Haber Microsoft - Nokia satın alma işlemi resmi olarak tamamlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft - Nokia satın alma işlemi resmi olarak tamamlandı
Microsoft'un geçtiğimiz yıl Nokia'nın mobil cihaz bölümünü satın alması resmi olarak tamamlandı.

7.2 milyar Euro karşılığında alınan Nokia artık resmi olarak Microsoft bünyesine dahil edildi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil cihaz bölümü artık ''Microsoft Mobile'' olarak adlandırılacak. Finlandiya da ise Microsoft Mobile Oy kullanılacak.

Stephen Elop ise Microsoft firmasının cihaz bölümünden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenecek. Diğer yöneciler aynı şekilde çeşitli pozisyonlara atanacak.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kfahaa

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Elop için üzücü bir durum olmalı. Microsoft Nokia ismini piyasadan kazıyacak gibi görünüyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yazık oldu nokiaya :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
İyidir iyi...

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve İhtiyar007
enterneoll

enterneoll

Üye
Zaten son yıllarda windows yönetiyordu hiç birşey farketmedi sadece isim değişecek aynı telefonu farklı isim ve ağırlıklar ile çıkartmaya devam edecekler sorun yok alanda yok

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun, 0MG90, H.TOGAN ve 1 kişi daha
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Zaten son yıllarda windows yönetiyordu hiç birşey farketmedi sadece isim değişecek aynı telefonu farklı isim ve ağırlıklar ile çıkartmaya devam edecekler sorun yok alanda yok
Değişecek olan bir şeyler var bence. Ben N8'in ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum, donanımda rakipsiz olmasına ramen yazılımda en dandik telefonlardan bile geride kalıyordu. Bence Microsoft Nokia kadar kötü olamaz. Nokia diğer en kötü markalar bile androidle yükselirken en sağlam köklü markayı symbian bataklığında inatla bıraktı ve bitirdi. Bence Microsoft bunları dışardan gördüğü için bu hatalara düşmeyecektir.

Ben her zaman Nokia donanımıyla birlikte gerçek anlamda kaliteli ve ciddi yazılımına sahip tank gibi bir cihaz kullanmayı hayal etmişimdir.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
RIP Nokia. Şimdi mutludur Elop

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, 0MG90 ve Türe

Emre

Üye
Gitti Nokia Gitti Allah Rahmet Eylesin

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Değişen bir şey yok. Nokia Symbian ile nereye kadar gidecekti? Nokia için daha iyi oldu bana kalırsa.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Değişiklik iyidir. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Değişen bir şey yok. Nokia Symbian ile nereye kadar gidecekti? Nokia için daha iyi oldu bana kalırsa.
Geliştirseydi Symbianda Android seviyesine kadar gelebilirdi.Ayrıca MeeGo denilen bir silahı vardı ve WP8'den çok daha yüksek potansiyeli vardı.Ama Elop(Microsoft) buna izin vermedi doğal olarak.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll, Invoke, Burak Altun ve 3 diğerleri
Asil_Osmanlı_

Asil_Osmanlı_

Üye
Gitti Nokıalar :)

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
kfahaa

kfahaa

Üye
yapma ya :) Nokıa iyiydi ama gelişmesi için lazımdı bu

0MG90

0MG90

Üye
Kalbimizdesin Nokia. Microsoft'un ürününü asla almam, gider Symbian'lı telefon alırım nostalji yaparım daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, kelooo ve kfahaa
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Stephen Elop ise Microsoft firmasının cihaz bölümünden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenecek. Diğer yöneciler aynı şekilde çeşitli pozisyonlara atanacak.
:hmmm :kotu:

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia'nın satılması elbette üzücü ama isim aynı kalsa daha iyi olurdu bence + Elop'un tekrardan Nokia ismi altında bir görevde olması kadar lanet bir şey yok :angry: :nono: Nokia'nın satılmasından sonra yalnızca WP işletim sistemli farklı segmentlerde cihazlar gelecektir WP mağazasının da he geçen gün geliştiğini düşünürsek bu olumlu bir adım olarak algılanabilir lakin söylenildiği gibi isim değişikliği çok üzücü bir olay bunu şöyle açıklayabiliriz;

(Bir adam tırnaklarıyla kazıyarak dünyanın en büyük şirketini kuruyor oğulları ise bu şirketi karıyla kızla kumarla yiyip bitiriyor satıyor vs vs )

Nokia'nın durumu da bu hikaye gibi oldu işte somuru:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
3onur5

3onur5

Üye
Microsoft'un geçtiğimiz yıl Nokia'nın mobil cihaz bölümünü satın alması resmi olarak tamamlandı.

7.2 milyar Euro karşılığında alınan Nokia artık resmi olarak Microsoft bünyesine dahil edildi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil cihaz bölümü artık ''Microsoft Mobile'' olarak adlandırılacak. Finlandiya da ise Microsoft Mobile Oy kullanılacak.

whatsapp bile 19 milyar dolara satıldı koskoca telefonlarıyla büyüdüğümüz Nokia nın 7.2 milyar euroya satılması çok kötü ve saçma olmuş

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

Üst Alt