İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Geldi arkadaşlar black şu anda yükleniyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
kaç aydır bekliyoruz borumu :D

hookword

hookword

Üye
Canlar kardeşime sözüm var uni kazanirsan lumia alacam cok sevdi . Herşey all in one olan makul orta seviye lumia 820 yada 720 kararı aldım ikiside 4.3 inç ikiside cd var ama 720 daha yeni kötü yani 512 mb ram 820 1 gb

kardeş bence de 920 al zaten her türlü pc ye bağlanacak tel neden 920 dersen Nokia nın sadece lüzumlu uygulamaları ve Bi kaç uygulama daha + sistem derken sana anca 3,5 gb gibi Bi şey kalıyor uygulama yükleyecek yani 1 olmuş 512 olmuş 8gb hafıza da çok önemi yok ama illa da 720 veya 820 diyorsan şudur senin için hız önemli ise 820 şarj önemli ise 720

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar kaliteli bir müzik çalar uygulaması varmı wpninki resmen çöp

erdincpolat

erdincpolat

Üye
arkadaşlar bu klasör olayı ile alakalı bir sorum olacak
magazada bulunan bir uygulama headertiles var bunun kullanımı nasıl acaba
bir video su falan varmı

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar bu klasör olayı ile alakalı bir sorum olacak
magazada bulunan bir uygulama headertiles var bunun kullanımı nasıl acaba
bir video su falan varmı

ben şiddetle tavsiye ederim en başta biraz karışık geliyor ama hemen çözüyorsun uygulamayı. Çok kullanışlı ve ayrı bir hava katan uygulama . Yalnız tek sıkıntısı başlıkların yanına koyduğun ikonlar çok basit biraz daha gerçekçi olabilirmiş hoş sadece başlık koysan daha güzel

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kaliteli bir muzikçalar önerisi olan?

erdincpolat

erdincpolat

Üye
ben şiddetle tavsiye ederim en başta biraz karışık geliyor ama hemen çözüyorsun uygulamayı. Çok kullanışlı ve ayrı bir hava katan uygulama . Yalnız tek sıkıntısı başlıkların yanına koyduğun ikonlar çok basit biraz daha gerçekçi olabilirmiş hoş sadece başlık koysan daha güzel
tavsiye ediyorsun ama zıkkımı nasıl kullanabilirim anlamadım ki

YkPkY

YkPkY

Üye
iyiyim eee gelen çok güzel özellik yokki kutucuklama var birtek benim işime yarayan
kutuceklama uygulama olarak mağazaya geldi zaten
Windows Phone için "Klasörler" uygulamasına göz atın

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
luckysleven

luckysleven

Üye
ya beyler bu alttaki tuslar titrerken sizdende zirt zirt diye ses geliyormu ?? Sessiz bir ortamda cekilmez hale geldi zirt zirt zirt bu nedir ya en baslarda hafif bir titreme ve az bir,ses geliyordu simdi motor sesi bariz belli oluyor. 8s ve 520 de de ayni sekilde biktirdi ya

Üst Alt