İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Bununla alakalı sanırım tek çözüm Cyan güncellemesi olacak gibi ki Nawzil de dün akşam şunları yazmış facebook'ta.

İlk cümlesinde ATIV Camera uygulamasından bahsetmiş ATIV Camera uygulamasının isminin kendisine Nokia Camera uygulamasının Lumia Camera adına dönüştürülmesini düşündürdüğünü belirtmiş. Son cümlesinde ise Lumia kullanıcılarının ATIV Camera'daki özelliklere imrenmemesi gerektiğini, Nokia Camera uygulamasının Cyan güncellemesiyle daha iyi olacağını belirtmiş.

Diğer bir durum ise Nokia Camera'ya slow-motion video çekimi ve HDR modunun gelip gelmeyeceği konusuydu. Bu postun altında bununla alakalı birisi soru sormuş ve Nawzil de bu iki özelliğin geleceğini söylemiş.

My Nokia uygulamasının adı:

Oldu, muhtemelen o da değişir. Gelişmeler güzel.

orxan_92

orxan_92

Üye
Benide ekleyin :D - Lumia 925

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve yunus-emre-6606
serinaga

serinaga

Üye
Valla bilemedim hiçte araştırmadım :D yaz geldi ya ondan çıkmış olabilir sakarya da bir akşamda iki yerde karşıma çıktı.

gerçekten ben 820 ile hep güzel fotolar çektim ama video performansından memnun değilim.

Gerek foto gerekse video her ikisinden de çok memnunum, gerçekten bazen beni çok şaşırtıyor (Nokia Kamera'yı kullanıyorum, hoş açılırken biraz bekletiyor ama değiyor doğrusu) ...

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Merhaba ;
eski bir 820 kullanıcısıydım satmıştım 920 ile kırmızı ile geri döndüm ekleyin lütfen :)

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaş eklemiyo galiba çok önce demiştim Black 925 add me diye :ehe

soruvar

Üye
iyi forumlar Vodafone den lumia 925 alicam alınır mi taksitli alacağım için bi para yok elimde daha güncelleme gelir mi 2 sene idare eder mi

dark_13

Üye
Güncelleme muhakkak gelir tabiki için rahat olsun ama taksitle alıcaksan daha üst modellere baksaydın

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Aynen taksitle alacaksan daha ust modellerini almalısın :)

soruvar

Üye
925 var ondan sonrada 1520 var öğrenci olduğum için aylik 130 tl ve 36 ay olacak

Mertinho35

Mertinho35

Üye
Nokia Lumia 820'nin şarjı nasıl gidiyor ? Bayağı bi' gömmüşlerdi telefonu :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mertinho35
Mertinho35

Mertinho35

Üye

soruvar

Üye
lumia 925 performansı nasıl oyun kamera müzik internet

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz fotoğraf çekerken en önemli şeylerden biri telefonun sabit durması 1520 için eli ayağı düzgün masa üstü denilebilir bir tripod arıyorum varmı tavsiyesi olan?

jasonwie

jasonwie

Üye
Lumia 520ye telefon kapalıyken soft format atamıyorum ünlem işareti geliyor ama olmuyor bi yardım eder misiniz ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

beats

beats

Üye
Lumia 520ye telefon kapalıyken soft format atamıyorum ünlem işareti geliyor ama olmuyor bi yardım eder misiniz ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Sadece ses azaltma butonuna basılı tutuyorsun da ondan ünlem işareti geliyor, güç ve ses azaltma butonuna beraber basılı tut.

Üst Alt