Mevcut Lumialar en fazla 150 Mbps hızına ulaşabiliyor. 1 nisanda olacak en fazla hız ise 375 Mbps.O değil şuan L625 4g desteği var 4.5g destekler mi acep ?
Şundan emin olun Windows Pc'de ne varsa Mobildede o özellik olur.
isterse 10 gbps olsun ne fayda kota olduktan sonraMevcut Lumialar en fazla 150 Mbps hızına ulaşabiliyor. 1 nisanda olacak en fazla hız ise 375 Mbps.
niye 150 de kalıyorlar bütün hız bantları var nedeni ne acabaMevcut Lumialar en fazla 150 Mbps hızına ulaşabiliyor. 1 nisanda olacak en fazla hız ise 375 Mbps.
niye 150 de kalıyorlar bütün hız bantları var nedeni ne acaba
burada LTE maks. veri hızı var diğer modellerede bakıyorum değişiyormu acaba evet en fazla 150 çıkıyor ancak android kısmına baktığımda bu bilgiyi yazan bir site bulamadım onlarda ne kadar acaba merak ettim
Bu modelde en fazla 100 Mbps. En son Lumialar ve iPhone 6 serisi 150 Mbps (LTE Cat4). Note5 450 Mbps (LTE Cat9). Yeni çıkacaklar tabii ki son hızı yakalarlar.niye 150 de kalıyorlar bütün hız bantları var nedeni ne acaba
burada LTE maks. veri hızı var diğer modellerede bakıyorum değişiyormu acaba evet en fazla 150 çıkıyor ancak android kısmına baktığımda bu bilgiyi yazan bir site bulamadım onlarda ne kadar acaba merak ettim
lumia 920 ye 4g gelmesi bile güzel bir şey o açıdan bakmak lazım birde o devirde samsungda s3 çıkmıştı galiba onda mesela 4g yok diye biliyorumBu modelde en fazla 100 Mbps. En son Lumialar ve iPhone 6 serisi 150 Mbps (LTE Cat4). Note5 450 Mbps (LTE Cat9). Yeni çıkacaklar tabii ki son hızı yakalarlar.
Aynen katılıyorum size. S3 'un 4g olmayanı 9500 serisi bize ve Afrika gibi 3. Dünya ulkelerine yollanmıştı. Avrupa ve Amerika da ise 9506 4G lte modeli piyasaya sürüldü.lumia 920 ye 4g gelmesi bile güzel bir şey o açıdan bakmak lazım birde o devirde samsungda s3 çıkmıştı galiba onda mesela 4g yok diye biliyorum
Aynen katılıyorum size. S3 'un 4g olmayanı 9500 serisi bize ve Afrika gibi 3. Dünya ulkelerine yollanmıştı. Avrupa ve Amerika da ise 9506 4G lte modeli piyasaya sürüldü.lumia 920 ye 4g gelmesi bile güzel bir şey o açıdan bakmak lazım birde o devirde samsungda s3 çıkmıştı galiba onda mesela 4g yok diye biliyorum
lumia 1520 orj şarj cihazı bağlamama rağmen yavaş şarj oluyor diyor ve cidden yavaş şarj oluyor. Farklı sarj aleti de denendi. Durum aynı. Reset filan da attım. Format atmadan once sormak istiyorum benzer bi hatayla katşılaşan var mI? Yoksa problem donanımsal mı ?
Benim lumia 1520 4 saatte şarj oluyor bizzat %5 iken taktım %100 olması tam tamına 4 saat sürdü anlamadım 1 aydır bu şekilde kullanıyorum önceden 2,5 saate şarj oluyordu.lumia 1520 orj şarj cihazı bağlamama rağmen yavaş şarj oluyor diyor ve cidden yavaş şarj oluyor. Farklı sarj aleti de denendi. Durum aynı. Reset filan da attım. Format atmadan once sormak istiyorum benzer bi hatayla katşılaşan var mI? Yoksa problem donanımsal mı ?
W10 TP 8.yapı yüklü ise, bazen benim 1520'de de oluyor, orijinal şarj cihazı olmasına rağmen. Bu uyarıyı verince şarjı çıkartıp yeniden takıyorum, düzeliyor. Sorun tamamen yazılımsal, çünkü 8.1'de yoktu böyle bir problem, yeni yapı gelince düzelir ...
benim problem sizinkilerden biraz farklıydı heralde. Defalarca reset atıp denememe rağmen hiç düzelme olmadı. 2 saatte %20 şarj oldu. Saatlerce denedim düzelme olmazken sabah uyanınca baktım. Kendi kendine düzelmiş. Teleservice bi cihazla uğraşmaktan kurtuldu.Benim lumia 1520 4 saatte şarj oluyor bizzat %5 iken taktım %100 olması tam tamına 4 saat sürdü anlamadım 1 aydır bu şekilde kullanıyorum önceden 2,5 saate şarj oluyordu.

Bendeki L 535 te geç şarj oluyor, proğramla ilgili olabilir mi bilmiyorum.lumia 1520 orj şarj cihazı bağlamama rağmen yavaş şarj oluyor diyor ve cidden yavaş şarj oluyor. Farklı sarj aleti de denendi. Durum aynı. Reset filan da attım. Format atmadan once sormak istiyorum benzer bi hatayla katşılaşan var mI? Yoksa problem donanımsal mı ?