Esendağlı
Üye
Katılmıyorum. Windows 98 tanıtımda mavi ekran vermişti. Bu sistemin ne kadar oturmamış olduğunu gösterir herhâlde ama o zaman pclerin %95 inde windows vardı. Aynı şekilde androidin 2 ve 4.4 arası dönemlerine bakarsak ne kadar koru olduğunu görürüz ama yine de sattı.
Javaya gore evet ama symbiana katılmıyorum. Ben 256 mb ram 600 mhz işlemci ile symbianda 2013e kadar çıkan tüm oyunları akıcı oynayabildim. Androidde boyle bir şey mümkün muydu.Symbian ve diğer Java sistemlere nazaran android ilk sürümleri gayet başarılı idi o günün şartlarında. Acaba hatayı Microsoft değil de Nokia mı yaptı desek en başta bu adamlara satarak firmayı
Google dışında diğer uygulamaları şöyle boyle getirtebilirdi ama Microsoft sırf kendisi Youtube uygulaması tasarlamasına rağmen(bir zamanlar facebook uygulaması gibi) Google kaldırttı ve uygulama yerine web kısayolu koydurttu. Bu olaydan sonra zaten gizlilik meseleleri sebebiyle sevmediğim Google'dan hepten nefret ettim bir süre.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Google bir Alman firması olsa ve Microsoft da şimdiki gibi Amerikan firması olsa bugün Google Windows platformu için yaptığı ayrımcılığı yapabilir miydi?Herkes kendi çıkarına çalışıyor.
Google bir Alman firması olsa ve Microsoft da şimdiki gibi Amerikan firması olsa bugün Google Windows platformu için yaptığı ayrımcılığı yapabilir miydi?
O yüzden bir sonradan takmadım adam potansiyel rakibini eledi ve başarılı da oldu zaten.Herkes kendi çıkarına çalışıyor.
Çıkar meselesinin, dünya ticarerinde "Amerika ve İngiltere" çıkarları ile ters düşmedikçe hiç bir önemi yok. Şu anda ikisi de ABD firması olduğu için kimse karışmaz bunlara.Bu sefer belki çıkarlar farklı şekilde olacaktı ama yine çıkar meselesi olmayacak mıydı?
Bazı yanlarına katılıyorum ama katılmadığım yanları da var.hiç bir yerde hata yapmadı. Halen yazılım devi, tum tabletlere w10 yüklenecek ilerde.
ayrıca surface book goren olduysa bana hak verecek, piyasanın en iyisi.
Biz tutmuşuz 550 tl verdiğimiz telefon için de microsoftu eleştiriyoruz. Microsoft da tek urun çıkarsın.
Tek güncellemeyle işi bitirsin, o zaman daha mı iyi.
sonuç uzun suredir lumia 900-920-925 kullandım, şimdi de 950 kullanıyorum. Beklentilerimin üzerinde hizmet veriyor. Otg, ses kaydetme, ofis........herşey var. 2 gun popüler olan sonra kimsenin hatırlamadığı yazılımlar mağazada yok diye eleştrimenin de lüzumu yok.
Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?