İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Şimdi lumia 925 ve Nokia Camera kullanıyorum. Flaşı kapalı olarak ayarlıyorum. Deklanşöre basıyorum, tamam fotoğrafı çekerken flaş patlamıyor ama odaklamayı yaparken yanıyor flaş bu çok saçma geliyor bana. Derste hocanın izlettiği slaytı çekmek istesem rezil olurum resmen ışık yanınca. Bunu nasıl kapatırım.
@bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar şöyle bir sorum var. Şimdi lumia 925 ve Nokia Camera kullanıyorum. Flaşı kapalı olarak ayarlıyorum. Deklanşöre basıyorum, tamam fotoğrafı çekerken flaş patlamıyor ama odaklamayı yaparken yanıyor flaş bu çok saçma geliyor bana. Derste hocanın izlettiği slaytı çekmek istesem rezil olurum resmen ışık yanınca. Bunu nasıl kapatırım.
@bulutsuzgece

Kamera ayarlar -> Odak asist ışığı -> Daima kapalı

Gelecekten gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
"daima kapalı" yerine "flaşla ayarlı" yaparsan da flaş açıksa yanar flaş kapalıysa yanmaz

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar l920 internet Explorer da arama motoru nu bing ve mobil surum yapıyorum mobil olmuyor fakat google yapınca ister mobil ister web gorunumu oluyor şimdi bu kendi arama motorunu yapamıyormu benmi beceremiyorum bi baksanıza lütfen

dakamon

dakamon

Üye
arkadaşlar l920 internet Explorer da arama motoru nu bing ve mobil surum yapıyorum mobil olmuyor fakat google yapınca ister mobil ister web gorunumu oluyor şimdi bu kendi arama motorunu yapamıyormu benmi beceremiyorum bi baksanıza lütfen
İşte Wp nin MS nin salaklıklarından Ülke seçmelerinden kaynaklanıyor kardeşim yapcak bir şey yok. :bilmm:dry:

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
dawid

dawid

Üye
İşte Wp nin MS nin salaklıklarından Ülke seçmelerinden kaynaklanıyor kardeşim yapcak bir şey yok. :bilmm:dry:
cevap için teşekkürler kardeşim hakikaten bunlar yarım akıllı piyasayla böyle mücadele edilmez saçmalıyorlar bazen

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows Phone için "tvyo" uygulamasına göz atın
Tvyo mağazaya geldi

• Beğen
Tepkiler: dawid
ademoz05

ademoz05

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırlayınca whatsapp konuşmaları gidiyor mu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Lumia 630 üzerinde Miracast (Project My Screen) özelliği...

• Beğen
Tepkiler: deha48, serinaga ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Lumia 630 üzerinde Miracast (Project My Screen) özelliği...
o cihazcık olmadan olmuyor mu? bi de no lag diyor ama çok çok küçük de olsa (0.1 sn gibi) yine de var -ki bu da kabul edilebilir bir hız- :) yine de Asfalt gibi bir oyunu oynarken durumu zorlaştırabiliyor ister istemez

serinaga

serinaga

Üye
Çok iyi ...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
buradaki kipa mağazasından 820 aldım teşhir ürünleri satıyorlar. en temiz olanı aldım fiyatı 549.90 sadece kipa'ya telefonu iade edemiyorsun garantisi var. sizce sorun yaşarmıyım

YkPkY

YkPkY

Üye
buradaki kipa mağazasından 820 aldım teşhir ürünleri satıyorlar. en temiz olanı aldım fiyatı 549.90 sadece kipa'ya telefonu iade edemiyorsun garantisi var. sizce sorun yaşarmıyım

Sıkıntı çıkarsa servisle uğraşırsın yapılana kadar,o kadar

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

serinaga

serinaga

Üye

Bence çok iyi bir fiyat, umarım sorun yaşamazsın ...

Üst Alt