İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar telefonda sağ arama tuşuna bastığımızda açılan bing uygulamasında Müzik dinletip söyleyenin kim olduğunu bulma fonksiyonu kayboldu. Fark eden oldu mu??

YkPkY

YkPkY

Üye
öyle bir şey varmıydı.
vay anasını.hep shazam kullanıyorum

alasulumurat

alasulumurat

Üye
öyle bir şey varmıydı.
vay anasını.hep shazam kullanıyorum
vardı dostum da artık yok. Güncelleme falan da gelmedi. Bazı programlar kendi kendine güncelleniyor sanırım. :(

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
beats

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni saatler geldi hanııım... :) Android kısmında haberi daha olmadı sanırım WP içinde daha iyisi gelir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet
pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak telefonu şarja taktığım zaman şarjı 4 5 saniye sonra alıyor önceden böyle değildi bir sorun olurmu

PureFood

PureFood

Üye
beats

beats

Üye
@Dejavuex Lumia 2520 in varsa kullanabilirsin.:eller::kro2:

Son düzenleme:
beats

beats

Üye

Youtube da inceden değişiyor.

Nokia Lumia 920 ile "MaxiCep Windows Phone®" uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Merhaba arkadaşlar tekrardan Lumia 1520 ile aranızdayım ekleyebilir misiniz sarı renk teşekkürler :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sorma iphone 5 i satana kadar bile bekleyemedim 1 aylık pırıl pırıl cihaz evde kutusunda duruyor :( ama elimdeki şaheser daha güzel :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
PureFood

PureFood

Üye
Seni gördüğüme sevindim :)

Yaşadığımız sürece buralardayız işte napalım :) hocam şaka bir yana tekrar gelmen güzel, ip5'i neden sattın ? Uygulama olarak evet windows'tan daha ileride lafımız yok. Telefonun kamerası da zaten iyi, her şey ilk Apple store'da, telefon yavaş değil, ne oldu da Windows'a geri geldin :) hem de 1520 ile. :)

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba arkadaşlar tekrardan Lumia 1520 ile aranızdayım ekleyebilir misiniz sarı renk teşekkürler :)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yaşadığımız sürece buralardayız işte napalım :) hocam şaka bir yana tekrar gelmen güzel, ip5'i neden sattın ? Uygulama olarak evet windows'tan daha ileride lafımız yok. Telefonun kamerası da zaten iyi, her şey ilk Apple store'da, telefon yavaş değil, ne oldu da Windows'a geri geldin :) hem de 1520 ile. :)

Öncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledim :) ve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Öncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledim :) ve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim :)

Yakışır hocam en güzelini yapmışsın :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
içimdeki ses de buradaki forum ortamını özlemiş olabileceğini söylemişti ama dilime vurmamıştım :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
içimdeki ses de buradaki forum ortamını özlemiş olabileceğini söylemişti ama dilime vurmamıştım :)
Doğru tahmin belki adminler de biliyordur forumun bu kısmı çok başka :)

Üst Alt