Akhtoher
Üye
Farketmez iphone kullananlar microsoft hesabı kullanamıyor mu?windows phone kullanmayacagım , apple a geçiyorum
Farketmez iphone kullananlar microsoft hesabı kullanamıyor mu?windows phone kullanmayacagım , apple a geçiyorum
Benimkini de 15 yapmış.
Dumanla gönderildi.

windows phone kullanmayacagım , apple a geçiyorum
genelde begen takip et arkadaş ol arkadaşlıktan çıkar gibi seçenekler "..." kısmında oluyor bende hepsi gözüküyorYan arkadaşlar bizim Facebook uygulamasında eksiklermi var yoksa benim bulamıyorum.Beğenmekten yada takip etmekten vazgeçeceğim sayfalar var ama o sayfalara girdiğimde ne beğenmekten vazgeç nede takip etmeyi bırak butonu var.
Tamamdır alttaki menüye basınca çıkıyormuş , dikkat sıfır bende yaArkadaşlar iyi geceler , yav yeni kişi kaydetmek istiyorum simkarta Hotmail falan çıkıyor bunun çözümü nedir.Bir alışamadım şu wp ye
)
lumia 920 kafayı yiyor arkadaşlar geçende bir arkadaşın samsung şarj aleti ile şarj edeyim dedim oyun oynamaya başladım internete girmeye telefon kendini şarj etmesi gerekirken şarjı yemeye başladı yani şarj yiyor neden olur bunlar acaba @papakudioflu @bulutsuzgece
abi ali kemal abi bir uygulama paylaştıydı bundan 3-4 ay önce free market diye bir uygulama ben bir çok ücretli uygulamayı bu uygulama sayesinde indirmiştim ücretsiz olarak indirmiştim yapmam gereken sadece uygulamanın ismini yazıp bütün bölgeleri araştırıyordu ve o uygulama başka bir ülkede ücretsiz olarak görünüyordu bu free markete benzer bir uygulama varmıdırtelefonu kapalıyken hala şarj edemiyoruz değilmi bi ara güncelleme ile sanırsam bu sorun hallolacak diyorlardı nokia için htc için hallolduydu sanki bilgisi olan varmıDiğer markaların şarj aletleri ile şarj etmeye çalışınca sorun çıkabiliyor ya da aynı performans alınamayabiliyor.
Amper değerlerindeki farklılıktan dolayı da olabilir.
Ben hala orjinal şarj aletini kullanıyorum, çok hızlı şarj oluyor. Hiçbir problem de yaşamadım.
ilk olarak free market uygulaması kapandı ancak başka bir prgoram varmı öyle bilmiyorum ikinci olarakta sarj özelliği blackte htc ye gelmişti bizede daha sonra gelebilir falan denildi ne oldu bilmiyorum 8.1 tam sürüm alan cihazlara gelmiş olabilir belkiabi ali kemal abi bir uygulama paylaştıydı bundan 3-4 ay önce free market diye bir uygulama ben bir çok ücretli uygulamayı bu uygulama sayesinde indirmiştim ücretsiz olarak indirmiştim yapmam gereken sadece uygulamanın ismini yazıp bütün bölgeleri araştırıyordu ve o uygulama başka bir ülkede ücretsiz olarak görünüyordu bu free markete benzer bir uygulama varmıdırtelefonu kapalıyken hala şarj edemiyoruz değilmi bi ara güncelleme ile sanırsam bu sorun hallolacak diyorlardı nokia için htc için hallolduydu sanki bilgisi olan varmı
valla benim telefonumda lumia 920 de prewiev sürümü yüklü hala hallolmadıilk olarak free market uygulaması kapandı ancak başka bir prgoram varmı öyle bilmiyorum ikinci olarakta sarj özelliği blackte htc ye gelmişti bizede daha sonra gelebilir falan denildi ne oldu bilmiyorum 8.1 tam sürüm alan cihazlara gelmiş olabilir belki
ilk olarak free market uygulaması kapandı ancak başka bir prgoram varmı öyle bilmiyorum ikinci olarakta sarj özelliği blackte htc ye gelmişti bizede daha sonra gelebilir falan denildi ne oldu bilmiyorum 8.1 tam sürüm alan cihazlara gelmiş olabilir belki
Kapalı olarak şarj olmamasının nedeninin güvenlik sebebiyle olduğu söylenmişti.valla benim telefonumda lumia 920 de prewiev sürümü yüklü hala hallolmadı
@papakudioflu telefon kapalı olarak şarj ne zamana gelecek nokia için
unlock olan telefonlara 2 den fazla oyun yüklenebilirmi birisi sanki en fazla 10 tane dediydi sanki bilgisayarda 2 tane yükleyebildim sadece 2den fazlasına müsade etmedi telefonCihazı unlock yaparak *.xap ya da *.appx uzantılı dosyalar yüklenebiliyor. Garanti endişesi için ise diyelim ki unlock yapıp kullandın bir arıza çıktı ve cihaz servise gidecek; göndermeden önce NSU (Nokia Software Updater for Retail), NSRT (Nokia Software Recovery Tool) ya da NCS (Nokia Care Suite) programlarından biri aracılığıyla cihaz yazılımı tekrar yükleyip yollayabilirsin bir sorun çıkmaz. Ayrıca unlock hâlde yollayıp, garanti sorunun çıkmağından bahseden kullanıcılar da var.