Microsoft Office 2013 ve Office 365 Artık Bizimle!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Office 2013 ve Office 365 Artık Bizimle!
Microsoft’un paket programları arasında en yaygın olanı, hatta sektörlerin olmazsa olmaz kriteri Office yazılımının; 2013 ve Office 365 versiyonu artık bizimle.


Dijital dünyadaki gelişim liderlerinden biri olan Microsoft, kendine prensip edindiği pazarlama ve satış stratejisi sayesinde ürettiği ürünleriyle, kişisel veya iş hayatında bir gereksinim haline geliyor.


Yeni çıkan 2013 sürümü ile yeni bir satış anlayışı da beraberinde geldi. Ürünler artık sanal olarak kendi resmi sitelerde satılacak. Office kullanıcıların veya kurumsal bilişim desteklerinin, tek lisans koduna sahip yeni bir Office yazılımını indirmek için tek yapması gereken “ ” adresini ziyaret etmek ve sanal ödemeyle alımı gerçekleştirmek.


Sanal ödemeye ve paket yazılım alışverişine Office ile beraber girişim yapan Microsoft, lisanslı mail bildirgesi yerine kutulu bir versiyon almak isteyenlere ise farklı bir cevabı var. Artık marketlerde DVD içerisinde veya internet satışında Office yazılımları satılmayacak. Kullanıcıların teknoloji mağazalarından veya sanal mağazalardan evlerine kargolanacak tek şey, bir kutu içerisindeki lisans kodu olacak. Microsoft bu adımıyla DVD teknolojisinin sanal indirmelere terfi etmesini sağlamış oldu.


Microsoft’un başarılı paket yazılımdan biri olan Office için belirlenen fiyatları ise:
* Home And Student (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) 139.99 $
* Home And Business (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook) 219.99 $
* Office Professional (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access) 399.99 $




Bu paketleri aylık ve yıllık abonelik bedelleri ve süreleriyle de kullanabilmek mümkün. Office 365’e Aylık 9.99 $ ve Yıllık 99.99 $’dan sahip olabiliyorsunuz. Bu 365 günlük paketlerin içinde; Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access ürünlerini barındırırken abonelik avantajı olarak ise 20 GB SkyDrive sanal alanı ve 60 dakika tüm operatörlere Skype konuşması hediye ediyor.
 


Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Haber Icin Tesekkurler
 
CABBAR

CABBAR

Üye
:( :( :( Desene beleş office devri bitiyor
 

muratgn

Üye
torrentten indirdiğim office 2013 için key girdim onayladı doğru dedi. sonra kapattım açtım tekrar word'ü. yine aktivasyon istedi bu sefer de "your installation cannot be activated because you have activated up to the limit of your multiple.... " şeklinde bir hata verdi. ne yapmak gerekiyor acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt