İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Herkese selamlar,

Arama geldiği zaman telefon donuyor, daha doğrusu dokunmatik çalışmıyor. Önce güç tuşuyla ekranı kapatmak sonra geri açmak gerekiyor düzeltmek için. Uzun süredir böyle, başta nadir oluyordu ama artık neredeyse hep diyebilirim. Nedendir? Başka böyle bir sorun yaşayan var mı? Sıfırlamaktan başka çözüm önerisi olan var mı?

Sürdürülüyor... Yazısını da artık ekran kilidini açtığımda dahi görür oldum. Uzun süre kalmıyor tabi ama bi göz kırpıyor.

Lumia 1320 WP8.1 Denim

Son düzenleme:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Herkese selamlar,

Arama geldiği zaman telefon donuyor, daha doğrusu dokunmatik çalışmıyor. Önce güç tuşuyla ekranı kapatmak sonra geri açmak gerekiyor düzeltmek için. Uzun süredir böyle, başta nadir oluyordu ama artık neredeyse hep diyebilirim. Nedendir? Başka böyle bir sorun yaşayan var mı? Sıfırlamaktan başka çözüm önerisi olan var mı?

Sürdürülüyor... Yazısını da artık ekran kilidini açtığımda dahi görür oldum. Uzun süre kalmıyor tabi ama bi göz kırpıyor.

Lumia 1320 WP8.1 Cyan
Cyan mı:hmmm Denim'e ne oldu?

sahanemir

sahanemir

Üye
930 u geri mi attınız..

sahanemir

sahanemir

Üye
Klavye ufak eller büyük ..idare edin yahu. T9 bulamadım bir türlü.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Herkese selamlar,

Lumia 1320 WP8.1 Denim
Böyle bir sorunla daha önce hiç karşılaşmadım.
Masaüstü ya da NoteBook bilgisayar sorunlarıyla ilgili alışkanlıktan dolayı öneriyorum.
Bu arada bu madde çok işime yarıyor gibi..
Telefonun Bölge: ABD dil: ingilizce yap.. Her iki işlemdede kapanıp açıldıktan sonra telefonu 1-2 gün böyle kullan.
Şayet aynı sorunu yaşamıyor isen tekrar türkçeye çevirebilirsin..
2 nci yol:
Geçici olarak resetleme olayı..
Yani GÜÇ + SES KISMAYA uzunca basarak titreme gelinceye kadar devam ediniz.. Cep kapanıp tekrar açılsın belki soruna çare olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MicroSD kart desteği bulunan Lumia cihazları için interop unlock (Full unlock) yöntemi paylaşıldı. Attık cihazlarınızda tam erişim sağlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Esendağlı
afwerker

afwerker

Üye
MicroSD kart desteği bulunan Lumia cihazları için interop unlock (fu ll unlock) yöntemi paylaşıldı. Attık cihazlarınızda tam erişim sağlayabilirsiniz.

Abi yanılmıyorsam xdada vardı bu ben 1520ye denemiştim olmamıştı. AT&T 1520 de oluyormuş. @bulutsuzgece çeviri yapsa da bi denesek :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lamphead oyunu benimle kafa buluyo :D

kesin var bunda bişi :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Rock Ve Roll
sahanemir

sahanemir

Üye
930 a full unlock yok desenize garip oldu şimdi bu .

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar 925 8.1 kullanıyorum bir uygulamada geri tuşuna basınca bazen basılı tutmuşumcasına görev yöneticisini açıyor sizde oldu mu hiç ?

sahanemir

sahanemir

Üye
Yo hayır olmuyor .ama başa çıkamıyor isen bence yedeklemeleri yap temiz bir format at,(fabrika ayarları) temiz temiz kullan derim

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar kaçak s4mini var bende temız 1520 ile takaslıcam ustune ne kadar versem karlı çıkmıs olrum 1520 garantılı acilen cvp verirmısınız

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
.s4mini ile 1520 takası yapıcam 1520 garantılı uste kaç verirsem karlı durumda olurum ?? acil yazarmısın

sahanemir

sahanemir

Üye
Bilemiyorum hesabını doğru yap 1520 vodafondan 1000 tlye alındı 3 hafta önce ama s4 mininin fiatını bilmiyorum.

emz

emz

Üye

Bana da dün aynı saçmalıkta 12 bildirim yolladı. Neyin kafasını yaşadı anlamadım. Ama bu gidişle kaldıracağım.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Bana da dün aynı saçmalıkta 12 bildirim yolladı. Neyin kafasını yaşadı anlamadım. Ama bu gidişle kaldıracağım.
Oyun internete bağlı mı? Bağlıysa olabilir, yapımcılar sistem denemesi yapıyordur. Bir kaç ay önce iPhone larda da Turkcell uygulaması aynı şekilde bildirim yolladı. Olabilecek şeyler bunlar yani :)

serinaga

serinaga

Üye
arkdaşlar kaçak s4mini var bende temız 1520 ile takaslıcam ustune ne kadar versem karlı çıkmıs olrum 1520 garantılı acilen cvp verirmısınız

Arkadaşım aç gitti gidiyor, sahibinden sitelerine 1520 ve S4 mini ikinci el fiyatlarını bulursun. Haaa cihaz nasıldır diyorsan hiç düşünmeden al derim ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt