Arkadaşlar Groupmede Maxicep Windows Phone Genel İçin Grup Oluşturdum Hem Kullananlar Maillerini Yazarsa Ekliyebilirim.
Arkadaşlar WP için orjinal google drive var mı ? yoksa önerebileceğiniz iyi bir uygulaması var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Walla çeviri aceleden yaptım hemen yaptıktan 3 ay sonra türkçe olarak yayınlandılarİngilizce kelime göremedim ama Oran yerine Değerlendirme,
Senkronizasyon yerine Senkronize et,
ara yerine Kaydedilenler daha mı iyi olurdu!![]()

Üç ay mı!Vallahi çeviriyi aceleden yaptım hemen, yaptıktan 3 ay sonra Türkçe olarak yayınlandılar![]()
Neyse böyle kalsın o vakit. 
karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor

karşılaşan oldu mu; black'ten sonra kilit ekranında bazen saat ve tarih ve bildirimler çıkmıyor. sadece kilit ekranı resmi çıkıyor ve biraz oynayınca düzeliyor
Moquu adında bir uygulama var fakat sürekli uygulamadan atıyor, eğer buna Bi çare bulurlarsa bu uygulama en popüler Windows Phone gif uygulaması olur. @yeminli06
fotoğrafları bir gif yapayımTeşekkürler sevgililer günü yaklaşıyor malumfotoğrafları bir gif yapayım