İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
HABER

Cem Şancı

Nokia'nın satışları düşünce, Hindistan'da sahip olduğu dev üretim tesisiyle sorunlar yaşamaya başlamıştı. Microsoft'un da almak istemediği bu sorunlu fabrikanın halihazırda Hindistan devletine 572 milyon dolar vergi borcu bulunuyor. Ancak Nokia Hindistan'daki vergi yasalarının adil olmadığını ve zarar eden bir fabrikadan vergi alınmasının doğru olmadığını vurgulayarak bu borcu reddediyor ve ödemek istemiyor.

Nokia şimdi bu fabrikayı satışa çıkardı ve görünüşe göre HTC, Hindistan'daki ağırlığını arttırmak için fabrikaya talip oldu. Ancak Hindistan yetkilileri, Nokia'nın 572 milyon dolarlık vergi borcunu ödemeden fabrikayı satmasına izin vermeyeceğini belirtiyor.

HTC, Microsoft, Nokia ve Hindistan arasındaki müzakereler sürerken, Hindistan'daki fabrikanın müdürü geçtiğimiz günlerde istifa etti. Fabrikadaki 6.000 çalışan ise haklarının korunması için devlete ve Nokia'ya baskı yaparken, bu alışveriş önümüzdeki günlerde teknoloji dünyasının en çok konuştuğu olay olacak gibi görünüyor.

Çırak ile gönderildi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
HABER

Cem Şancı

Nokia'nın satışları düşünce, Hindistan'da sahip olduğu dev üretim tesisiyle sorunlar yaşamaya başlamıştı. Microsoft'un da almak istemediği bu sorunlu fabrikanın halihazırda Hindistan devletine 572 milyon dolar vergi borcu bulunuyor. Ancak Nokia Hindistan'daki vergi yasalarının adil olmadığını ve zarar eden bir fabrikadan vergi alınmasının doğru olmadığını vurgulayarak bu borcu reddediyor ve ödemek istemiyor.

Nokia şimdi bu fabrikayı satışa çıkardı ve görünüşe göre HTC, Hindistan'daki ağırlığını arttırmak için fabrikaya talip oldu. Ancak Hindistan yetkilileri, Nokia'nın 572 milyon dolarlık vergi borcunu ödemeden fabrikayı satmasına izin vermeyeceğini belirtiyor.

HTC, Microsoft, Nokia ve Hindistan arasındaki müzakereler sürerken, Hindistan'daki fabrikanın müdürü geçtiğimiz günlerde istifa etti. Fabrikadaki 6.000 çalışan ise haklarının korunması için devlete ve Nokia'ya baskı yaparken, bu alışveriş önümüzdeki günlerde teknoloji dünyasının en çok konuştuğu olay olacak gibi görünüyor.

Çırak ile gönderildi
Bu parayı Microsoft ödeyebilir aslında ne kadar ayıp prestij açısından :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar lumia 920 ile ilgili ilk defa bu sıkıntıyla karşılaşıyorum dokunmatik problemi var bazen çok çok az algılıyor jelatinle ilgili bişey yok ekranıda sildim niye oluyor?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Klavye yeniliği benim gibi fark etmeyenler için.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

trecool

trecool

Üye
beni hala eklememişsiniz klübe :D lm 525 siyah :D

beats

beats

Üye
Özet, İmlecde gelişme var :ehe
Bunu fark etmeden önce çok uğraştırıyordu uğraş azaldı. :)

Bu arada WP8.1 Preview düzeltme güncellemesi ile ilgili bilgi 1 mayısta verilecekmiş.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar lumia 920 ile ilgili ilk defa bu sıkıntıyla karşılaşıyorum dokunmatik problemi var bazen çok çok az algılıyor jelatinle ilgili bişey yok ekranıda sildim niye oluyor?

Serhan

Serhan

Üye
Ali Kemal Abinin her listede adı var :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benim soruya niye cevap yok sonra yeni konu açınca da kardeşim Nokia lumia kullanıcıları kulübüne yaz diyorsunuz,

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Servise ver.benimki çok hassas jelatinli olmasına rağmen

Çırak ile gönderildi

ENT'ye veriyim o zaman geçen konuştum çok ilgililer özellikle Fatma hanım var o ilgilenir.

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1.1 in içeriğinin sızdırıldığı belirtiliyor.

YkPkY

YkPkY

Üye

telefonum yine tersine döndü :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ErenMSC
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cayroskop problemi abi bence.
Sıvı teması, nemli ortam olayı oldu mu hiç? Yada temizlerken sıvılardan kaçmış olabilir. Bi akşam pirinç'e yatır bakalım ;)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Sıvı temas hiç yok.evde duran telefon.bi ara cebimde terlemişti sadece o kadar.sadece gözatmada oluyor.

Çırak ile gönderildi

Üst Alt