pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Biz alıştık Serdar böyle durumlaraarkadaşlar sanırım anlatamadım, skype kapanmayacak, resmi skype uygulamaları çalışmaya devam edecek. skype api'sini kullanan üçüncü parti yazılımlar çalışmayacak. buna n900 de symbian da dahil malesef.
bu sefer sadece bizi değil baya bir kullanıcı kitlesini etkileyecek abi.Editörlük vazifesindeyim arada bir dostları ziyaret etmeye çalışıyorum
Biz alıştık Serdar böyle durumlara
hotmail de hata veriyor acaba onudami kapattilar bu dudukler
onun zaten fişini çekmişlerdi dawid
bu sefer sadece bizi değil baya bir kullanıcı kitlesini etkileyecek abi.
ya skype altyapısını kullanan çok fazla uygulama varmış mesela alternatif skype uygulamaları, uzantılar vs. bunlar da hemen hemen her platformda var. android ve ios için resmi skype uygulamaları çalışmaya devam edecek.symbian da giderse öyle olacaktır. android ve varsa iOS için (iOS'da olup olmadığını bilmiyorum) bişey söz konusu mu peki?
baktım, android ve touchwiz arayüzleri yeniden başka bir sistemde birleşmiş. tizen olması dışında bir yenilik yok.dogru abim nerlerdesin yoksun bayagidir neyse sunu izleyin meego nun tizen halihttp://youtu.be/-TUgZBwZybU yorum bekliyorum saygimla tabii
n9, n900 ve symbian'daki skype uygulamaları resmi değil mi ki?ya skype altyapısını kullanan çok fazla uygulama varmış mesela alternatif skype uygulamaları, uzantılar vs. bunlar da hemen hemen her platformda var. android ve ios için resmi skype uygulamaları çalışmaya devam edecek.
onlar nokia'nın yaptığı uygulamalar. tıpkı windows phone'daki youtube ve facebook uygulamalarını microsoft'un yapması gibi.n9, n900 ve symbian'daki skype uygulamaları resmi değil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?