni başlat menüsü rezalet olmuş 7 ye dönmeli.
Bende yok kaldırılmış... halbuki o güzeldiEski bir arayüzmüş gibi duruyor bence gayet hoş olmuş. Şuanki 8.1 başlangıç ekranı da bence gayet hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?