bazı arkadaşlar batarya ile alakalı olarak şikayetlerde bulunmuşlar.
bir kaç yorumda benden gelsin. Ben htc 8x almıştım ilk olarak, tabi o zamanlar çalışıyordum, işyerinde wifi den bizleri engelledikleri için statik ip den bağlanıyordum. Ama wp8 de statik ip yapamadığım için devamlı 3G den bağlanmak zorunda kalıyordum. 3G bu kadarmı şarj yer arkadaş öğlen oldumu batarya iflas tel kapanıyordu. O sebepten sattım s3 alddım. Ama gel gelelim android işte bayıyor abi rom bil yüklesen hep aynı değişim yok kasmalar kasmalar insanı çileden çıkarıyor. Tekrar wp8 e dönme kararı aldım. Nokıa mağazasında çalışan arkadaşım var giitim yanına 925 i var baktım inceledim beğenmedim kasayı 920 ağır ama daha oturaklı duruyordu aldım 920 yi. İyikide almışım zamanında 8x alarak hata yaptığımı anladım. Şimdi çalışmıyorum evdeyim bütün gün wifi den bağlıyım Full telefondan forumu takip ediyorum, haber sitelerine giriyorum, mağaza dayn oyun uygulama yüklüyorum, yotube dan video izliyorum, banamısın demiyor şarj. Dışarı çıkınca da 2g kulllanıyorum oda whatsap a yetiyor. Çok işim olursa 3g den bağlanıyorum. 3G aşırı şarj tüketiyor, 2G daha iyi. Ama Full wifi gerçekten çok iyi pil performansı veriyor, android de bile Full wifi bu kadar dahanmıyordu şarjım bide s3 2100maH batarya var biraz daha fazla. Wp8 iyi yazılım 920 canavar telefon kasma yok donma yok, sadece biraz eksikleri olan bir yazılım kullanıyoruz. O eksiklerde bu cihazlar elimizdeyken giderilirse 10 numara olur tekrar tekrar cihaz değiştirmek istemiyorum