İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Adam aynı paraya whatsapp ı olan bir telefon alır. Whatsapp herhâlde Türkiye de en çok kullanılan mesajlaşma servisi. Empati yapsak biraz. Mesela düşün sen 2200₺ verip bir Lumia 1520 alıyorsun veya 2000₺ verip L1020. Bakıyorsunkşi mağazada whatsapp yok ne zaman geleceği belli değil ne hissedersin?

Bunu ben daha önce anlatmaya çalıştım bütün fanlar toplandı beş para etmez bir uygulama saten olsa ne olur olmasa ne olur havası yaratıldı.

ademoz05

ademoz05

Üye
Şuan benim whatsapp çokmuş durumda

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Mağazaya bağlanılamadı hatası alan varmı?

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ben video çekerken durdurup kayıt etmeden devam etmek istiyorum mağazada böyle bir app varmı ve video işleme app i

Bay H

Bay H

Üye
GoKey adlı yeni bir aksesuar satışa sunulacak. IndieGoGo sitesi üzerinden bağış toplayarak hayata geçirilen proje oldukça kullanışlı gözüküyor. GoKey adı verilen küçük aksesuar ile telefonunuzu şarj edebilir, dahili hafızası ile(8, 16, 32) verilerinizi her zaman yanınızda taşıyabilir, aksesuarı bulamadığınızda telefondaki uygulama ile uyarı sesini aktif edip bulabilirsiniz veya aynı şekilde telefonunuz eşyalarınızın altında kaldı ise ve bulmakta zorlanıyorsanız aksesuar üzerindeki butona basmanız yeterli. Çok kompakt bir tasarımı bulunan aksesuarın 2015 itibari ile kullanılabilir olması bekleniyor. Detaylar için ise videoya bakmanız yeterli :).

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu çözümlemeye göre whatsapp iyi ki kaldırılmış marketten herkes ne kadar mutlu keşke daha önce kaldırılsaymış. Fesuphanallah.

Adam aynı paraya whatsapp ı olan bir telefon alır. Whatsapp herhâlde Türkiye de en çok kullanılan mesajlaşma servisi. Empati yapsak biraz. Mesela düşün sen 2200₺ verip bir Lumia 1520 alıyorsun veya 2000₺ verip L1020. Bakıyorsunkşi mağazada whatsapp yok ne zaman geleceği belli değil ne hissedersin?

Arkadaşlarım ben sanmıyorum ki insanlar telefon seçerken bir özellik yada bir tek uygulama için koca telefon seçsin? Telefon akıllı telefon. Bir sürü özellik var. Hepsini hesaba katarak alıyor insanlar. Yani en azından ben öyle yapmanın akıllıca olduğunu biliyorum.
Bir tek whatsapp için telefon bakılacağını sanmıyorum. Bakacaksam Telefonum için whatsapp bakarım. Düşünsenize whatsapp için telefon satın alıyor adam. "Bak ben whatsapp ımı 2300 lira verip iphone ile kaplattım". Diğeri diyor ki "ben telefonuma özellik katmak için whatsapp yükledim üstelik hiç para vermedim". :kop2:
Whatsapp çok önemli ise benim için (ki kullanıyorum aktif şekilde). araştırmasını yaparım satın almadan önce. Bakarım forumdan arkadaşlar kısa süreli kaldırıldığını ve daha düzgün şekilde düzeltilip geleceğini yazmışlar gönül rahatlığıyla o telefonu yine satın alırım. Ha olmaz ya beğendiğim telefon olur ama onun işletim sistemine hiç bir zaman whatsapp gelmeyeceği kesindir. Üzülürüm tabi ama dünyanın sonu demem, düşünmem ve alternatif telefon bakarım :). Ama yok böyle birşey. Kimse üzülmesin.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlarım ben sanmıyorum ki insanlar telefon seçerken bir özellik yada bir tek uygulama için koca telefon seçsin? Telefon akıllı telefon. Bir sürü özellik var. Hepsini hesaba katarak alıyor insanlar. Yani en azından ben öyle yapmanın akıllıca olduğunu biliyorum.
Bir tek whatsapp için telefon bakılacağını sanmıyorum. Bakacaksam Telefonum için whatsapp bakarım. Düşünsenize whatsapp için telefon satın alıyor adam. "Bak ben whatsapp ımı 2300 lira verip iphone ile kaplattım". Diğeri diyor ki "ben telefonuma özellik katmak için whatsapp yükledim üstelik hiç para vermedim". :kop2:
Whatsapp çok önemli ise benim için (ki kullanıyorum aktif şekilde). araştırmasını yaparım satın almadan önce. Bakarım forumdan arkadaşlar kısa süreli kaldırıldığını ve daha düzgün şekilde düzeltilip geleceğini yazmışlar gönül rahatlığıyla o telefonu yine satın alırım. Ha olmaz ya beğendiğim telefon olur ama onun işletim sistemine hiç bir zaman whatsapp gelmeyeceği kesindir. Üzülürüm tabi ama dünyanın sonu demem, düşünmem ve alternatif telefon bakarım :). Ama yok böyle birşey. Kimse üzülmesin.
Forumda takılmayan biri 2200 liraya aldı diyelim 1520'yi girdi markete WhatsApp yok nasıl hisseder? Şunu anlatamadık gitti yav. Size göre herkes Maxicep'te herkes herşey den haberdar vazgeçin şöyle düşünmekten.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
daha önce yazdığım gibi iş yerinden arkadaşım aldı ve beni arayıp whatsappı nasıl yükleyeceğini sordu? malum geçici olarak yok dedim, beklemede. aynı şekilde baldızın arkadaşı da (baldızda 520 var) lumia almış, baldız ona whatsapp yükleyecekmiş (ki akıllı telefon alan birinin ilk yükleyeceği ya da yüklettireceği bir uygulama) aramış taramış bulamamış, deli olmuşlar niye yok diye! geldi bana sordu bulamadık yükleyemedik diye. ben de açıklama yaptım da öyle sakinleştiler. ne zaman gelecek diye de bana soruyorlar sanki ben kaldırdım :D dedim yakında yakında (inşallah)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
daha önce yazdığım gibi iş yerinden arkadaşım aldı ve beni arayıp whatsappı nasıl yükleyeceğini sordu? malum geçici olarak yok dedim, beklemede. aynı şekilde baldızın arkadaşı da (baldızda 520 var) lumia almış, baldız ona whatsapp yükleyecekmiş (ki akıllı telefon alan birinin ilk yükleyeceği ya da yüklettireceği bir uygulama) aramış taramış bulamamış, deli olmuşlar niye yok diye! geldi bana sordu bulamadık yükleyemedik diye. ben de açıklama yaptım da öyle sakinleştiler. ne zaman gelecek diye de bana soruyorlar sanki ben kaldırdım :D dedim yakında yakında (inşallah)
Bunu üst kısımda gördüğün arkadaşlar anlamak istemiyor :) WhatsApp yoksa telefon alınmamalıymış almışsa eğer bu onun suçuymuş :D Mağazadan şu uygulamayı kaldıranlar da hiç suç yok. Bıktım şu Fanların yapılan hataları canı pahasına savunmasından yav.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
benim anlamadığım nokta şu; tamam bir hata varmış (bildirim hatası!!) sorunun üzerinde çalışıyorsun. eee? neden mağazadan kaldırma ihtiyacı duydun? biz kullanıyoruz, sorunlu da olsa dursun mağazada ki yeni alanlar madur olmasın. he çok büyük bi hata, güvenlik açığı vardır kaldırırsın eyvallah biz de kaldırırız telefonlardan (harbi kaldıran olur mu acaba? :) ) varsın bildirim geç gelsin ama whatsapp yok mağazada demesinler. ben olmasam ya da bu durumdan haberdar siz başkası olmasa bize sormasalar o kişilere göre aaa whatsapp yok bunda oluyor. harbi rezillik. ama ben bu kişileri yumuşatıyorum gelecek gelecek diye.mağazamızın uygulama eksiği var yok değil, ama hep savunduğumuz temel uygulamaların olduğu her ne kadar diğer platformalra göre sorunlu da olsalar var diyorduk. varsın şeker oyunu olmasın, ama artık whatsapp da yok diyorlar!! geçici de gelecek de desen adam yok diyor gel de anlat :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
benim anlamadığım nokta şu; tamam bir hata varmış (bildirim hatası!!) sorunun üzerinde çalışıyorsun. eee? neden mağazadan kaldırma ihtiyacı duydun? biz kullanıyoruz, sorunlu da olsa dursun mağazada ki yeni alanlar madur olmasın. he çok büyük bi hata, güvenlik açığı vardır kaldırırsın eyvallah biz de kaldırırız telefonlardan (harbi kaldıran olur mu acaba? :) ) varsın bildirim geç gelsin ama whatsapp yok mağazada demesinler. ben olmasam ya da bu durumdan haberdar siz başkası olmasa bize sormasalar o kişilere göre aaa whatsapp yok bunda oluyor. harbi rezillik. ama ben bu kişileri yumuşatıyorum gelecek gelecek diye.mağazamızın uygulama eksiği var yok değil, ama hep savunduğumuz temel uygulamaların olduğu her ne kadar diğer platformalra göre sorunlu da olsalar var diyorduk. varsın şeker oyunu olmasın, ama artık whatsapp da yok diyorlar!! geçici de gelecek de desen adam yok diyor gel de anlat :)
Usta 2000 T.L. civarında satılan bir telefonu alan kişiye mağazada whatsapp'ın olmayışını açıklayamazsın. Microsoft bile açıklayamıyor geçiçi bir sorun var yakında gelecek diyor bu ne ? Malı kalmayan esnaf da müşterisini kaybetmemek için yakında gelecek abi diyor. Son olarak kayıtsız şartsız şu firmaları savunmayın arkadaşlar kar ettikleri zaman sizinle paylaşmıyorlar bu paraları. Ortada bir sorun varsa vardır ne diye savunuyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: hookword ve skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yani iş yerimdeki arkadaşım iki günde bir "murat hala whatsapp gelmedi mi" diye soruyor. benim de tek savunmam; "keşke bir-iki gün önce alsaydın telefonu" oluyor. (whatsapp kaldırıldığı günün ertesi günü aldı teli)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Bay H

Bay H

Üye
Bu hafta gelecektir diye tahmin ediyorum. Neredeyse 2 hafta olacak yeni geçen kullanıcılar için büyük bir zaman aslına bakılırsa ve bir kayıp.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Akhtoher
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft'u savunmadım savunmuyorum. Mağazadan whatsapp kaldırılmasını da hiç savunmadım. Doğruda bulmuyorum. Tam bir saçmalık. Tam vaktinde telefon satın alanların şansına üzüldüm. Saçmalığın yapıldığı ana denk gelmişler. Ama sırf bir uygulama yok diye de dünyaya küsmesin kimse. Çünkü kusura bakmayın bu da Bence saçmalık.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ister küserler ister küsmezler hayata. Bunun kararını sizden almaz kimse o yüzden canınızı bunlarla sıkmayın siz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sonuç olarak telefon alırken "kendi kıraş" var mı bunda? diye soran bir milletle aynı havayı soluyoruz :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
sonuç olarak telefon alırken "kendi kıraş" var mı bunda? diye soran bir milletle aynı havayı soluyoruz :)
Telefoncu olsam diyeceğim ki moruk bırak kendi kuruşu whatsapp yok :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
PureFood

PureFood

Üye
Harbiden olmaması gereken işler bunlar. Serpilme aşamasındaki işletim sistemi için tabi ki bir kayıp, bakalım ne zaman geri dönecek, bari betadaki özellikler ile gelse.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt