İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
evet erişebiliyorum telefona mailler falanda geliyor ama güncel değil diyor e posta ve hesaplara girdiğimde

Webden e-postalarına düzenleme yaptıysan gecikme olabilir. Sunucu adresini değiştirmeyi de deneyebilirsin.

dakamon

dakamon

Üye
Subway surfers 512 mb desteği yoldaymış. Gelecekmiş.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Doodle Devil ücretsiz olmuş laaaaaan. :D

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yarın lumia 1520 alıyorum çok güzelde millet hep lumianın adını duyunca biraz daha düşünüyorlar sanki oda telefon mu diye kafamdan geçmiyor değil...

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
yarın lumia 1520 alıyorum çok güzelde millet hep lumianın adını duyunca biraz daha düşünüyorlar sanki oda telefon mu diye kafamdan geçmiyor değil...
Millete çok takılmayın bence cihaz sizi mutlu ediyorsa tamadır ;)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

1520 deyince akan sular durur be kardeşim. Cahilliklerine ver duranların ;)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Beyler, lumia 920 kullanıyorum. Bugün elimden kaydı heyecandan tutayım derken elim ayağım birbirine dolandı bir de üstüne tekme atmaz mıyım telefona... 1,5 metre ekran yerde olmak suretiyle gavur gibi sürüklendi yeminle. Neyse yine bu forumda gorduğum üzere araba pasta cilası çizikleri alır diyorlar. Ancak ekrana kullanma konusunda takılmışlar, konu da kilit olmuş. Siz ne dersiniz?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bide arkadaşlar nokia shoplar kapandı mı türkiye genelinde..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
lumia 1520 için kılıf önerileriniz var mıdır aranızda
Deme öyle Adana deme ya :D geberiyorum memleket hasretinden :D

adana diyorum sadece gerisini sen düşün :d:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
koskoca adana da bi tane açık bulmadım kapatmışlar yoksa alacaktım 1520 i :tebessüm:

Bu arada Nokia Shop Real ve Optimum da var. Ama taksit yapmıyorlar başka yerden al sen. Media Markt mesela

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Bu arada Nokia Shop Real ve Optimum da var. Ama taksit yapmıyorlar başka yerden al sen. Media Markt mesela

baktım optimumda kapalı real ve m1 de yok media da sadece siyah renk var ben sarı istiyom :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
baktım optimumda kapalı real ve m1 de yok media da sadece siyah renk var ben sarı istiyom :D

Valla bilemiyorum. Benim zamanımda Real'de vardı :) internet üzerinden al bari

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yok yarın turkcelden alıyorum tarifeme ek :D

dakamon

dakamon

Üye
Wp ye Vivino adlı şarap aratma uygulaması gelecekmiş. Sanırım diğer platformlarda ünlü bir uygulama. Aynı barkod okutma gibi şarabın önündeki etiketini uygulama ile çekiyorsunuz ve program size şarabı buluyor ve o şarapla ilgili yorumları falan getiriyor. Ne kadar gerekli bilmiyorum ama diğer platformlarda olması ve bize de gelmesi önemli. :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Serhan

Serhan

Üye
Beyler 1525 gibi cihazlar gelicekmi 1325 , 1330 , 1530 ? 1030 ? 1025...

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Fiyata dikkat! :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve beats

Üst Alt