İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar ben ram den dolayı 820 alıp yüksek kapasiteli bir bataryayla kullanmayı düşünüyorum. Türkiye de 820 için en az 2000 mah lik batarya bulabilir miyim? farz edelim ki buldum telefona zararı olur mu? yukarıda 720 için yüksek kapasiteli bataryayla patlar falan yazılmış. aydınlatırsanız sevinirim.arkadaşlar şu sitedeki gibi yüksek kapasiteli bataryadan bahsediyorum. doğru mu acaba?

ayrıca bir telefoncuya sordum var mı diye bunlar standarttır, üzerine ne istersek onu yazarız dedi. yani yüksek kapasiteli yazanlara inanma demeye getirdi. haklı mı ki?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
820 Şuan en büyük sorunu batarya bende çok şikayetçiyim. O sorun çözülse en az 2 yıl daha rahat kullanılabilecek cihaz.

cemil baba

cemil baba

Üye
nokia çok akılsız bir firma, batmayı sonuna kadar hakediyor. 820 ye en az 2000 mAh lik batarya koysa, 720 ye 1 gb ram koysa harika satacak bu cihazlar ama yok. illa bir şeyini kısacak. servis desen yine sorunlu. şu an araştırma aşamasında olduğum için çok fazla şikayet okudum. insanlar telefonunda meydana gelen sorun karşısında telefonunu sıfırlıyor, olmadı format, hard reset, vs. yazılımla ilgili akla gelen ne varsa deniyor bir yol bulamayınca da servise gönderiyor. servis napıyor; yeniden yazılım yüklüyor bir de sorun algılanmadı diye not düşüyor. eğer şanslıysanız cihaz sadece gönderdiğiniz sorunla geri geliyor. değilseniz üstüne başka sıkıntılır da ekleniyor.

Eee kullanıcı alırken kısıtlı özelliklerde telefon alsın, serviste sorun yaşasın bir daha tercih eder mi bu markayı? Apple servise gelen telefonu yenisi ile değiştiriyor diye biliyorum(yanlışım varsa düzeltin). ondan sonra biz niye batıyoruz. batın anasını satayım. :bann::bann::bann:

820 ile 720 arasında kaldım.:vur batarya için 720 ye kayıyorum, ram için 820 ye:vur. ama 720 alacam gbi görünüyor:bilmm.
İnşaALLAH ram pişman etmez.

hookword

hookword

Üye
nokia çok akılsız bir firma, batmayı sonuna kadar hakediyor. 820 ye en az 2000 mAh lik batarya koysa, 720 ye 1 gb ram koysa harika satacak bu cihazlar ama yok. illa bir şeyini kısacak. servis desen yine sorunlu. şu an araştırma aşamasında olduğum için çok fazla şikayet okudum. insanlar telefonunda meydana gelen sorun karşısında telefonunu sıfırlıyor, olmadı format, hard reset, vs. yazılımla ilgili akla gelen ne varsa deniyor bir yol bulamayınca da servise gönderiyor. servis napıyor; yeniden yazılım yüklüyor bir de sorun algılanmadı diye not düşüyor. eğer şanslıysanız cihaz sadece gönderdiğiniz sorunla geri geliyor. değilseniz üstüne başka sıkıntılır da ekleniyor.

Eee kullanıcı alırken kısıtlı özelliklerde telefon alsın, serviste sorun yaşasın bir daha tercih eder mi bu markayı? Apple servise gelen telefonu yenisi ile değiştiriyor diye biliyorum(yanlışım varsa düzeltin). ondan sonra biz niye batıyoruz. batın anasını satayım. :bann::bann::bann:

820 ile 720 arasında kaldım.:vur batarya için 720 ye kayıyorum, ram için 820 ye:vur. ama 720 alacam gbi görünüyor:bilmm.
İnşaALLAH ram pişman etmez.

yanlış hatırlamıyorsam oyun oynamadığınızı söylemiştiniz, bence 720 alın müthiş bir batarya performansı var.

cemil baba

cemil baba

Üye
yanlış hatırlamıyorsam oyun oynamadığınızı söylemiştiniz, bence 720 alın müthiş bir batarya performansı var.
evet oynamıyorum. fakat ram sadece oyun demek değildir. forumlarda IE üzerinden iki-üç sekme açıldığı zaman birinden diğerine geçince tekrar yüklediği yazılmış. bu da can sıkıcı birşey benim için. sizde de aynı durum söz konusu mu acaba kaç sekmeye kadar açabiliyorsunuz?

hookword

hookword

Üye
evet oynamıyorum. fakat ram sadece oyun demek değildir. forumlarda IE üzerinden iki-üç sekme açıldığı zaman birinden diğerine geçince tekrar yüklediği yazılmış. bu da can sıkıcı birşey benim için. sizde de aynı durum söz konusu mu acaba kaç sekmeye kadar açabiliyorsunuz?

doğrudur 3 sekme üzerinde, site ayırmadan yeniden yüklüyor.

hookword

hookword

Üye
küçük de olsa böyle ayrıntılar can sıkabiliyor.

evet, bende cihazı alacağım zaman 820 indirimdeydi ve aralarında 100₺ fark vardı. Ancak şarj bir günü rahatça çıkardığı için hiç pişmanlığım olmadı. Bence böyle küçük ayrıntılar değilde şarj ve gorilla glass gibi özellikler önemlidir.

cemil baba

cemil baba

Üye
evet, bende cihazı alacağım zaman 820 indirimdeydi ve aralarında 100₺ fark vardı. Ancak şarj bir günü rahatça çıkardığı için hiç pişmanlığım olmadı. Bence böyle küçük ayrıntılar değilde şarj ve gorilla glass gibi özellikler önemlidir.
Umarım pişman olmazsınız. ama ne kadar gorilla cam olsada düşünce hepsi kırılır. avantajı filmsiz rahat kullanım olur. yani tırnakla çizilmez(diye umuyorum).

hookword

hookword

Üye
Umarım pişman olmazsınız. ama ne kadar gorilla cam olsada düşünce hepsi kırılır. avantajı filmsiz rahat kullanım olur. yani tırnakla çizilmez(diye umuyorum).

yok yok, düşürmedikçe hiç bir şey olmuyor düşse bile belli olan çizik sayısı çok az oluyor.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Mağaza güncellemeleri gelmez oldu, bir ara bununla ilgili bir çözüm yolu vardı, bilen var mı acaba ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Mağaza güncellemeleri gelmez oldu, bir ara bununla ilgili bir çözüm yolu vardı, bilen var mı acaba ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cihaza 8-10 defa soft reset atıyorduk diye hatırlıyorum.

narnia16

narnia16

Üye

Arkadaşlar 3310' un WP versiyonunu yapmışlar hem de kamerası 41 mp :ehe

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, beats ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşlar 3310' un WP versiyonunu yapmışlar hem de kamerası 41 mp :ehe
Öncelikle paylaşım için teşekkürler Semih bey, tasarımı cidden harika, özellikler de süper, kamera filan on numara bir cihaz yani. Peki bir şey soracağım bu cihaz Türkiye'de ne zaman satışa sunulur acaba?

• Beğen
Tepkiler: beats ve narnia16
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle paylaşım için teşekkürler Semih bey, tasarımı cidden harika, özellikler de süper, kamera filan on numara bir cihaz yani. Peki bir şey soracağım bu cihaz Türkiye'de ne zaman satışa sunulur acaba?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood, beats, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
narnia16

narnia16

Üye
Hedefimiz Galaxy S5 piyasaya girmeden bir gün önce yani 10 nisan tarihinde satışa sunmak ve "Samesung" un bütün satışlarını baltalamak. Bu cihazdan beklentimiz çok büyük :naughty:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hedefimiz Galaxy S5 piyasaya girmeden bir gün önce yani 10 nisan tarihinde satışa sunmak ve "Samesung" un bütün satışlarını baltalamak. Bu cihazdan beklentimiz çok büyük :naughty:
Hadi bakalım, bir an evvel satışa çıksın öyleyse. Samsung'a inat sülalemin hepsine bundan alıcam Semih bey. :eller:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: narnia16
narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler Gökçen bey, bizi takipte kalın.
Kaliteli ve dürüst bilgi paylaşımlarınızı çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Fotoğraf çekme müdürüne ayrıca saygılarımı arz ediyorum, adam tam bir bilgi küpü ya. :oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve narnia16

Üst Alt