İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
windows phone kullanmayacagım , apple a geçiyorum

Öncelikle telefonunuzun son bir yedeğini alın, sonra bilgisayardan MS hesabınıza girin, kişilerim'i seçin ve dışa aktar özelliği ile rehberinizi bilgisayarınıza kaydedin,

Geçmişten Gönderildi ...

skynet

Üye
Bu one drive limitini 7'den 15'e yükseltmişler ama benin 25'ide 15' düşürmüşler ama hala eskisi gibi 48GB :)

Orhun_1907fb

Üye
Yan arkadaşlar bizim Facebook uygulamasında eksiklermi var yoksa benim bulamıyorum.Beğenmekten yada takip etmekten vazgeçeceğim sayfalar var ama o sayfalara girdiğimde ne beğenmekten vazgeç nede takip etmeyi bırak butonu var.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yan arkadaşlar bizim Facebook uygulamasında eksiklermi var yoksa benim bulamıyorum.Beğenmekten yada takip etmekten vazgeçeceğim sayfalar var ama o sayfalara girdiğimde ne beğenmekten vazgeç nede takip etmeyi bırak butonu var.
genelde begen takip et arkadaş ol arkadaşlıktan çıkar gibi seçenekler "..." kısmında oluyor bende hepsi gözüküyor

Orhun_1907fb

Üye
Tamamdır alttaki menüye basınca çıkıyormuş , dikkat sıfır bende ya :)Arkadaşlar iyi geceler , yav yeni kişi kaydetmek istiyorum simkarta Hotmail falan çıkıyor bunun çözümü nedir.Bir alışamadım şu wp ye :))

serinaga

serinaga

Üye
Tamamdır alttaki menüye basınca çıkıyormuş , dikkat sıfır bende ya :)Arkadaşlar iyi geceler , yav yeni kişi kaydetmek istiyorum simkarta Hotmail falan çıkıyor bunun çözümü nedir.Bir alışamadım şu wp ye :))

Ne yazık ki Wp'de eski alışkanlıkları bir kenara bırakacaksınız, Sim karta kayıt yok, rehber yok, KİŞİLERİM var, buda Microsoft ve paralel yapıdaki diğer hesaplarla entegre edilmiş durumda, ilk başta alışmak biraz zor oluyor ama alışınca da vazgeçilmeziniz oluyor, zamanında az mı uğraştırırdı Sim'e aktar, Sim'den aktar vs. artık gerek kalmadı bunlara, Kişileriniz artık bulutta ve istediğiniz yerden yönetebilirsiniz, tek yapmanız gereken Microsoft hesabınızın güvenliğini artırrın ve gönül rahatlığıyla hotmail yani Microsoft hesabınıza yapın kişi kaydınızı ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 920 kafayı yiyor arkadaşlar geçende bir arkadaşın samsung şarj aleti ile şarj edeyim dedim oyun oynamaya başladım internete girmeye telefon kendini şarj etmesi gerekirken şarjı yemeye başladı yani şarj yiyor neden olur bunlar acaba @papakudioflu @bulutsuzgece

Orhun_1907fb

Üye
Anladım peki ben şimdi hotmaile kaydettim.Whatsap varsa eklediğim kişide whatsaptada gözükür dimi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 920 kafayı yiyor arkadaşlar geçende bir arkadaşın samsung şarj aleti ile şarj edeyim dedim oyun oynamaya başladım internete girmeye telefon kendini şarj etmesi gerekirken şarjı yemeye başladı yani şarj yiyor neden olur bunlar acaba @papakudioflu @bulutsuzgece

Diğer markaların şarj aletleri ile şarj etmeye çalışınca sorun çıkabiliyor ya da aynı performans alınamayabiliyor.
Amper değerlerindeki farklılıktan dolayı da olabilir.

Ben hala orjinal şarj aletini kullanıyorum, çok hızlı şarj oluyor. Hiçbir problem de yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
enessrsy

enessrsy

Üye
twitter bildirimleri iki kez geliyor böyle sorun yaşayan var mı başka?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Diğer markaların şarj aletleri ile şarj etmeye çalışınca sorun çıkabiliyor ya da aynı performans alınamayabiliyor.
Amper değerlerindeki farklılıktan dolayı da olabilir.

Ben hala orjinal şarj aletini kullanıyorum, çok hızlı şarj oluyor. Hiçbir problem de yaşamadım.
abi ali kemal abi bir uygulama paylaştıydı bundan 3-4 ay önce free market diye bir uygulama ben bir çok ücretli uygulamayı bu uygulama sayesinde indirmiştim ücretsiz olarak indirmiştim yapmam gereken sadece uygulamanın ismini yazıp bütün bölgeleri araştırıyordu ve o uygulama başka bir ülkede ücretsiz olarak görünüyordu bu free markete benzer bir uygulama varmıdırtelefonu kapalıyken hala şarj edemiyoruz değilmi bi ara güncelleme ile sanırsam bu sorun hallolacak diyorlardı nokia için htc için hallolduydu sanki bilgisi olan varmı

00cengiz

00cengiz

Üye
Öncelikle merhabalar arkadşalar.. Ben android'den; LG L5'den, Lumia 1520'ye geçiş yaptım. Anlıyacağınız Windows Phone'da yeniyim. Yeni yeni çözüyorum, fakat sormak istediğim bir şey var. Android'de apk, sd olayı vardı ücretsiz internetten illegal bir şekilde atıyorduk oyunları, uygulamaları sormak istediğim Windows Phone'da da böyle bir olay var mı ? Unlock falan diye bir şey gördüm, garanti dışı bırakıyor falan gibi yazılar okudum. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
abi ali kemal abi bir uygulama paylaştıydı bundan 3-4 ay önce free market diye bir uygulama ben bir çok ücretli uygulamayı bu uygulama sayesinde indirmiştim ücretsiz olarak indirmiştim yapmam gereken sadece uygulamanın ismini yazıp bütün bölgeleri araştırıyordu ve o uygulama başka bir ülkede ücretsiz olarak görünüyordu bu free markete benzer bir uygulama varmıdırtelefonu kapalıyken hala şarj edemiyoruz değilmi bi ara güncelleme ile sanırsam bu sorun hallolacak diyorlardı nokia için htc için hallolduydu sanki bilgisi olan varmı
ilk olarak free market uygulaması kapandı ancak başka bir prgoram varmı öyle bilmiyorum ikinci olarakta sarj özelliği blackte htc ye gelmişti bizede daha sonra gelebilir falan denildi ne oldu bilmiyorum 8.1 tam sürüm alan cihazlara gelmiş olabilir belki

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows phoneda unlock olayı var oyunu yüklersen tabiki garanti dışı olur telefonun ama telefonu sıfırladığın zaman telefon yeniden garanti kapsamına girmiş oluyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ilk olarak free market uygulaması kapandı ancak başka bir prgoram varmı öyle bilmiyorum ikinci olarakta sarj özelliği blackte htc ye gelmişti bizede daha sonra gelebilir falan denildi ne oldu bilmiyorum 8.1 tam sürüm alan cihazlara gelmiş olabilir belki
valla benim telefonumda lumia 920 de prewiev sürümü yüklü hala hallolmadı
@papakudioflu telefon kapalı olarak şarj ne zamana gelecek nokia için

beats

beats

Üye
Cihazı unlock yaparak *.xap ya da *.appx uzantılı dosyalar yüklenebiliyor. Garanti endişesi için ise diyelim ki unlock yapıp kullandın bir arıza çıktı ve cihaz servise gidecek; göndermeden önce NSU (Nokia Software Updater for Retail), NSRT (Nokia Software Recovery Tool) ya da NCS (Nokia Care Suite) programlarından biri aracılığıyla cihaz yazılımı tekrar yükleyip yollayabilirsin bir sorun çıkmaz. Ayrıca unlock hâlde yollayıp, garanti sorunun çıkmağından bahseden kullanıcılar da var.

beats

beats

Üye
valla benim telefonumda lumia 920 de prewiev sürümü yüklü hala hallolmadı
@papakudioflu telefon kapalı olarak şarj ne zamana gelecek nokia için
Kapalı olarak şarj olmamasının nedeninin güvenlik sebebiyle olduğu söylenmişti.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Cihazı unlock yaparak *.xap ya da *.appx uzantılı dosyalar yüklenebiliyor. Garanti endişesi için ise diyelim ki unlock yapıp kullandın bir arıza çıktı ve cihaz servise gidecek; göndermeden önce NSU (Nokia Software Updater for Retail), NSRT (Nokia Software Recovery Tool) ya da NCS (Nokia Care Suite) programlarından biri aracılığıyla cihaz yazılımı tekrar yükleyip yollayabilirsin bir sorun çıkmaz. Ayrıca unlock hâlde yollayıp, garanti sorunun çıkmağından bahseden kullanıcılar da var.
unlock olan telefonlara 2 den fazla oyun yüklenebilirmi birisi sanki en fazla 10 tane dediydi sanki bilgisayarda 2 tane yükleyebildim sadece 2den fazlasına müsade etmedi telefon

Üst Alt