İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şu oyun bir gelmedi gitti ya

• Beğen
Tepkiler: Serhan

skynet

Üye
İe'den torrent dosyası indirmeye çalıştığımda windows phone bu dosya türünü desteklemiyor uyarısı çıkıyor nasıl indirebilirim ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
İe'den torrent dosyası indirmeye çalıştığımda windows phone bu dosya türünü desteklemiyor uyarısı çıkıyor nasıl indirebilirim ?
torrent indireceksen sana şu uygulamayı öneririm

• Beğen
Tepkiler: skynet
PureFood

PureFood

Üye
Lumia fiyatları baya iyi ikinci elde. Seneye falan değiştirirsem ikinci el alacağım. Devlete verecek param kalmadı artık. Öğrenci adamız.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Lumia fiyatları baya iyi ikinci elde. Seneye falan değiştirirsem ikinci el alacağım. Devlete verecek param kalmadı artık. Öğrenci adamız.
fakirlik başa bela hocam ya :ehe bende lumia 930 için para biriktiriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Microsoft Corporation
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten.
ne kadar satmayı düşünüyorsun

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
[QUOTE="yunus-emre-6606, post: 7084457, member: 2461447Arkadaşlar lumia 920 için yurt dışından kablosuz şarj pedi almıştım ama 920 iade edince boşta kaldı. Lazım olan varsa uygun bir fiyata verebilirim 1 kere bile kullanamadım zaten. [/QUOTE]mesaj attım

Son teknoloji ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Dün 630u teknosada inceledim süper bişey tek eksiği sanal wp tuşları. En büyük artısı ise wp8.1

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 aşırı ısınıyor ne yapacağız arkadaş bunu ya, 2 gün önce gelen güncellemeyi yapmadım sadece onun dışında ısınmaya ve şarja çözüm için verilen güncellemeler yapılı. Sadece WİFİ ve whatsapp açık telefon alev gibi.

5dk oyun oynasam hemen yanmaya başlıyor. Gelse artık şu karalı sürümde normale dönsek.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Yahu bu MS ile Foursquare anlaşmamışlarmıydı MS eşşek yukuyle para vermişti sözde çok güzel bir uygulama yapacaklardı ama yalan oldular galiba çok eksiklerle dolu bir foursquare uygulamamız var valla!

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

atila.ugurlu1

Üye
Bendede oluyor video çekerken sesi kayıt etmiyor

Üst Alt