İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yeminli06

yeminli06

Üye
Rica ederim, uygulamanın bana ilham ver kısmında What? örneğinde olduğu gibi bir şey dene bence.

Aslında ikimizin fotoğrafları slayt olarak geçsin arkaya müzik ekleyim istiyorum instagram'a koyulacak şekilde
mesela 10 tane birlikte olduğumuz fotoğraf olacak arkadanda senden önce öylesine nefes almış bu beden diye parça var o çalacak bu uygulamada yapamıyoruz sanırsam kısaca flipagram gibi bir uygulama :/

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aslında ikimizin fotoğrafları slayt olarak geçsin arkaya müzik ekleyim istiyorum instagram'a koyulacak şekilde
mesela 10 tane birlikte olduğumuz fotoğraf olacak arkadanda senden önce öylesine nefes almış bu beden diye parça var o çalacak bu uygulamada yapamıyoruz sanırsam kısaca flipagram gibi bir uygulama :/

instagram diyince direk aklıma flipagram geldi :D wpde henüz öyle Bi program yok :D

yeminli06

yeminli06

Üye
instagram diyince direk aklıma flipagram geldi :D wpde henüz öyle Bi program yok :D

Evet baya bir araştırdım benzeri bile yok neyse artık başka bir özel güne kadar çıkartırlar inşallah :D

enessrsy

enessrsy

Üye
karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor

o bende şu şekilde; telefon kendiliğinden tuş kilidine geçtiği ve ışığın söndüğü an ekrana dokununca aynen dediğiniz gibi oluyor. Kilit tuşuna basınca da düzeliyor

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar bir şey deneyebilir misiniz acaba?: Ekranı dikey şekilde kilitleyip "Hakkında" bölümüne girip ekranı sağa ve sola yatırabilir misiniz? Bugün fark ettim de hakkında bölümün de ekran kilidi çalışmıyor, yani en azından bende böyle. :) Black güncellemesini dün Lumia 520 de yaptıktan sonra fark ettim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
o bende şu şekilde; telefon kendiliğinden tuş kilidine geçtiği ve ışığın söndüğü an ekrana dokununca aynen dediğiniz gibi oluyor. Kilit tuşuna basınca da düzeliyor
Bununla çok karşılaştım ve evet ekran tam kilitlenirken telefondan hızlı davranıp ekrana tıkladığında ekran arafta kalıyor :D Aslında telefon kilitleniyor ama görüntü kala kalıyor. Tuş kilidine tekrar basınca düzeliyor. Yani bu tam kilit devreye girerken refleks icabı ekrana tekrar tıklamamak lazım. Aslen sorun değil.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bir şey deneyebilir misiniz acaba?: Ekranı dikey şekilde kilitleyip "Hakkında" bölümüne girip ekranı sağa ve sola yatırabilir misiniz? Bugün fark ettim de hakkında bölümün de ekran kilidi çalışmıyor, yani en azından bende böyle. :) Black güncellemesini dün Lumia 520 de yaptıktan sonra fark ettim.
evet güncellemeden sonra hakkında kısmında sensör kilidi çalışmıyor düzeltilir büyütülecek bir sorun değil

m542tf

m542tf

Üye
İstanbul avcılar civarında lumia 1520 bulunan vodafone cep merkezi bilen var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İstanbul avcılar civarında lumia 1520 bulunan vodafone cep merkezi bilen var mı?
Doruk İletişim
Elektronik mağazası Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Mareşal Cad., Parseller, 9 , Avcılar, İstanbul, Turkey
Telefon: 902124238866
Email: [email protected]
Fax: 902124238867

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye
Doruk İletişim
Elektronik mağazası Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Mareşal Cad., Parseller, 9 , Avcılar, İstanbul, Turkey
Telefon: 902124238866
Email: [email protected]
Fax: 902124238867

sağol Ali ustam kardeşim vasıtasıyla ayarladım. Pazartesi beyaz lumia 1520 almaya geliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: m542tf
luckysleven

luckysleven

Üye
dostlar 820 kullananlar özellikle bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok dimi ? 8x i eledim 925 ile bu kaldı geriye sanırım 925ide eliyorum ve 820 almaya karar veriyorum : )

n000k

n000k

Üye
dostlar 820 kullananlar özellikle bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok dimi ? 8x i eledim 925 ile bu kaldı geriye sanırım 925ide eliyorum ve 820 almaya karar veriyorum : )
925 alabiliyorsan öneririm. Daha albenisi var. Kendi hafiftir ama görünüşü ağırdır :D

n000k

n000k

Üye
Ekran kalitesi. Lens kalitesi olsun. Donanım olarak çok daha iyi. Yekpare kasa iyidir herzaman :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
925 alabiliyorsan öneririm. Daha albenisi var. Kendi hafiftir ama görünüşü ağırdır :D

ya bilemedim çok fena arada kaldım voda ikisinide aynı fiyata veriyor ama bu gün gittim hepsini kurcaladım çok enteresandır ki 925 bir türlü güven vermedi hani 820 daha bir sağlam gibi yani o lumianın havası 925 de yok sanki bilemedim hata mı ederim yoksa 820 doğru seçimmi olur

n000k

n000k

Üye
En iyisi 2 sinide iyice karşılaştır derim. Ama ben olsam 925 alırdım. Hiç düşünmeden, 820 yerine..

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
Ekran kalitesi. Lens kalitesi olsun. Donanım olarak çok daha iyi. Yekpare kasa iyidir herzaman :)

2dir yekpare kullanıyorum evet güzel yekpare ama yekpare de şunu gördüm o arka kapağı korumak zorundasın yani kılıf yada kapak şart ama 820 de böyle bir sorun yok birde yekpare de pil sorun oldumu yandın direk servise : )

n000k

n000k

Üye
ya bilemedim çok fena arada kaldım voda ikisinide aynı fiyata veriyor ama bu gün gittim hepsini kurcaladım çok enteresandır ki 925 bir türlü güven vermedi hani 820 daha bir sağlam gibi yani o lumianın havası 925 de yok sanki bilemedim hata mı ederim yoksa 820 doğru seçimmi olur
925 in ekranı çok iyi, hafif bir telefon ve kamerasıda çok çok iyi 820ye göre

skynet

Üye
925'i al bence

• Beğen

Üst Alt