İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sayın 820 kullanıcıları, elinizdeki renkten sıkıldıysanız bendeki sarı kapak ile her rengi takas edebilirim :) (istanbul anadolu yakası)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kulaklık mı?
Fristby
Katlanmaz, iyi ve ucuz...
3 renk seçeneğiyle satılıyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O değil şuan L625 4g desteği var 4.5g destekler mi acep ? :)

Şundan emin olun Windows Pc'de ne varsa Mobildede o özellik olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
O değil şuan L625 4g desteği var 4.5g destekler mi acep ? :)

Şundan emin olun Windows Pc'de ne varsa Mobildede o özellik olur.
Mevcut Lumialar en fazla 150 Mbps hızına ulaşabiliyor. 1 nisanda olacak en fazla hız ise 375 Mbps.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mevcut Lumialar en fazla 150 Mbps hızına ulaşabiliyor. 1 nisanda olacak en fazla hız ise 375 Mbps.
niye 150 de kalıyorlar bütün hız bantları var nedeni ne acaba

burada LTE maks. veri hızı var diğer modellerede bakıyorum değişiyormu acaba evet en fazla 150 çıkıyor ancak android kısmına baktığımda bu bilgiyi yazan bir site bulamadım onlarda ne kadar acaba merak ettim

Son düzenleme:
sahanemir

sahanemir

Üye
ben komşumuza gitmiştim yurt dışına, gitmiştim orada evde 38mbt gördüm böyle bir rakkamı burada daha göremedim. orada,zaten 3 yıl olmuş 4 g var ..

4MaGuS

4MaGuS

Üye

burada LTE maks. veri hızı var diğer modellerede bakıyorum değişiyormu acaba evet en fazla 150 çıkıyor ancak android kısmına baktığımda bu bilgiyi yazan bir site bulamadım onlarda ne kadar acaba merak ettim

yukarıdaki bilgiler lumia 920 ye ait, eski modellerden sadece 1520 de mak veri hızı 150 diğerleri 100 yeni gelen lumiaların hepsi 150, android kısmına baktığımızda samsung s6 da 300 müş s5 de 150, lg g4 de 300 kısaca karşı taraf 300 bizde 150 ancak yeni çıkan cihazlarda yükseltme yapılacaktır, bana göre şuan kinden her türlü fazla olacağı için yeterli olur dert etmeye gerek yok

sahanemir

sahanemir

Üye
yukarda arkadaş güzel söylemiş desenize artık kota yetersiz olacak, bende 6 gb var yetiyor ama, çok daha hızlanırsa sanırım yetmeyecek.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Bu modelde en fazla 100 Mbps. En son Lumialar ve iPhone 6 serisi 150 Mbps (LTE Cat4). Note5 450 Mbps (LTE Cat9). Yeni çıkacaklar tabii ki son hızı yakalarlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu modelde en fazla 100 Mbps. En son Lumialar ve iPhone 6 serisi 150 Mbps (LTE Cat4). Note5 450 Mbps (LTE Cat9). Yeni çıkacaklar tabii ki son hızı yakalarlar.
lumia 920 ye 4g gelmesi bile güzel bir şey o açıdan bakmak lazım birde o devirde samsungda s3 çıkmıştı galiba onda mesela 4g yok diye biliyorum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
lumia 1520 orj şarj cihazı bağlamama rağmen yavaş şarj oluyor diyor ve cidden yavaş şarj oluyor. Farklı sarj aleti de denendi. Durum aynı. Reset filan da attım. Format atmadan once sormak istiyorum benzer bi hatayla katşılaşan var mI? Yoksa problem donanımsal mı ?

ON9

ON9

Üye
lumia 920 ye 4g gelmesi bile güzel bir şey o açıdan bakmak lazım birde o devirde samsungda s3 çıkmıştı galiba onda mesela 4g yok diye biliyorum
Aynen katılıyorum size. S3 'un 4g olmayanı 9500 serisi bize ve Afrika gibi 3. Dünya ulkelerine yollanmıştı. Avrupa ve Amerika da ise 9506 4G lte modeli piyasaya sürüldü.
Aynen katılıyorum size. S3 'un 4g olmayanı 9500 serisi bize ve Afrika gibi 3. Dünya ulkelerine yollanmıştı. Avrupa ve Amerika da ise 9506 4G lte modeli piyasaya sürüldü.

serinaga

serinaga

Üye
lumia 1520 orj şarj cihazı bağlamama rağmen yavaş şarj oluyor diyor ve cidden yavaş şarj oluyor. Farklı sarj aleti de denendi. Durum aynı. Reset filan da attım. Format atmadan once sormak istiyorum benzer bi hatayla katşılaşan var mI? Yoksa problem donanımsal mı ?

W10 TP 8.yapı yüklü ise, bazen benim 1520'de de oluyor, orijinal şarj cihazı olmasına rağmen. Bu uyarıyı verince şarjı çıkartıp yeniden takıyorum, düzeliyor. Sorun tamamen yazılımsal, çünkü 8.1'de yoktu böyle bir problem, yeni yapı gelince düzelir ...

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
dakamon

dakamon

Üye
Prognoza yı yapan arkadaşın yeni uygulamasına ikon arıyor. Oylama yapıyor sizde oyunuzu kullanın arkadaşlar

braayn

braayn

Üye
Benim lumia 1520 4 saatte şarj oluyor bizzat %5 iken taktım %100 olması tam tamına 4 saat sürdü anlamadım 1 aydır bu şekilde kullanıyorum önceden 2,5 saate şarj oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
W10 TP 8.yapı yüklü ise, bazen benim 1520'de de oluyor, orijinal şarj cihazı olmasına rağmen. Bu uyarıyı verince şarjı çıkartıp yeniden takıyorum, düzeliyor. Sorun tamamen yazılımsal, çünkü 8.1'de yoktu böyle bir problem, yeni yapı gelince düzelir ...
Benim lumia 1520 4 saatte şarj oluyor bizzat %5 iken taktım %100 olması tam tamına 4 saat sürdü anlamadım 1 aydır bu şekilde kullanıyorum önceden 2,5 saate şarj oluyordu.
benim problem sizinkilerden biraz farklıydı heralde. Defalarca reset atıp denememe rağmen hiç düzelme olmadı. 2 saatte %20 şarj oldu. Saatlerce denedim düzelme olmazken sabah uyanınca baktım. Kendi kendine düzelmiş. Teleservice bi cihazla uğraşmaktan kurtuldu. :)
8. Yapının en büyük problemi benim için bu oldu . Bunu da yaşayanlar olarak geri bildirim yapalım da çözsünler bari...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bendeki L 535 te geç şarj oluyor, proğramla ilgili olabilir mi bilmiyorum.
şarj süresi 3 saat sürüyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
1520 me tekrar 8.1 kurarak mutlu oldum :) evet 1 kaç defa macera aradım ama sıkıntılar olmadı mı oldu tabii .kararlı sürümü bekleyeceğim ben .en doğrusu bu şimdilik.....not......sahanemir benim ikiz kardeşim onda ise 930 var ..burada 2 miz de ortak yazışıyoruz .karışıklık olmasın ..

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Modern combat 5 512MB için de çıkmış

Üst Alt