İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
:blink: Nerde denedin ki bu kanıya vardın :)
karşılaştırmalardan 20mp kameraya çok kötü bir diyafram açıklığı kullanılmış geceleri iso basarak ancak aydınlatabiliyor bu konuda Nokia'ya hayret ediyorum mükemmel bir tel çıkartıyorsun kamerada geriye gidiyorsun :( 920'de kullandığı değerleri kullansan sadece sersor büyütsem mükemmel olacak ama adamlar geriye gidiyor .

YkPkY

YkPkY

Üye
:zong:hele ellerim yağlıysa açmazdım bile telefonu.çalıp çalıp kapanırdı.müsait olunca dönüş yapardım

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bazı arkadaşlar batarya ile alakalı olarak şikayetlerde bulunmuşlar.
bir kaç yorumda benden gelsin. Ben htc 8x almıştım ilk olarak, tabi o zamanlar çalışıyordum, işyerinde wifi den bizleri engelledikleri için statik ip den bağlanıyordum. Ama wp8 de statik ip yapamadığım için devamlı 3G den bağlanmak zorunda kalıyordum. 3G bu kadarmı şarj yer arkadaş öğlen oldumu batarya iflas tel kapanıyordu. O sebepten sattım s3 alddım. Ama gel gelelim android işte bayıyor abi rom bil yüklesen hep aynı değişim yok kasmalar kasmalar insanı çileden çıkarıyor. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım. Nokıa mağazasında çalışan arkadaşım var giitim yanına 925 i var baktım inceledim beğenmedim kasayı 920 ağır ama daha oturaklı duruyordu aldım 920 yi. İyikide almışım zamanında 8x alarak hata yaptığımı anladım. Şimdi çalışmıyorum evdeyim bütün gün wifi den bağlıyım Full telefondan forumu takip ediyorum, haber sitelerine giriyorum, mağaza dayn oyun uygulama yüklüyorum, yotube dan video izliyorum, banamısın demiyor şarj. Dışarı çıkınca da 2g kulllanıyorum oda whatsap a yetiyor. Çok işim olursa 3g den bağlanıyorum. 3G aşırı şarj tüketiyor, 2G daha iyi. Ama Full wifi gerçekten çok iyi pil performansı veriyor, android de bile Full wifi bu kadar dahanmıyordu şarjım bide s3 2100maH batarya var biraz daha fazla. Wp8 iyi yazılım 920 canavar telefon kasma yok donma yok, sadece biraz eksikleri olan bir yazılım kullanıyoruz. O eksiklerde bu cihazlar elimizdeyken giderilirse 10 numara olur tekrar tekrar cihaz değiştirmek istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, sekajmer ve PureFood
sekajmer

sekajmer

Üye
bazı arkadaşlar batarya ile alakalı olarak şikayetlerde bulunmuşlar.
bir kaç yorumda benden gelsin. Ben htc 8x almıştım ilk olarak, tabi o zamanlar çalışıyordum, işyerinde wifi den bizleri engelledikleri için statik ip den bağlanıyordum. Ama wp8 de statik ip yapamadığım için devamlı 3G den bağlanmak zorunda kalıyordum. 3G bu kadarmı şarj yer arkadaş öğlen oldumu batarya iflas tel kapanıyordu. O sebepten sattım s3 alddım. Ama gel gelelim android işte bayıyor abi rom bil yüklesen hep aynı değişim yok kasmalar kasmalar insanı çileden çıkarıyor. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım. Nokıa mağazasında çalışan arkadaşım var giitim yanına 925 i var baktım inceledim beğenmedim kasayı 920 ağır ama daha oturaklı duruyordu aldım 920 yi. İyikide almışım zamanında 8x alarak hata yaptığımı anladım. Şimdi çalışmıyorum evdeyim bütün gün wifi den bağlıyım fu ll telefondan forumu takip ediyorum, haber sitelerine giriyorum, mağaza dayn oyun uygulama yüklüyorum, yotube dan video izliyorum, banamısın demiyor şarj. Dışarı çıkınca da 2g kulllanıyorum oda whatsap a yetiyor. Çok işim olursa 3g den bağlanıyorum. 3G aşırı şarj tüketiyor, 2G daha iyi. Ama fu ll wifi gerçekten çok iyi pil performansı veriyor, android de bile fu ll wifi bu kadar dahanmıyordu şarjım bide s3 2100maH batarya var biraz daha fazla. Wp8 iyi yazılım 920 canavar telefon kasma yok donma yok, sadece biraz eksikleri olan bir yazılım kullanıyoruz. O eksiklerde bu cihazlar elimizdeyken giderilirse 10 numara olur tekrar tekrar cihaz değiştirmek istemiyorum
ben 3g açıyorum ondan şarj hemen gidiyor dimi :/ akşamı etmek için fotoğraf çekmiyorum 1020 de fotoğraf çekmemek zor oluyor :) 2g kullanayım bende zaten internetim 96k/sn

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Mp3finder diye süper bir uygulama vardı ama kaybolmuş mağazadan üstelik ücretli sürümü de almıştım. Tavsiye edeceğiniz bir mp3 indirmek uygulaması istiyorum?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bence 2G yi dene illaki pil konusunda farkı görürsün.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
LUMIA 920 Simdi alinasi bir telefonmu sizce? en cok hoparlor sesi yuksekligini merek ediyorum. bass ve tiz orani nasil ve ses ne kadar yuksek cikiyor? 2. el temiz bisey bulup almak istiyorum dostlar ne onerirsiniz? birde unutmadan kamera da benim icin coooook cook onemli. dusuncelerinizi olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
karşılaştırmalardan 20mp kameraya çok kötü bir diyafram açıklığı kullanılmış geceleri iso basarak ancak aydınlatabiliyor bu konuda Nokia'ya hayret ediyorum mükemmel bir tel çıkartıyorsun kamerada geriye gidiyorsun :( 920'de kullandığı değerleri kullansan sadece sersor büyütsem mükemmel olacak ama adamlar geriye gidiyor .
forumda paylaşın resimlereden tam anlaşılmıyor arada tam tersi çıkabiliyor bence direk kullanıp kıyaslamak kesin konuşmamak lazım 920 lensi falan herşey cidden süper zamının n73 gibi bir çıkış yaptı geçen z1 kullanmaya gittim birkaç forumda çok övülüyordu kamerası çok ayrı çok yeni teknoloji orjinal renkler falan diye begenmedim aynı yeri z1-920-925-1020-s4 denedim z1 20mp kamera özelliğini çek vermedi gibi gündüz dış ortamda tabi farklı sonuçlar dogru bilir ben kapalı ortamda medimarkette denedim de 925 le aynı gibiydi

PureFood

PureFood

Üye
LUMIA 920 Simdi alinasi bir telefonmu sizce? en cok hoparlor sesi yuksekligini merek ediyorum. bass ve tiz orani nasil ve ses ne kadar yuksek cikiyor? 2. el temiz bisey bulup almak istiyorum dostlar ne onerirsiniz? birde unutmadan kamera da benim icin coooook cook onemli. dusuncelerinizi olumlu olumsuz yorumlarinizi bekliyorum...
dostum 1,5 sene olacak maşallahı var.. kamerası gayet iyi, sesi tatminkâr, (5800 xm kalitesi beklemek yanlış olur) iyi bir kulaklıkla işi halledersin. dışarıya verme konusunda ise aşırı düşük değil, ona da normal diyelim. işini gayet iyi yapıyor. ve bence 925'ten daha sağlam. daha alınası.

narnia16

narnia16

Üye
Mp3finder diye süper bir uygulama vardı ama kaybolmuş mağazadan üstelik ücretli sürümü de almıştım. Tavsiye edeceğiniz bir mp3 indirmek uygulaması istiyorum?

Ben bunu kullanıyorum gayet güzel ama Türkçe müzikleri pek bulmuyo.

Bu da youtube daki videoları mp3 e çevirip indiriyor. Her türlü şarkıyı bulabilirsiniz bununla :oke:

• Beğen
Tepkiler: tanercoskun ve OttomaN TigeR
beats

beats

Üye
elbette alınası bir cihaz ama hoparlör sesi dışarıda duyulacak seviyede fakat yoğun ses karmaşasında duyamazsın zira titreşimi de öyle, kamerasını diyecek birşey bulamam 20 mp-13 mp cihazların kamerasından bana göre daha iyi gece çekimleri doyurucu seviyede yani kamera kaliteli ve başarılı ondan sıkıntı çekmesin, uygulama bildirimlerinden çok dert yanıyorlar şuan öyle bir sorun kalmadı ve bende arka planda çalışmasa dahi bildirimler geliyor, fakat alacaksan ilk önce kontrol etmen gereken yer ahize ve mikrofonları en çok şikayet edilen kısmıdır çünkü bazı cihazlarda sesin karşıya yeterli seviyede gitmediği biliniyor bunlardan biri ben bunun ilk çıkan seride olduğu söylendi ki onlardan alan yine ben :) tüm yani daha sonradan gelen serilerden bulmaya çalış sonrasında geri kalan kontrolleri yaparsın zaten ikinci el alacaksan

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Teşekkürler @narnia16
Youmusici biliyorum birde diğerini deneyeyim.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bu İnsider Pro uygulaması şarjım %100 olduğunda ana ekran da iken %100 yazıyordu. Telefonu sıfırladım şimdi saatlerce de kalsa %99 dan %100 e geçmiyor sadece içine girince %100 yazıyor. Sizce ne olmuş olabilir ?

PureFood

PureFood

Üye
Kutucuğu kaldırıp tekrar sabitleyebilirsin. Geçici bir sorun olmuş olabilir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar bu İnsider Pro uygulaması şarjım %100 olduğunda ana ekran da iken %100 yazıyordu. Telefonu sıfırladım şimdi saatlerce de kalsa %99 dan %100 e geçmiyor sadece içine girince %100 yazıyor. Sizce ne olmuş olabilir ?

ben kullunmaya başladığım günden beri hep 99 gösteriyor

n000k

n000k

Üye
Yüzlerce kez yapılsa da hiç bir işe yaramaz. Genede teşekkürler.
bence uygulama en yüksek 99 göstermeye göre fixlenmistir. ve sayı saatlerce değişmiyorsa, arka planda calisip calismadigina bak dostum.ben kullanmiyirum uygulamayı ama uygulamanın içinde ayarda olabilir..

Üst Alt