vardı dostum da artık yok. Güncelleme falan da gelmedi. Bazı programlar kendi kendine güncelleniyor sanırım.öyle bir şey varmıydı.
vay anasını.hep shazam kullanıyorum

Bende de öyle. Hatta 16 aydır öyle diyeyim.arkadaşlar bir sorum olacak telefonu şarja taktığım zaman şarjı 4 5 saniye sonra alıyor önceden böyle değildi bir sorun olurmu
lumiasız yapamamışsın bakıyorum da maceran kısa sürmüşMerhaba arkadaşlar tekrardan Lumia 1520 ile aranızdayım ekleyebilir misiniz sarı renk teşekkürler![]()

Merhaba arkadaşlar tekrardan Lumia 1520 ile aranızdayım ekleyebilir misiniz sarı renk teşekkürler![]()
Vaay şaşırttın hocam
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

Seni gördüğüme sevindim![]()
hocam şaka bir yana tekrar gelmen güzel, ip5'i neden sattın ? Uygulama olarak evet windows'tan daha ileride lafımız yok. Telefonun kamerası da zaten iyi, her şey ilk Apple store'da, telefon yavaş değil, ne oldu da Windows'a geri geldin
hem de 1520 ile. 
Merhaba arkadaşlar tekrardan Lumia 1520 ile aranızdayım ekleyebilir misiniz sarı renk teşekkürler![]()
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Yaşadığımız sürece buralardayız işte napalımhocam şaka bir yana tekrar gelmen güzel, ip5'i neden sattın ? Uygulama olarak evet windows'tan daha ileride lafımız yok. Telefonun kamerası da zaten iyi, her şey ilk Apple store'da, telefon yavaş değil, ne oldu da Windows'a geri geldin
hem de 1520 ile.
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
ve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim 
Öncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledimve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim
![]()
içimdeki ses de buradaki forum ortamını özlemiş olabileceğini söylemişti ama dilime vurmamıştımÖncelikle iphone hala duruyor ama satacağım. Neden döndüğüme gelince forumun iphone kısmında kesinlikle buradaki gibi bir ortam yok buradaki herkes çok aktif çok sıcak sürekli paylaşım oluyor orada günde bir paylaşım ya oluyor ya olmuyor. Forum kısmını geçince cihaza diyecek lafım yok fakat Windows'a farkında olmadan çok alışmışım bunun dışında ben güvenlik adamım sabaha kadar oyun oynuyorum film izliyorum bunları iphone 5 te yapmak yerine 1520 de yapmayı yeğledimve ciddi anlamda Windows alışkanlık yapmış ya her şeyi tamam olan telefonu bırakıp geri geldim
![]()

Doğru tahmin belki adminler de biliyordur forumun bu kısmı çok başkaiçimdeki ses de buradaki forum ortamını özlemiş olabileceğini söylemişti ama dilime vurmamıştım![]()