Microsoft Windows 1.01 | İlk Çıkan İşletim Sistemi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Windows 1.01 | İlk Çıkan İşletim Sistemi

1.01 11/85 - MS-DOS Version 2.0 Sistem Gereksinimleri

Çift Taraflı Disket Veya Bir Sabit disk
256K Veya Daha Fazla Hafıza
Görüntü Sağlayıcı

Rar Password : Ue-Gazi

Upload By Ue-Gazi
17.03.2009

Tepkiler: Uruloki, lastne, a21a ve 2 diğerleri
vistayı kaldırıp hemen bunu kuruyorum

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Süper Olur

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Heyt be undercover bile çevirirsin

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

M3L!H

Üye
Bi de xp ye eski dioduk bu fena bi şey olmalı ben bunda "Test Driver Unlimited" bile oynarım

Catty

Emekli Yönetici
Nerden buldun bunu ya süpermiş ...Sağol.

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arşivimde mevcuttu paylaşmak istedim Fazla kasmayın işletim sistemini yakarsınız sonra

M3L!H

Üye
Ya ben bir şey sorucam da ben bunu indirdim..RAR'lı çıktı rarla pc ye attım Hepsi ayrı bir klasör oldu ve ben de cd ye yazdırmadan.Direk çalıştırdım.Disket istedi.Bende diskete attım.Sorun çıkartıyor bu. biraz tuhaf ama yardım edersen sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Ben de şimdi internetten win 95 i indiriom eskiden 95'im vardı.Öyle oynayıp dururduk.Özledim yaff

a21a

Emekli Yönetici
Anılarım depreşti.. 1994 yılında ilk bilgisayarımı aldığımda üzerinde DOS 5.0 vardı. sonra 6.0'ı bıldum yükledim. sonra elime windows 3.1 geçti. Blgisayarımın özellikleri ise 386 DX 40 , 1mb ram 40 mb hardisk.

windows 95 ilk çıktığında gözümüz kamaşmıştı..

Bu güzel nostalji için teşekkürler.

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim...

>KoNaN>

Üye
Rapidshare bu çıkıyor. Sebebi nedir?

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sebebi ne olacak... İndirme linki ölmüş... Linki yenileyene kadar konu kapatılmıştır...