İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
arkadaşlar bnm sistem dosya klasörü 3,27 gb ya çok fazla bunu nasıl düzeltiriz

Warnings

Üye
Arkadaşlar Groupmede Maxicep Windows Phone Genel İçin Grup Oluşturdum Hem Kullananlar Maillerini Yazarsa Ekliyebilirim.

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar WP için orjinal google drive var mı ? yoksa önerebileceğiniz iyi bir uygulaması var mı ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar Groupmede Maxicep Windows Phone Genel İçin Grup Oluşturdum Hem Kullananlar Maillerini Yazarsa Ekliyebilirim.

yöneticiler tarafından destek alınmazsa pek katılım olacağını sanmıyorum. Forum oraya taşınır diye yapmak istemeyebilirler sadece sohbet edeceğimiz bi alan olarak kullanmamız lazım sorunu olan direk oraya gelmemeli

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Son düzenleme:
kartal076

kartal076

Üye
Lumia 925 32Gb aldım

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

respection123

Üye
İngilizce kelime göremedim ama Oran yerine Değerlendirme,
Senkronizasyon yerine Senkronize et,
ara yerine Kaydedilenler daha mı iyi olurdu! :)
Walla çeviri aceleden yaptım hemen yaptıktan 3 ay sonra türkçe olarak yayınlandılar :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Moquu adında bir uygulama var fakat sürekli uygulamadan atıyor, eğer buna Bi çare bulurlarsa bu uygulama en popüler Windows Phone gif uygulaması olur. @yeminli06

Son düzenleme:

Erensnc

Üye
benide ekle lumia 520 sarı

ademoz05

ademoz05

Üye
karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor

blackcemre

Üye
lumia 920 mime ilk çıkan yazılımı flasladom ondan sonra tekrar lumia bkack yazılımına dondum ##634# yaptığımda omur sayası hep sıfıra kalıyor hiç değişmiyor neden olabilir

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor

gdr2den önce yaşıyordum ben onu :D

csH

csH

Üye
bende oluyor gözükmediği zaman Windows tuşuna basınca düzeliyor ama henüz black yüklü değil

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
arkadaşlar eminim hepiniz çözümü biliyosunuz ufak Bi sorun ama çozemedim su geri ana sayfa arama tuşlarına her bastığımda titriyor ayarlardan titreşimi fln herşeyi kapadım ama lanet titreşim gitmiyor bunu nasıl çözerim ?

skynet

Üye
O titreşim malesef şimdilik kapatılamıyor

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
hadiya gerçekten sınır bozucu peki şeyi çözebilen varmı whatsappın kapalı olduğu halde bildirim gelmesini engelleyebilen arka plan görevlerinden whatsappı engelledim wifiyi kapadım telefonu kapayıp açtım sonra wifiyi açar açmaz daha whatsappı açmadığım halde bildirim geldi üstelik engellemiştim bu sorunu çözebilen varmı?

yeminli06

yeminli06

Üye
Moquu adında bir uygulama var fakat sürekli uygulamadan atıyor, eğer buna Bi çare bulurlarsa bu uygulama en popüler Windows Phone gif uygulaması olur. @yeminli06

Teşekkürler sevgililer günü yaklaşıyor malum :D fotoğrafları bir gif yapayım

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Üst Alt