luckysleven
Üye
bilmiyorum onuda merak ediyorum aslında farklı yerlerdemi onlar çalarken sorun yok iyi titriyor tuşlarda az titriyor
f değeri gece ve gündüz çekimleri ayarlamak için mesela pro makineler geceleyin f1.5 le çekim yaparlar ancak gündüz bu değer f3 lere kadar çıkıyor ortamına göre değişir 1520 de 2.2 yokmuydu bu arada diğer lumia dışında olanlarda zaten genelde 2.2 veya 2.4 kullanıyor çoğu ancak olarda gece çekimlerinde soluk oluyor bana göre 2.2 en iyi değer
bence titreşim motorunun ucuna ufak bir aparat bağlı ve tuşların titreşimini gerçekleştiren bu aparat yani tek motor olsaydı telefon komple titrerdi ama tuşlara basınca sadece o bölüm titriyor ama tuşlara bağlı motor bit kadar olduğu için her titrediğinde can çekişiyor. Bu yüzden kimi zaman az titriyor kimi zaman güçlü titriyor bazen sesli titriyor bazen sessiz titriyor söküp atasım var o küçük parçayı : )birde artık nokianın kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama başka markaların tuş titreşim seviyesini en yukarıda çeksen yine hafif bir titreşim veriyor ve sessiz . Nokialar maşallah savaşa gider gibi ses yapıyor ve çok enteresan ortamda hafif bir ses olsun o titreşimin sesi belli olmuyor sadece titreşimi hissediyorsun . Yani şunu kapatmak için biri uygulama yazsa sabaha kadar donate yaparım : )
edit: bir başka nacizane fikrimde bu titreşimdeki ses htc wp lerde de var. Aklıma bu sefer yazılımsal bir durum geliyor . Çünkü htc kullanırken ben gdr3 öncesi ve sonrası fark etti titreşim
yok ya adamlar 1020 ile Süper fotoğraf netliği sunmuş hala gece çekimindeyim
bi de 8.1 için 2014 sonu demiş inşallah bi bildiği yoktur.