İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bunun gibi birkac video daha var o zaman gostermeye gerek yok ama cok gercekci duruyordu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

buda mi sahte peki

narnia16

narnia16

Üye
bunun gibi birkac video daha var o zaman gostermeye gerek yok ama cok gercekci duruyordu

buda mi sahte peki
Bu bir uygulama sadece :)

PureFood

PureFood

Üye
Abi o video paylaşılalı baya oldu.. 2013un ilk ayları gibi hatıelı

• Beğen
Tepkiler: erdincpolat
erdincpolat

erdincpolat

Üye
pardon arkadaşlar yanlış alarm :bangin:

beats

beats

Üye
ben de şöyle bir video paylaşayım 15 yaşındaki kardeşlere nasıl uygulamalar yaptırılıyor bizde hâlâ meslek liselerinde alınan da değil bağış yapılan bunlardan çok ilkel alet ve cihazlara bile dokundurulmuyor, tabi ki okulda değiller fakat nasıl eğitim almışlar bu yaşta bilgiler bu seviyede her neyse Türk eğitim sistemine en içten sitemlerimi sunuyorum, daha önce microsoft windows 8 de 3D modelleme uygulamasını vermişti kullanıcılara bu arkadaşlar da CESte kendi cihazlarına uygun ama bu defa windows phone 8 üzerinden bluetooth ile komut verdirerek işlem yaptırıyorlar hatta 820 için kapak bile yapmışlar

sekajmer

sekajmer

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
hmm anladım ama motora ulaşmak içinde sanırım telefonu parçalara ayırmak lazım dimi ? zaten motora bir ulaşılsa titrediği zamanki sesi kesmek için elbet bir yol bulunurda ben inatla menüye titreşimi kapatmaları için bir ayar eklemelerini bekliyorum mutlaka bunun bir ayarının olmamasının saçma olduğunu kabul edecekler : )
ayarın olması gerekli tabii.istediğin zaman ekran,istediğin zaman tuşlar.
lakiin alt modellerde titreşim motorunu rast gele çakmışlar,yani özentisiz.
920 lerde öyle değil,1020 dede baktım benimki gibi.
Nokia Türkiye yapsın benle Bi anlaşma,hepsinin titreşmlerini yumuşatırım.sonra yazılımla aç kapasını koysun kendisi.
dediğin gibi teli parçalaman gerekiyor
ben de şöyle bir video paylaşayım 15 yaşındaki kardeşlere nasıl uygulamalar yaptırılıyor bizde hâlâ meslek liselerinde alınan da değil bağış yapılan bunlardan çok ilkel alet ve cihazlara bile dokundurulmuyor, tabi ki okulda değiller fakat nasıl eğitim almışlar bu yaşta bilgiler bu seviyede her neyse Türk eğitim sistemine en içten sitemlerimi sunuyorum, daha önce microsoft windows 8 de 3D modelleme uygulamasını vermişti kullanıcılara bu arkadaşlar da CESte kendi cihazlarına uygun ama bu defa windows phone 8 üzerinden bluetooth ile komut verdirerek işlem yaptırıyorlar hatta 820 için kapak bile yapmışlar
aahhh ailem aahhh..sayenizde evde halaa kablo döşüyorum.
ericsoon 688e ilk titreşimi,handsfree yi,mavi led ekranı,1000ma lik pili yerleştirdim.sene 2000.telefonu Japonya ya ericsoona gönder dediler hayatın kurtulur.
tabii yanlış anlaşılmasın,hiçbir eğitimim yok,daha ölçü aletini bile kullanmayı bilmiyorum o zamanlar.hepsi kendi zihnimi çalıştırarak,sabahlara kadar yapa boza uğraşarak,evdekilerle kavga dövüş ederek.
4 yaşında elfeneri yaptım,ilkokul 5 de fenerli el vantilatörü yaptım daha ne deyim
çok istedim Japonya yaya gitmeyi ama baskı korkusu yüzünden kendime özgüvenim bile kalmadı.
şimdi o çocukların aldığı eğitimin 3de birini alsaydım 2 adet daha düşünülememiş projemin patentini alıp dünya elektrik ve otomobil piyasasına hükmediyor olacaktım.şimdi evde sakat sakat sefillik çekiyorum.
işte bu Türkiye eğitim gerçeği,işte bu bastırılmış cahil yaşama şekli.
saol arkadaşım içimde kalan öldürülmüş duygularımı patlattım rahatladım geçici olrak

• Beğen
Tepkiler: ceza87, luckysleven, PureFood ve 2 diğerleri
sekajmer

sekajmer

Üye
Yanlışım varsa düzeltin ancak diyafram aralığı gece çekiminden ziyade daha geniş aralıkta daha hassas odak ayarlamayı sağlar. Mesela 925 en yakın 5 cm uzaklıktaki cisimden başlayarak 1er cm uzaklıktaki cisimlere odaklanabilirken 1020 7 cm gibi başlayıp 2şer cm gibi odaklanır
925 ile odakladığım cismi aynı mesafede 1020 ile odaklayamıyorum eğer dediğiniz gibi ise 1020 daha iyidir . Video çekiminde 925 daha aydınlık olmasına rağmen renkler soluk ve focusta sorun yaşadım, 1020 sadece karanlık fakat renkler canlı fokus kusursuzdu ;)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Genel bir sorum olacak, klavyede ıngilizce mi yoksa Türkçe klavye mi kullanıyorsunuz.

Türkçe klavye biraz sıkışık kalıyo, tamam yazdıkça öneriler veriyo duzetiyo ama çok tıkış pıkış yazması zor oluyor. Keşke İngilizce klavye kullanırken de bize sözcük önerse falan.

sizler nasıl kullanıyrsunuz klavyelerinizi

n000k

n000k

Üye
Her iki türlü klavyeyi kullanıyorum. İngilizce klavye kullanırkende zaten önerme yapıyor

n000k

n000k

Üye
Türkçe önerme yapıyormu
Hayır ingilizcede ingilizce önerme yapıyor, türkçede Türkçe önerme. Sen her dilde bütün dillerini önermesini istiyorsun ama o işte karışıklık olur. Misal hangini öncelikle önerme yapması zorlaşır sözlüğün.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
ben sadece tr klavye kullanıyorum sol altta eng yazısı olunca boşluk tuşu küçülüyor çünkü :D

erdincpolat

erdincpolat

Üye
anlaşıldı klavye de de bir mecburiyet söz konusu
:biggrin:fırtına öncesi sessizlik var forumda​

YkPkY

YkPkY

Üye
hafta sonları genelde böyle.
millet işteyken daha çok yazıyor.
buda demek oluyorki özel hayattan feragat etmiyor kimse.herkes işten kaytarıyor ;):naughty:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, luckysleven ve n000k
sekajmer

sekajmer

Üye
1520 kamera çöp :(

luckysleven

luckysleven

Üye
hafta sonları genelde böyle.
millet işteyken daha çok yazıyor.
buda demek oluyorki özel hayattan feragat etmiyor kimse.herkes işten kaytarıyor ;):naughty:

bana şantiyedeyken tozun dumanın içinde yazmak daha cazip geliyor mesela : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt