İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Evet, şu anda kullanılan tek ögeye dokunmanın aksine büyük ölçüde hızı arttırmak ve fotoğraflarda hareketli nesneleri yakalamayı daha kolay hale getirecek diye bahsedilmiş.
Çok iyi gerçekten sevindim olması gereken birşeydi. Bakın LG G3 dünyanın en hızlı oto focusunu yapıyor saniyede neredeyse 3 defa odak yapıyor otomatik olarak. Birşey kaçırmak mümkün mü ? çok işimize yarayacak gerçekten :)

beats

beats

Üye
Bazen neden diye sorgularsın bu öyle bir şey...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Facebook beta tamam farklı olmuş ama arayüzde daha da iyileştirilmeye gidilebilir. Online arkadaşların syfasının açılmasını kaydırma olayından kaldırmaları pek iyi olmamış tamam 920 gibi telefonlarda dokunmak sıkıntı değil belki tek elle kullanımda ama 5 inç ve üzerinde sıkıntı yaratacaktır. Onun dışında düşünce iyi. Metro arayüzüne uygun olmuş
Bizim ülkede de yapsalar ya böyle bir şey :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar moliplayer pronun deneme süresi kaçgün 15 gün kullanmam lazım izin verirmi

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Facebook güzel olmuş da bir de instagramı güncelleseler bir zahmet

4MaGuS

4MaGuS

Üye
birde şunu türkiyede yapsalar ne güzel olur ama 1020 nin altını kabul etmem zaten 920 var :)
Arkadaşlar moliplayer pronun deneme süresi kaçgün 15 gün kullanmam lazım izin verirmi
tam olarak neyi kısıtladığını bilmiyoruz, yani gün mü sayıyor video izleme süresimi, ama benim kullanmalarıma göre sanki video izleme süresi kısıtlıyor ve bir süre sonra full sürümünü istiyor, çok fazla kullanmadığınız sürece kurtarır rahat

pirenuri

pirenuri

Üye
Facebook betayı yükleyin androiddeki sürümle aynı olmuş

Bay H

Bay H

Üye
Cyan ile gelecek olan detaylı parlaklık ayarı çok iyi olmuş, ekran ışığını neredeyse tamamen kapatıyor :spr

Serhan

Serhan

Üye
Buldum tamam :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cyan ile gelecek olan detaylı parlaklık ayarı çok iyi olmuş, ekran ışığını neredeyse tamamen kapatıyor :spr
Lumia 630'da kullandım gerçekten güzel düşünülmüş.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca Lumia 630'da bizim kullandığımız Developer Preview sürümünün eski versiyonu yüklü olarak geliyor. Yani Lumia 630 da Windows Phone 8.1 final sürümünü kullanmıyor fakat Lumia Cyan firmware guncellemesi kararlılığı ciddi derecede etkiliyor.

dakamon

dakamon

Üye
Ayrıca Lumia 630'da bizim kullandığımız Developer Preview sürümünün eski versiyonu yüklü olarak geliyor. Yani Lumia 630 da Windows Phone 8.1 final sürümünü kullanmıyor fakat Lumia Cyan firmware guncellemesi kararlılığı ciddi derecede etkiliyor.
Artık bi gelsede kurtulsak yahu şu cyan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resimde ilk dikkatinizi çeken şey ne oldu?

Üst Alt