ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Bunu Elop istedi zaten.Microsoftun adamı sonuçta.Elop için üzücü bir durum olmalı. Microsoft Nokia ismini piyasadan kazıyacak gibi görünüyor.
Değişecek olan bir şeyler var bence. Ben N8'in ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum, donanımda rakipsiz olmasına ramen yazılımda en dandik telefonlardan bile geride kalıyordu. Bence Microsoft Nokia kadar kötü olamaz. Nokia diğer en kötü markalar bile androidle yükselirken en sağlam köklü markayı symbian bataklığında inatla bıraktı ve bitirdi. Bence Microsoft bunları dışardan gördüğü için bu hatalara düşmeyecektir.Zaten son yıllarda windows yönetiyordu hiç birşey farketmedi sadece isim değişecek aynı telefonu farklı isim ve ağırlıklar ile çıkartmaya devam edecekler sorun yok alanda yok
Geliştirseydi Symbianda Android seviyesine kadar gelebilirdi.Ayrıca MeeGo denilen bir silahı vardı ve WP8'den çok daha yüksek potansiyeli vardı.Ama Elop(Microsoft) buna izin vermedi doğal olarak.Değişen bir şey yok. Nokia Symbian ile nereye kadar gidecekti? Nokia için daha iyi oldu bana kalırsa.
Stephen Elop ise Microsoft firmasının cihaz bölümünden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenecek. Diğer yöneciler aynı şekilde çeşitli pozisyonlara atanacak.
Kalbimizdesin Nokia. Microsoft'un ürününü asla almam, gider Symbian'lı telefon alırım nostalji yaparım daha iyi.
Hee hee. İnşallah Microsoft'ta yakında desteğini çeker de kutucuklar kalır öyle dut gibi.Hadi hayırlısı.
yav he he
Microsoft'un geçtiğimiz yıl Nokia'nın mobil cihaz bölümünü satın alması resmi olarak tamamlandı.
7.2 milyar Euro karşılığında alınan Nokia artık resmi olarak Microsoft bünyesine dahil edildi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil cihaz bölümü artık ''Microsoft Mobile'' olarak adlandırılacak. Finlandiya da ise Microsoft Mobile Oy kullanılacak.
Stephen Elop ise Microsoft firmasının cihaz bölümünden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenecek. Diğer yöneciler aynı şekilde çeşitli pozisyonlara atanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?