microsoft nokia'yı satın alacak iddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
microsoft nokia'yı satın alacak iddiası

haberde ovi'nin de yerini nokia services'a bırakacağı yazıyor ben bunu yeni öğrendim..

Tepkiler: Cezzbedici3 ve Silinen Üye 627977
no comment

Tepkiler: Silinen Üye 627977

pasha14

Üye
Alsın alsın microsoft çok güzel uygulamalar ve oyunlar çıkartır. Bizim Symbian'da canlanır.

Konu Sahibi
microsoft alırsa symbian tamamen biter bence

suat1111

Üye
alsın benim n8de satiim onlara

D: bnde satiym sora 2 tane n8 aliym :P

Konu Sahibi
neyse uzun vadede bizi ilgilendirmez şu anna geleydi iyiydi

oooo Eldar Murtazin söylemişse doğrudur abi o adam harbi ajan n8'i incelediğinde daha n8'in gerçek olup olmadığı tartışılıyodu
vay be nokia gidiyor he

Konu Sahibi
belki nokia güçlenir ama symbian biter

_ardaa

Üye
Microsoft Nokia'yı alamaz alsa bile symbian'ı bitirmez en az 2-3 yıl desteğini sürdürür ki zaten Symbian açık kaynak oldu elbet geliştirecek birileri çıkar, linux nasıl zamanla geliştiyse yada firefox veya google chrome bunlar hep açık kaynak symbian'da öyle gelişir çünkü android çıkmadan çok önce symbian vardı hatta iphone bu kadar yaygın değilken hatta iphone yokken bile symbian vardı öyle kolay kolay ölmez.

koskoca nokia bence hisse alabilir sadece hepsini alamaz alırsa adamlar dünya gcü olur
savaş bile açabilcek güçde olurlar

hsse brakmaz zten

oguzhan su yazilari buyut dostm ya kor olcam

Uruloki

Üye
valla iyice sallamaya başladı eldar daha yılın başıydı fcc tarafından kabul edilmeyen N9 u iptal ettiler dedi şimdi videoları çıktı bence o ovi nin nokia olarak isim değişmesini abartıyor yani nokianın piyasa değeri 32milyar dolar yapmayın

32 milyarr $ az degilll torunun torununn torununun torununnaa onundaa torununaa yeterde artarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...