İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
bilmiyorum onuda merak ediyorum aslında farklı yerlerdemi onlar çalarken sorun yok iyi titriyor tuşlarda az titriyor
f değeri gece ve gündüz çekimleri ayarlamak için mesela pro makineler geceleyin f1.5 le çekim yaparlar ancak gündüz bu değer f3 lere kadar çıkıyor ortamına göre değişir 1520 de 2.2 yokmuydu bu arada diğer lumia dışında olanlarda zaten genelde 2.2 veya 2.4 kullanıyor çoğu ancak olarda gece çekimlerinde soluk oluyor bana göre 2.2 en iyi değer

bence titreşim motorunun ucuna ufak bir aparat bağlı ve tuşların titreşimini gerçekleştiren bu aparat yani tek motor olsaydı telefon komple titrerdi ama tuşlara basınca sadece o bölüm titriyor ama tuşlara bağlı motor bit kadar olduğu için her titrediğinde can çekişiyor. Bu yüzden kimi zaman az titriyor kimi zaman güçlü titriyor bazen sesli titriyor bazen sessiz titriyor söküp atasım var o küçük parçayı : )birde artık nokianın kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama başka markaların tuş titreşim seviyesini en yukarıda çeksen yine hafif bir titreşim veriyor ve sessiz . Nokialar maşallah savaşa gider gibi ses yapıyor ve çok enteresan ortamda hafif bir ses olsun o titreşimin sesi belli olmuyor sadece titreşimi hissediyorsun . Yani şunu kapatmak için biri uygulama yazsa sabaha kadar donate yaparım : )

edit: bir başka nacizane fikrimde bu titreşimdeki ses htc wp lerde de var. Aklıma bu sefer yazılımsal bir durum geliyor . Çünkü htc kullanırken ben gdr3 öncesi ve sonrası fark etti titreşim

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 720 f 1.9 mu ? Woow :) yok ya adamlar 1020 ile Süper fotoğraf netliği sunmuş hala gece çekimindeyim:)

csH

csH

Üye
Chip'in moderatörünü tanıyan varsa biri mail atsın 1 hafta geriden geliyor Windows phone konusunda :D bi de 8.1 için 2014 sonu demiş inşallah bi bildiği yoktur.

beats

beats

Üye
Chip'in moderatörünü tanıyan varsa biri mail atsın 1 hafta geriden geliyor Windows phone konusunda :D bi de 8.1 için 2014 sonu demiş inşallah bi bildiği yoktur.
bu tip bilgiler için "maxicep"te kalın... :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve hookword
YkPkY

YkPkY

Üye
bence titreşim motorunun ucuna ufak bir aparat bağlı ve tuşların titreşimini gerçekleştiren bu aparat yani tek motor olsaydı telefon komple titrerdi ama tuşlara basınca sadece o bölüm titriyor ama tuşlara bağlı motor bit kadar olduğu için her titrediğinde can çekişiyor. Bu yüzden kimi zaman az titriyor kimi zaman güçlü titriyor bazen sesli titriyor bazen sessiz titriyor söküp atasım var o küçük parçayı : )birde artık nokianın kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama başka markaların tuş titreşim seviyesini en yukarıda çeksen yine hafif bir titreşim veriyor ve sessiz . Nokialar maşallah savaşa gider gibi ses yapıyor ve çok enteresan ortamda hafif bir ses olsun o titreşimin sesi belli olmuyor sadece titreşimi hissediyorsun . Yani şunu kapatmak için biri uygulama yazsa sabaha kadar donate yaparım : )

edit: bir başka nacizane fikrimde bu titreşimdeki ses htc wp lerde de var. Aklıma bu sefer yazılımsal bir durum geliyor . Çünkü htc kullanırken ben gdr3 öncesi ve sonrası fark etti titreşim
cihazlarda tek titreşim motoru var,içten balanslı.sadece o titriyor.telin yapısına göre motorun kart üzerindeki konumu farklı olabilir.
size tuşun altında varmış gibi yanıltıyorr.diğer elinizle telin alttan hissederek öbür elinizle sadece tuşa basın yerini öğrenirsiniz.
bazı modellerde balansı yüksek tutmuşlar.
benim telde okşuyor mesela.625de denemiştim böğürüyordu.aslında onun Bi çözümü var,motorun kenarlarını yapışkan ince lastikle beslemek.çünkü kartıda sallıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdincpolat

erdincpolat

Üye
whatsapp a güncelleme geldi ama ne için geldi bilmiyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Buradan verilen bilgiler ancak ulaşıyordur, hoş görmek lazım. @sagokolosago

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve csH
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence birazda verilen haberin doğru olup olmaması ile ilgilidir diye düşünüyordum ancak yapılan konulara bakınca saçma sapan yazılarda oluyor demekki adamlar yavaş bakıyorlar haftada 1 gün bakıyorlarsa anca yetişiyordur

sekajmer

sekajmer

Üye
s4 ün diyafram açıklığı kaç bulamadımda :) s3 berbat çekiyor sanırım f 2.6 f2.4 falan s3 ün

beats

beats

Üye
kamera yönünden sensör boyutu , f değerleri cart curt belirten site var mı ben s4 aradım bulamadım
bi bakayım dedim vermemişler hiçbir yerde acaba test sonuçları gibi samsung yine bir ali cengiz mi yaptı dedim sonunda buldum

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
bi bakayım dedim vermemişler hiçbir yerde acaba test sonuçları gibi samsung yine bir ali cengiz mi yaptı dedim sonunda buldum
işte buldum güzel bir site :) teşekkür ederim

luckysleven

luckysleven

Üye
cihazlarda tek titreşim motoru var,içten balanslı.sadece o titriyor.telin yapısına göre motorun kart üzerindeki konumu farklı olabilir.
size tuşun altında varmış gibi yanıltıyorr.diğer elinizle telin alttan hissederek öbür elinizle sadece tuşa basın yerini öğrenirsiniz.
bazı modellerde balansı yüksek tutmuşlar.
benim telde okşuyor mesela.625de denemiştim böğürüyordu.aslında onun Bi çözümü var,motorun kenarlarını yapışkan ince lastikle beslemek.çünkü kartıda sallıyor

hmm anladım ama motora ulaşmak içinde sanırım telefonu parçalara ayırmak lazım dimi ? zaten motora bir ulaşılsa titrediği zamanki sesi kesmek için elbet bir yol bulunurda ben inatla menüye titreşimi kapatmaları için bir ayar eklemelerini bekliyorum mutlaka bunun bir ayarının olmamasının saçma olduğunu kabul edecekler : )

• Beğen
Tepkiler: n000k
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canla şu haber sevindirici artık her wp cihaz bir üst güncelleme alacakmış.
8.1 ile

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

by video yu gorenleriniz oldumu acaba

Üst Alt