İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
Selamlar sevgili Lumiacılar, size bi akıl danışmak istiyorum.
Lumia 925'imi 1020 ile takas etmek için adamın biriyle pazarlık halindeyim, adam 925'in üstüne 600 lira istedi, pazarlıkla 500'e indirdim daha da inmesi için pazarlığı sürdürüyorum.
Şayet daha da inmezse 925'in üstüne 500 lira verip 1020 almak akıl kârı olabilir mi, yoksa bu
fiyata bu takas abes mi kaçar?
Bu arada benim 925 32 GB'lık.
değmez diye düşünüyorum. yani ben olsam almazdım. aralarındaki tek fark kamera. kaldı ki 925 de harika resimler çekiyor. model yükseltecekseniz 930 u bekleyebilirsiniz.

csH

csH

Üye
Lumia 620 orijinal bararyamı kaybettim Nokia Care de sordum 520nin bataryası oluyormuş 1430 mah yani daha mı iyi olur acaba fiyatı pahalı gibi geldi

Lumia 620 ile gönderildi.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bence 925 üzerine 1020 değmez hocam sırf kamerası ve büyüklüğü ile 1020 almayı düşünüyorsan bence 500 bile çok tabi bu benim düşüncem

925 daha yeni bir cihaz.300e fit olurssa al,yoksa verme

değmez diye düşünüyorum. yani ben olsam almazdım. aralarındaki tek fark kamera. kaldı ki 925 de harika resimler çekiyor. model yükseltecekseniz 930 u bekleyebilirsiniz.

iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.

zookayy

zookayy

Üye
iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.

Android değil ki kassın wp işletim sistemi olarak yeter bence 1gb rami dert etme de bencede arkadaşın dediği gibi bekle 930 u al

cemil baba

cemil baba

Üye

herkese teşekkürler
:rica: birbirimize yardımcı olabilmek için buradayız.
ram i unutmuşum birde ram var tabi. ama wp cinazlarını 512 mb bile götürürken 1 gb da sıkıntı yaşamazsınız. en iyisi siz 930 u bekleyin derim. alt seviye bir cihazdan 1020 ye geçilebilir ama 925 den geçmek bence gereksiz.

csH

csH

Üye
Lumia 620 orijinal bararyamı kaybettim Nokia Care de sordum 520nin bataryası oluyormuş 1430 mah yani daha mı iyi olur acaba fiyatı pahalı gibi geldi

@bulutsuzgece

karacan69

Üye
arkadaşlar yarın 1320 alıyorum sizce nasıl olur film izleyen ve pdf okuyan biri için (az a oyun oynayan) ?

burakcan42

Üye
film ve pdf için yetecektir. ancak o paraya değmeyeceini düşünüyorum. 925 kullanıcısı olarak 925 yada daha da veririm dersen 1020 tavsiye ederim :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Android değil ki kassın wp işletim sistemi olarak yeter bence 1gb rami dert etme de bencede arkadaşın dediği gibi bekle 930 u al

:rica: birbirimize yardımcı olabilmek için buradayız.
ram i unutmuşum birde ram var tabi. ama wp cinazlarını 512 mb bile götürürken 1 gb da sıkıntı yaşamazsınız. en iyisi siz 930 u bekleyin derim. alt seviye bir cihazdan 1020 ye geçilebilir ama 925 den geçmek bence gereksiz.

Galiba 930'u beklemek daha doğru olacak. Beklemek derken 2. ellerinin piyasaya düşmesini beklemek :naughty:
Yani beklemek için en az bi 6 ayımız daha var :thumbup:

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadaşlar yarın 1320 alıyorum sizce nasıl olur film izleyen ve pdf okuyan biri için (az a oyun oynayan) ?
1320 yi bende detaylı olarak inceledim ancak sadece ekran büyüklüğü haricinde geliştirilmiş birseyi olmadığını farkettim, 920 ile 1320 arasında git gel yaşadım, sonra her ikisinden de vazgeçtim, 1320 özellikle internet bağlantısı benim telefona göre gözle görülür şekilde yavaş, (i9505), başka bir artısını göremedim,

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bence hepimiz, birbirimizde bulduğumuz, güzel Türkçemiz ile alakalı hatalarımızı birbirimize yazarak daha da güzelleştirmeliyiz. Rastlayan yazsın lütfen. Özellikle kendim için rica ediyorum. Bende gördüğünüz herhangi bir Türkçe kullanımı hatasını lütfen yazınız. :)

YkPkY

YkPkY

Üye

YkPkY

YkPkY

Üye
1800ma,link çalışıyormu,ben açamadım

• Beğen
Tepkiler: PureFood
csH

csH

Üye

sağ olun hocam ama ben bunun 2250 mah olanını almıştım orjinalin yerini tutmadı Çin mallarında hayır yok 520nin orijinal bataryasını aldım bugün 620ye göre 130 mah daha fazla eminim fark edecektir

YkPkY

YkPkY

Üye
2250si zaten saçma olmuş.bataryanın ebatı belli,ama 1800 mantıklı.

Çırak ile gönderildi

skynet

Üye
sağ olun hocam ama ben bunun 2250 mah olanını almıştım orjinalin yerini tutmadı Çin mallarında hayır yok 520nin orijinal bataryasını aldım bugün 620ye göre 130 mah daha fazla eminim fark edecektir

Hocam hayırlı olsun umarım fark eder :)
Bu arada kaça aldın ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar şuna çok dikkat edin aldığınız çin kore malı bataryaları şarja takın ondan sonra 20 dakika bekleyin usb yi çıkarın ve metal kısmına bakın ısınma varsa hemen çıkarın bataryayı aynısını yaşadım usb şarj yerim bozuldu felaket ısınıyor.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Üst Alt