m542tf
Üye
İhtiyarların konularınıda beğeniyoruz. Bu arada telefon büyük ihtimal 6 inç l1520 tutuşuyla aşağı yukarı aynı. Ekranın on panele oranı % 83 olsa keşke dadundan yenmez.valla böyle gençler bu haberleri paylaşınca daha mutlu oluyorum.
Dediğin oranı yakalar herhalde kenarlar baya bi ince ,bu arada sanal tuş is te mi yo ruzİhtiyarların konularınıda beğeniyoruz. Bu arada telefon büyük ihtimal 6 inç l1520 tutuşuyla aşağı yukarı aynı. Ekranın on panele oranı % 83 olsa keşke dadundan yenmez.
N9 gibi bir cihaz istiyorum şahsen. Sanal tuşlar bana da itici geliyor.Dediğin oranı yakalar herhalde kenarlar baya bi ince ,bu arada sanal tuş is te mi yo ruz
5 inçten büyük gibi geldi bana
Umarım 6 inç falan olmaz
5 yada 5.2'yi geçmesin mümkünse...
Aynen 5" geçmesin bide tasarım artık 920 tarzından biraz daha farklı olsun. 730/830 bende hayal kırıklığı yarattı resmen 920/n9 a çok benziyorlar.
Sana katılıyorum biraz çarpıcı oldu kavisli olsa vs biraz sıradışı falan
Sana katılıyorum biraz çarpıcı oldu kavisli olsa vs biraz sıradışı falan
Abi normali sattı o mu kaldı diyeceğim kızacaksınız. Önce şöyle sağlam, her yanıyla tam takım bir model çıkaracak ondan sonra fantezi kuracakBu arada dediğime geliyoruz. Ms önce Nokia dan kalan ne varsa stokları eritti, şimdi ise kendine ait bir stok kurup sağlam cihazlar çıkaracak. Hep dedim 730-830 öylesine çıkarılmış olmak için çıkarıldı. Maksat Nokia tarafından kalanları harcamak. Onlarca malzemeyi çöpe atacağına üretti en azından belki satarsa diye Artık bekleyin. Bundan sonra asıl cihazlar gelecek. Heleki yılbaşından sonra. Şu işçilerin işine son verecek ardından firma sadece ms çalışanları ile kalacak, kendine tamamen katacak, yönetim oturacak falan. Anca oldu bu süreç. İşte başlıyorlar bakalım
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
930 beyazları kırmızı olarakmı gösteriyor , amoled hikaye ips lcd şahaneO sanal tuş olaya şöyle bir BOYUT katıyor. İki cihaz da 5" ekrana sahip. En olarak aynı genişliğe sahipler ama boy olarak aralarında 6-7mm fark var. Bir de ekranda bıraktığı kullanım alanına bakın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
930 beyazları kırmızı olarakmı gösteriyor , amoled hikaye ips lcd şahane
fotoğrafta öyle görünüyor ama reelde farkı anlıyorsun. Lcd amoledin yerini asla alamaz. Bu arada Z1 TFT LCD
İyide sonuçta kasa için bir kalıp yapıyor onu ha öyle ha böyle yapmış ne fark eder yani müthiş bir görsel yapsa yani şuan piyasadaki en iyi kasaya 930 özelliği koysak Nokia ne kaybeder
netlik ekran çozunurluğuyle alakalı ama canlılık olarak amoled çok farklı.Amoled ekran daha mı iyi netlik açısından
netlik ekran çozunurluğuyle alakalı ama canlılık olarak amoled çok farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?